reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moj tez mial wrocic wczesnie...ale zasiedzieli sie...
Tez w sobote zaganian go do sprzatania...ale teraz jeszcze chrapie a ja zaraz do kosciola na probe z synem ide...
Wyszlabym chetnie na caly dzien zeby mu na zlosc zrobic...ale u nas dzis zimno i nie bede sie szwedala z dzieckiem po miescie...

Sunday 2,5 tysiąca samo mieszkanie nas kosztuje, wynajem. Zastanawiamy się żeby się w przyszłości przeprowadzić do wynajętego domu gdzieś blisko poza Warszawę to cena będzie podobna, może trochę wyższa ale metraż o wiele większy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Sunday 2,5 tysiąca samo mieszkanie nas kosztuje, wynajem. Zastanawiamy się żeby się w przyszłości przeprowadzić do wynajętego domu gdzieś blisko poza Warszawę to cena będzie podobna, może trochę wyższa ale metraż o wiele większy.

A nie myślicie o kredycie na mieszkanie? Płaci się podobnie jak za wynajem a płacisz na swoje.

Oo z Warszawy jestes? Gdzie chcesz rodzic? Bo ja rodzilam w Szpitalu Dzieciatka Jezus, porod super ale już opieka po...pozostawia wiele do zyczenia.

Moj tez mial wrocic wczesnie...ale zasiedzieli sie...
Tez w sobote zaganian go do sprzatania...ale teraz jeszcze chrapie a ja zaraz do kosciola na probe z synem ide...
Wyszlabym chetnie na caly dzien zeby mu na zlosc zrobic...ale u nas dzis zimno i nie bede sie szwedala z dzieckiem po miescie...
Jezu ja też dzisiaj na mojego wściekła, nie mówiąc o tym, że od 2tyg. Się nie "przytulamy" a mnie już rozwa... to jeszcze oczywiście żadnego meczu odpuścić nie potrafi...dzisiaj mecz, do wieczora go nie będzie, w środę znów... jeszcze gdyby grał i się ruszal czy coś, ale on tam kibicować jeździ...wrrr

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to chyba bym chciała żeby dziecko było podobne jednak do mojego M. Ja to jednak jestem przykładowym nudnym molem książkowym, a mój cóż... będzie miał co opowiadać dziecku jak to np. w połowie drogi do Amsterdamu jego mama dzwoni i pyta się czy pamięta, że jutro ma maturę (oczym oczywiście nie pamiętał, ale maturę zdał [emoji6]). Ja nawet teraz jak bym chciała pozłościć się na mojego to nie mam jak bo jest daleko

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym chciała żeby dzidziuś miał moje oczy bo mam błękitne, a żeby podobne było do męża. On jest dla mnie taki przystojny :) na początku jak się poznawalismy nie wierzyłam że on na serio próbuje mnie poderwać [emoji14]

reklama
Ja niestety doskonale znam tą sytuację. Tylko do tej pory ja byłam po tamtej stronie. Przy pierwszym poronieniu jedna koleżanka z pracy. Przy drugim druga. Znam to uczucie. A tu siostra. Najbliższa mi osoba. Mieszkamy razem w Holandii. Jesteśmy bardzo mocno za sobą. 2 lata temu oni zaczęli starać się o 2 dziecko. My już 4 lata próbowaliśmy. Im udało się za pierwszym razem. Ich córeczka ma teraz prawie 1.5 roku a nasze drugie dziecko może tym razem się urodzi. Doskonale znam te uczucia i wiem że nie są fajne. I teraz jak ja mogę cieszyć się ze swojej ciąży??? Wiem że moja fasolka jest teraz najważniejsza. Ehhh gadam jak potłuczona.
U nas ciepły weekend. Macie jakieś plany. My jutro chyba zrobimy grilla.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry