reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny nie zamartwiajcie się na zapas bo to przecież nic nie zmieni [emoji4] Mnie narazie póki co uspokajają delikatne ruchy, które odczuwam kilka razy dziennie... Ale dla większego spokoju postanowiłam kupić dziś detektor tętna żeby serduszka słuchać. Co o tym myślicie? Używała któraś z Was?

w57v3e3kdnfl41ek.png

Ja kupiłam i pierwszy raz gdy użyłam ucieszyłam się ze słyszę serduszko ... po chwili jednak doszłam do wniosku ze serduszko bije za wolno ... i znowu stres ... gdy czytałam opinie doszłam do wniosku ze nie jestem pewna czy tętno które znalazłam nie było przypadkiem moje :) także czekam na wizytę. Jestem w 13 tygodniu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie zamartwiajcie się na zapas bo to przecież nic nie zmieni [emoji4] Mnie narazie póki co uspokajają delikatne ruchy, które odczuwam kilka razy dziennie... Ale dla większego spokoju postanowiłam kupić dziś detektor tętna żeby serduszka słuchać. Co o tym myślicie? Używała któraś z Was?

w57v3e3kdnfl41ek.png
Kupiłaś przez internet czy gdzieś stacjonarne? Ja też się zastanawiam nad tym ale nie wiem czy kupię np w aptece?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupiłam i pierwszy raz gdy użyłam ucieszyłam się ze słyszę serduszko ... po chwili jednak doszłam do wniosku ze serduszko bije za wolno ... i znowu stres ... gdy czytałam opinie doszłam do wniosku ze nie jestem pewna czy tętno które znalazłam nie było przypadkiem moje :) także czekam na wizytę. Jestem w 13 tygodniu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie słyszałam że można przez przypadek swoje tętno złapać... Ale już wyczytałam jak szukać tętna maluszka we wcześniejszej ciąży... Jestem bardzo ciekawa więc będę dziś próbować [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Kupiłaś przez internet czy gdzieś stacjonarne? Ja też się zastanawiam nad tym ale nie wiem czy kupię np w aptece?

Dziś wrzuciłam ogłoszenie na spotted i odezwała się mama która już nie potrzebuje, bo urodziła. Więc po południu umówiłam się z nią na odbiór. Detektor BabySound A, za 80zł. Ona płaciła za nowy 135 [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Przez internet kupiłam no ja mam mieszane uczucia jak narazie poczekam do wizyty :) daj znać jak się sprawdził u Ciebie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Przez internet kupiłam no ja mam mieszane uczucia jak narazie poczekam do wizyty :) daj znać jak się sprawdził u Ciebie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dam znać, dziś będziemy szukać [emoji4] Myślę że powinnam znaleźć bo wiem po ruchach gdzie mniej więcej jest maluszek [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Ja raz myślałam że czuję ruchy ale po tym jednym razie nic już w ogóle nie czuje... :(

Ja w pierwszej ciąży pierwszy raz poczułam w 15tc Ale tylko raz, kolejny raz gdzieś dopiero po 1,5 tygodnia [emoji4] Więc możliwe że to już właśnie ruchy poczułaś [emoji16] Teraz w zasadzie codziennie czuję, ale takie łaskotki, na kopniaki jeszcze trzeba poczekać [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Ja mimo odczuwania ruchów tętna nie mogę znaleźć. A jak byłam w środę u położnej to ona znalazła od razu. Jutro mam planowaną wizytę u położnej.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry