Beczulinda
Fanka BB :)
FizjoterapiaA szkoda :-) co studiujesz? Ja pedagogike specjalną :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
FizjoterapiaA szkoda :-) co studiujesz? Ja pedagogike specjalną :-)
A nie myślicie o kredycie na mieszkanie? Płaci się podobnie jak za wynajem a płacisz na swoje.Sunday 2,5 tysiąca samo mieszkanie nas kosztuje, wynajem. Zastanawiamy się żeby się w przyszłości przeprowadzić do wynajętego domu gdzieś blisko poza Warszawę to cena będzie podobna, może trochę wyższa ale metraż o wiele większy.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O to samo chciałam zapytać. Myślę, że rata byłaby nawet niższa niż teraz macie czynsz, a jednak płacilibyście za swoje :-)A nie myślicie o kredycie na mieszkanie? Płaci się podobnie jak za wynajem a płacisz na swoje.
Oo z Warszawy jestes? Gdzie chcesz rodzic? Bo ja rodzilam w Szpitalu Dzieciatka Jezus, porod super ale już opieka po...pozostawia wiele do zyczenia.Sunday 2,5 tysiąca samo mieszkanie nas kosztuje, wynajem. Zastanawiamy się żeby się w przyszłości przeprowadzić do wynajętego domu gdzieś blisko poza Warszawę to cena będzie podobna, może trochę wyższa ale metraż o wiele większy.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jezu ja też dzisiaj na mojego wściekła, nie mówiąc o tym, że od 2tyg. Się nie "przytulamy" a mnie już rozwa... to jeszcze oczywiście żadnego meczu odpuścić nie potrafi...dzisiaj mecz, do wieczora go nie będzie, w środę znów... jeszcze gdyby grał i się ruszal czy coś, ale on tam kibicować jeździ...wrrrMoj tez mial wrocic wczesnie...ale zasiedzieli sie...
Tez w sobote zaganian go do sprzatania...ale teraz jeszcze chrapie a ja zaraz do kosciola na probe z synem ide...
Wyszlabym chetnie na caly dzien zeby mu na zlosc zrobic...ale u nas dzis zimno i nie bede sie szwedala z dzieckiem po miescie...