reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Haha :-) Justa, poszedł się odstresować :-)

roza_21 Ja jeszcze o tym nie myślałam. Oczywiście dobrze byłoby, gdyby dziecko chciało zająć się rodzinnym biznesem, ale jak będzie miało inne plany na swoje życie, to nie zamierzam mu go układać po "mojemu". Oczywiście chciałabym, żeby było podobne do mamusi :-)

reklama
Hej dziewczyny.
Ja dzisiaj nie śpię od 4. Próbowałam jeszcze spać ale kręciłam się z boku na bok i w końcu o 5 wstałam. Weekend na uczelni u mnie, więc nie będę zbyt aktywna. Ale czytać Was będę.
Trzymajcie się
Ja tez weekend na uczelni, jeszcze nie pojechalam, ale ostatni wyklad w jezyku obcym i sprawdzaja listę wiec trzeba być. Jutro same cwiczenia. Nastepny dopiero przed weekendem majowym, ale lecimy wiec mnie nie bedzie:-)

Hej dziewczyny, a ja dziś w pracy jednak. Dobrze że z mężem prowadzimy wspólnie firmę to mnie duzo odciąża zwłaszcza przy fizycznych zajęciach, bo nie dałabym rady. Pogoda okropna, ciagle pada deszcz i zimno.

Któraś dziś wizytuje ? :)

Cześć dziewczyny :) jestem zaskoczona ze tak rozumiecie mnie z tym kredytem. My wydajemy 3,200 na opłaty teraz. I dojdzie nam 300 zł kredytu. Nie jest najgorzej w stosunku do naszych zarobków. Ale my jesteśmy tacy niestety ze jak mamy stówę to będziemy żyli za stówę a jak mamy 4 tysiące to będziemy żyli za 4 tysiące...

Igusiad nie przepraszaj :) takie informacje trochę trzeźwia, dają kopa żeby o siebie bardziej dbać :)

Biedroneczka ale cudo *.*

Dostałam wczoraj paczkę z Bebilonu i tam jest taka kartka żeby zapisać wyobrażenia o swoim dziecku. Jak będzie wyglądało, do kogo będzie podobne, jakie będzie miało zainteresowania itp. Macie już jakieś wyobrażenia? :) ja przyznam ze mam czarna dziurę w glowie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Duzo macie tych opłat, my mamy moze max 1000zl plus moja uczelnia, ale juz zaplacilam do konca roku w jednej racie, bo akurat 13dostałam :-)

Ewka...ja mu sie odstresuje jak wstanie...nie odezwe sie do chama...a jeszcze tel w nocy nie odbieral i jeszcze gorzej mnie tym wnerwial...

Ja tez weekend na uczelni, jeszcze nie pojechalam, ale ostatni wyklad w jezyku obcym i sprawdzaja listę wiec trzeba być. Jutro same cwiczenia. Nastepny dopiero przed weekendem majowym, ale lecimy wiec mnie nie bedzie:-)
A gdzie studiujesz? :D ja też mam dzisiaj ostatni język obcy ;>

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry