reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Troche duża ta Lili...raczej widziałabym raczej to imie (jeśli chodzi o zwierzątka ) to raczej na coś mniejszych rozmiarów :D
Ona nie jest duża wyszła tak na zdj [emoji14] ale duzo mam koleżanek co ich córki to Lilianny czy Liliany?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t0d [emoji272]

reklama
Spark ładnie [emoji106]

Malinowa tak ja daje po chrzestnej lub chrzestnym , wydaje mi sie byc fajnym gestem [emoji4] Lenka ma - Lena Patrycja [emoji4]
A jak Miki się urodzi to będzie Mikołaj Dawid [emoji4] bo chrzestnych mam upatrzonych [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Moja Lenka ma wpisane Lena Aleksandra. Teraz chyba zostaniemy przy jednym imieniu.
Co do fajnego gestu...no hmm a jeśli miałabyś na chrzestną przesympatyczną osóbke z imieniem które Ci sie nie podoba to co wtedy...decyzja na inną chrzestną?
U nas ten trik odpada....Lenki niechrzciliśmy i teraz też nie będziemy.

Moja Lenka ma wpisane Lena Aleksandra. Teraz chyba zostaniemy przy jednym imieniu.
Co do fajnego gestu...no hmm a jeśli miałabyś na chrzestną przesympatyczną osóbke z imieniem które Ci sie nie podoba to co wtedy...decyzja na inną chrzestną?
U nas ten trik odpada....Lenki niechrzciliśmy i teraz też nie będziemy.
W końcu to drugie imię , zbytnio się go nie używa [emoji23][emoji23] a za chrzestną od Leny nie przepadam [emoji23]

No tylko w dokumentach widnieje. Ale jednak musi być ładne jeśli miałoby być.
Osobiście do drugiego imienia to mi to obojętnie [emoji4] pierwsze ważne [emoji5]

W ogole dziewczyny Was tez bola tak sutki? Mnie kuzwa od paru dni aż rwia [emoji52]

Chciałabym, aby wszystko było dobrze... Tyle lat staramy się o maleństwo...

Na pewno tym razem wszystko będzie dobrze :-) ja sobie tłumaczę w sposób, że do 3 razy sztuka i nie ma innej opcji! Zmień tok myślenia :-) wszyscy mówią, że to bardzo dużo zmienia :-) trzymam kciuki za Twoja dzisiejsza wizytę :-) :-*

Mi sie podoba i zakupimy raczej baby merc faster 2 , opinie na stronie producenta sa ok, sąsiadka ma i tez chwali.
Ogladalismy ostatnio i bardzo w oko mi wpadł ten kolorek , ale nie odwaze sie bo jest z eco skóry cały [emoji17] ... Ale inny wybierzemy napewno [emoji6]
1491335770-aaaaaa.jpeg

Piekny! Ja myślałam o wózku z eco skory, a dlaczego myślisz, że to zły pomysł?? Ja chciałabym kupić sama gondole, z możliwością wpiecia tego nosidelka/ fotelika. To by było na zimę, a koło kwietnia kupię porządną spacerowke. Na lato nie kupilabym z Eco skóry, bo byłabym się, że dziecko mi się w tym będzie przegrzewac, ale na zimę myślę że będzie ok. Ja chce kupić ROAN BASS SOFT. Ma wielką gondole, więc spokojnie dziecko w kombinezonie w wózku będzie się mieściło całą zimę :-)

No Florian, czyli Florek w zdrobnieniu jakby :)

Piękne imię. Florus :-)
Ale mój mąż na pewno by sie na takie nie zgodził...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A dziewczyny...drugie imiona dajecie jakieś?

Szczerze mówiąc, to nawet jeszcze o drugim nie myślałam, bo z pierwszym nie możemy dojść do kompromisu :-D :p Jak dogadamy się co do pierwszego imienia, to może pomyślimy nad drugim, chociaż nie wiem czy nie jest zbędne ;-)

Osobiście do drugiego imienia to mi to obojętnie [emoji4] pierwsze ważne [emoji5]

W ogole dziewczyny Was tez bola tak sutki? Mnie kuzwa od paru dni aż rwia [emoji52]

Mnie sutki nie bolą. Bolą mnie całe piersi i wczoraj bardzo mnie ciągnęło w pachwinach... przelezałam cały dzień, nawet na spacer nie wyszłam.

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny! Jak tak patrzę, do której jesteście tu aktywne, to jestem w szoku! Ja padlam wczoraj po 21 jak mrówka :-)
Z ta małą różnica, że mrówki zapieprzaja, a ja cały wczorajszy dzień się opieprzalam ;-)
Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko dodać, że źle się wczoraj czułam, bardzo mnie ciągnęło w pachwinach, co to może być?

Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na piękne zdjecia maluszków :-)

Miłego dnia Wam życzę ;-)

Cześć Dziewczyny! Jak tak patrzę, do której jesteście tu aktywne, to jestem w szoku! Ja padlam wczoraj po 21 jak mrówka :-)
Z ta małą różnica, że mrówki zapieprzaja, a ja cały wczorajszy dzień się opieprzalam ;-)
Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko dodać, że źle się wczoraj czułam, bardzo mnie ciągnęło w pachwinach, co to może być?

Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na piękne zdjecia maluszków :-)

Miłego dnia Wam życzę ;-)
długo jeszcze będzie Cię ciągnąć, uroki ciąży, rosnącej macicy i rozpychającego dziecka;)Mnie chwilowo boli całe podbrzusze:D

reklama
Cześć dziewczyny!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Ja od rana z aferą z bólem zęba/głowy/ucha... A od 2 min chyba niczego.... 12-latek przed szkolą....
Miłego dnia!!!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry