Wyimaginowana pewnie Ci coś wczoraj podraznili. Nie stresuj się. Będzie dobrze ;-) trzymam kciuki!
Hajmal mnie to szlag trafia jak słyszę coś takiego. Może ona wcale nie chce tego dziecka. Szwagra żona jak leżała na patologii to też opowiadała, że była z nią w pokoju jakaś dziewczyna w 30 albo 31 tyg ciąży, z krwawieniami leżała, szynka jej się skracala a ciągle chodziła na papierocha i MAMA (!) jej colę przywozila ! W efekcie rozpoczął jej się przedwcześnie poród i urodziła martwe dziecko. Tak sobie zafundowala. Wczoraj jak u nich byliśmy kawałek, to opowiadali jeszcze o przypadku na porodowce. Przyjechała kobieta która rodziła i nawet nie wiedziała że jest w ciąży!! Podobno bardzo wysoka i gruba- konkret kobieta, ale nie mieści mi się w głowie jak w 8 czy 9 miesiącu można nie czuć ruchów dziecka... no słyszałam o przypadkach, że kobiety cała ciążę miały okres ale żeby nie mieć żadnych objawów, żeby nie czuć ruchów? Jak można aż tak nie znać swojego ciała? Urodziła martwe, duzo przenoszone dziecko!!
Straszne. Jedyny "plus" jest taki, że nie wiedziała o ciąży i nie przyzwyczaiła się do dziecka, nie czekała na nie.