- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Malinowa_ona
Fanka BB :)
No a potem łatwiej nie będzie dopiero się zaczną zmartwienia...a czy najedzone czemu płacze, co z tym katarem itd. Sie zacznie....ciąża to rozgrzewkaJa miałam krwiaka na ponad polowie macicy, teraz znacznie zmalał, ale wczoraj lekarz powiedział, że nadal tam jest. Pokazal dziada nawet... powiedział, że jakbym zaczęła krwawi, to pewnie przez tego krawiaka, że to nic groźnego, ale żeby przyjechać, nie bagatelizować.
Widzisz... wszystko będzie dobrze, ale domyślam się że niezłego stracha miałaś... mąż na pewno też...
Ech... MY mamy to się musimy nerwów najeść...
Biedronka726
Zaciekawiona BB
Hej, ja dziś byłam na prenatalnych i z usg wszystko wporzadku. Lekarz pokazywał komory serca, narządy i mózg i powiedział że jak na ten tydzień to wszystko jest ok ale co też nie wyklucza powstania wad oczywiście w późniejszym okresie ciąży. Na wyniki oczywiście trzeba czekać ale nie powinno być żadnych niespodzianek. U diabetologa oczywiście gorzej i dostałam insulinę. Ale za to dziś mam święto i zjadłam 5 truskawek, niecałą garstke suszonej żurawiny (tak czytałam dzisiejsze posty, że postanowiłam niecałą garstke jeść codziennie albo chociaż co drugi dzień aby nie szaleć z cukrem) i mała garstke migdałów... podrażnilam sobie tylko podniebienie i chce mi się jeszcze ale nie mogę sobie pozwolić...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
JustaKacper1986
Wyimaginowana domyslam sie ze mialas stracha jak cholera..
Ja tez mam krwiaka caly czas jest...ale jak zaczelam krwawic zywa krwia to tez biegiem na Ip jechalismy...od poczatku ciazy biore leki i najpierw musialam lezec zeby sie troche zaskrzepil ale caly czas podkrwawiam...
Moj jest teraz pod owodnia doktor na prenatalnych mi tak powiedziala...teraz juz dzidziusiowi nie zagraza...ale na poczatku tez groznie bylo...
A ktory to tydzien u ciebie...
Bedzie dobrze duzo odpoczywaj i nie denerwuj sie...
Ja tez mam krwiaka caly czas jest...ale jak zaczelam krwawic zywa krwia to tez biegiem na Ip jechalismy...od poczatku ciazy biore leki i najpierw musialam lezec zeby sie troche zaskrzepil ale caly czas podkrwawiam...
Moj jest teraz pod owodnia doktor na prenatalnych mi tak powiedziala...teraz juz dzidziusiowi nie zagraza...ale na poczatku tez groznie bylo...
Wyimaginowana
Dziękuję za słowa otuchy :*Wyimaginowana domyslam sie ze mialas stracha jak cholera..
U mnie jest 11+4.
Kochane ja mam trochę na głowie jak to przed świątecznie, więc życzę każdej z osobna Wesołych , Radosnych Świąt w towarzystwie rodziny - najbliższych ..
A przedewszystkim abysmy wszystkie dotrwały do września lub października ! [emoji213][emoji212][emoji214]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
A przedewszystkim abysmy wszystkie dotrwały do września lub października ! [emoji213][emoji212][emoji214]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Malinowa_ona
Dziękuję Bum i wzajemnie
Ja też życzę każdej z Was spokojnych świąt i samych dobrych wiadomości.
Ja też życzę każdej z Was spokojnych świąt i samych dobrych wiadomości.
JustaKacper1986
Kochane brzuchatki to i Ja zycze wszystkin razem i kazdej z osobna duzo szczescia, milosci i przede wszystkim spokoju przez kolejne miesiace oczekiwan na nasze dzidziolki...buziaki
hajmal
Ja Wam tez przesyłam najlepsze życzenia. Wesolych i bezproblemowych świat
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja oczywiście tez życzę Wam Kochane Spokojnych Świat w gronie najbliższych, samych smakołyków no ale żebyście się nie przejadły
Ja od jutra zaczynam działać w kuchni a sporo pracy przede mną. Będę oczywiscie zaglądać żeby być na bierząco
Ja od jutra zaczynam działać w kuchni a sporo pracy przede mną. Będę oczywiscie zaglądać żeby być na bierząco
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.