reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Spark, właśnie zauważyłam, że jesteśmy na tym samym etapie ciąży :-)

Ja noszę legginsy ciążowe, bo w żadne dżinsy się nie mieszczę, a moje normalne legginsy za bardzo mnie cisną w pasie ;-/

PS. Te opisy pod suwaczkiem w moim przypadku się nie sprawdzają, ponieważ moja dzidzia juz tydzień temu miała 6,5 cm :-)

Spark, właśnie zauważyłam, że jesteśmy na tym samym etapie ciąży :-)

Ja noszę legginsy ciążowe, bo w żadne dżinsy się nie mieszczę, a moje normalne legginsy za bardzo mnie cisną w pasie ;-/

PS. Te opisy pod suwaczkiem w moim przypadku się nie sprawdzają, ponieważ moja dzidzia juz tydzień temu miała 6,5 cm :-)
A to 1 dziecko?
Hehe to prawda, moja dzidzia w czwartek miała 6.51 [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny.
Siedzę sobie w przychodni w kolejce. Miałam przyjść tylko po dalsze zwolnienie a tu się okazuje że powinna mnie dzisiaj zbadać! :o a ja jestem "Nie przygotowana"... :o

Ja mam 4 pary spodni ciazowych, jedne z poprzedniej, 1 kupilam, i dwie pary dala mi kolezanka :) ale koszulek i sukienek mam duzo z 1 ciazy:) nie dopinam sie w zadnych swoich ;)

Hejka laski , mi dziś od rana głowa pęka...

ewkap szczerze to tylko czytając opinie było, że właśnie jak jest cieplej dzidzia się w nim zaparza , skórka może popękać , odbarwić się - a my jak weźmiemy to znów 3w1 więc u nas odpada... tamten drugi kolorek co wstawiłam to ma tylko 1 pasek z eco skórki na samym dole , więc takie coś to spoko , ale nie cały - jednak mam obawe :)

Cześć dziewczyny :)
Co do wózków retro to znajoma też była nimi zachwycona, kupiła swojej córce a po drugim spacerze w nim wystawili go na sprzedaż i kupili babydesign husky. Pewnie zależne jest to od firmy takiego wózka, nie pamietam jakiej ona miała.

Mi się podoba Mutsy Evo, zastanawiamy sie jeszcze nad kolorem stelaża czy srebrny czy grafitowy.
image.jpeg

Ja wkoncu byłam na pierwszych zakupach ciążowych, kupiłam fantastyczne spodnie w HappyMum, wyglądają bardzo elegancko a wykonane są z materiału jakby dresowego, wiec są bardzo wygodne :) kupiłam tez te legginsy w h&m o których pisalyscie, rownież bardzo wygodne. I dwie bluzki dłuższe ale nie typowo ciążowe. Zauważam tendencje ze wszystko co nosi nazwę ciążowe jest dwa razy droższe od normalnego :/

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    204,8 KB · Wyświetleń: 340
Evelyn...tak mi bardzo przykro :((( bylysmy w tym samym dniu niemal teraz...trzymaj sie kochana!!!

Witam Was...mialam cos napisac ale jak przeczytalam o tym poronieniu Ev to zlapalam stresa o swoja ciaze i sie boje. Na szczescie objawy ciazowe daja czadu-mdli mnie dzis okropnie ale chyba sie ciesze... bo do gin dopiero za tydzien ide..oby bylo wszystko ok!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam. Mnie dzisiaj też boli głowa. Aż mi nie dobrze.
U mnie brzucha jeszcze nie widać. Tego ciążowego. Jest tylko ten jak wy mówicie spożywczy. Ale wczoraj wieczorem to pod nim czułam rosnący. Wczoraj miałam stracha bo po prawej stronie na dole co chwile miałam takie kłucia jakby mi ktoś szpilki wbijał. I nie mogłam się położyć na tym boku. Już miałam w planach iść dzisiaj do położnej ale przeszło.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry