Kornelcia05
Moderatorka
Hej dziewczyny[emoji4]
Igusiad przykro mi z powodu siostry [emoji53]
Zdrowia zycze[emoji4] Mnie też bierze przeziębienie narazie ból gardła i katar[emoji53]
Może lepiej jak nie będziesz grała bo nie dość że możesz coś naciągnąć to może się przytrafić jakiś upadek lepiej unikać takich sytuacji [emoji4]
Moja szwagierka wczoraj urodziła sliczna zdrową dziewczynkę Blaneczka waży 3,350 i ma 55 cm.
Miałam dzisiaj jechać ja zobaczyć ale przez to przeziębienie nie mogę [emoji34]
[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.
Igusiad przykro mi z powodu siostry [emoji53]
Ja też wczoraj dostałam ta paczkę ale taka slaba myślałam ze wiecej bedzie tych rzeczy[emoji53]Cześć dziewczyny jestem zaskoczona ze tak rozumiecie mnie z tym kredytem. My wydajemy 3,200 na opłaty teraz. I dojdzie nam 300 zł kredytu. Nie jest najgorzej w stosunku do naszych zarobków. Ale my jesteśmy tacy niestety ze jak mamy stówę to będziemy żyli za stówę a jak mamy 4 tysiące to będziemy żyli za 4 tysiące...
Igusiad nie przepraszaj takie informacje trochę trzeźwia, dają kopa żeby o siebie bardziej dbać
Biedroneczka ale cudo *.*
Dostałam wczoraj paczkę z Bebilonu i tam jest taka kartka żeby zapisać wyobrażenia o swoim dziecku. Jak będzie wyglądało, do kogo będzie podobne, jakie będzie miało zainteresowania itp. Macie już jakieś wyobrażenia? ja przyznam ze mam czarna dziurę w glowie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wydaje mi się ze miednica sie rozchodzi bo macica rośnie i dlatego to kłucie w spojeniu też tak miałam w pierwszej ciąży [emoji5]Ależ wczoraj popisałyście... nadrobię potem.
mam takie pytanko na szybko. Powiedzcie mi dziewczyny, bo mnie to niepokoi, jakie bóle w podbrzuszu są ok? Chyba Hajmal wcześniej pisała, że dobre są takie po bokach, a takie w okolicach pochwy niedobre. Mnie teraz boli tak z przodu jakby pod macicą, ale nie tam gdzie pochwa (bo ona jest tak bardziej z tyłu) tylko jakby w okolicach spojenia łonowego. No wiecie, tak bardzo z przodu. Te ból przyprawia mnie o zły humor. Zanim wstałam z łóżka, to było jak wbijanie cienkiej szpileczki w spojenie łonowe, a teraz to tak pobolewa trochę jak na okres.
Z jednej strony to może mnie ciągną tu jakieś więzadła, żeby więcej miejsca dla macicy zrobić,ale z drugiej, to ja nie wiem przecież co tam się dzieje... a nie chcę zlekceważyć czegoś nieodpowiedniego. Powiedzcie mi proszę, co o tym myślicie?
Cześć dziewczyny.
Ja nieprzytomna. Chora na całego, zatoki mnie bolą. Nos zapchany chyba mi zaraz odpadnie. Wczoraj to tak mnie głowa bolała, że aż mnie mdliło. Musiałam wziąć w południe i wieczorem paracetamol. Dzisiaj nie zaczeło się lepiej. Ale głowa nie boli (jeszcze).
Co do bólu brzucha.
W pierwszej ciąży brzuch bolał mnie non stop tak jakbym miała okres.
W tej ciąży tylko sporadycznie
Zdrowia zycze[emoji4] Mnie też bierze przeziębienie narazie ból gardła i katar[emoji53]
Kochane ponawiam Pytanko : My dziś jesteśmy zaproszeni na imprezkę urodzinową: na KRĘGLE , stąd moje pytanie ? Czy my możemy grać ? Kule są w sumie ciężkie
Z tymi wydatkami Róża to faktycznie przesada .. my z Mężem wspólnie zarabiamy ok 7tys, kredyt na mieszkanie, rachunki, paliwo to wydatek max 2,5tys. Co miesiąc spokojnie odkładamy 2 tys
Może lepiej jak nie będziesz grała bo nie dość że możesz coś naciągnąć to może się przytrafić jakiś upadek lepiej unikać takich sytuacji [emoji4]
Moja szwagierka wczoraj urodziła sliczna zdrową dziewczynkę Blaneczka waży 3,350 i ma 55 cm.
Miałam dzisiaj jechać ja zobaczyć ale przez to przeziębienie nie mogę [emoji34]
[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.
Ostatnia edycja: