reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O matko dajcie spokoj z tym Antonim,mam chrzesniaka antosia i jest w 1kl podstawowki i nienawidzi swojego imienia, szefowa mialam Antonine i nikt jej nie mowil po pierwszym tylko przedstawiala sie drugim;) jakos mam skrzywienie na to imie, dziecko fajne,a w doroslym zyciu juz nie... pozatym na pewno nie wybiore imienia ktore jest w pierwszej dziesiatce popularnosci,moj Milosz ma w grupie dzieci 7Julii i 4leny 2antosiow i franka [emoji14]

Wszystkie metody daja 50% szans wiec spore szanse;)
Wiesz, Tobie się nie podoba Antek, a komuś się nie podoba Miłosz.
Są gusta i guściki, a napewno nie jest na miejscu krytykowanie czyjegoś wyboru- Bo to nie Twój wybór.

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Hej wszystkim[emoji4]
Cześć dziewczyny!
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Ja od rana z aferą z bólem zęba/głowy/ucha... A od 2 min chyba niczego.... 12-latek przed szkolą....
Miłego dnia!!!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Skąd ja to znam hmmm[emoji6]
Mój syn od dwuch dni tez ma problem wyjść do szkoły mimo ze ma na 11:55, powodem jest to że oboje z mężem jesteśmy domu bo mąż skręcił nogę i młody nie może się pogodzić ze my mamy wolne a on musi do szkoły [emoji14]
Czwartek i piątek ma na 8:00 bedzie jeszcze gorzej [emoji48]
Miłego dnia i udanych wizyt[emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Cześć Dziewczyny! Jak tak patrzę, do której jesteście tu aktywne, to jestem w szoku! Ja padlam wczoraj po 21 jak mrówka :-)
Z ta małą różnica, że mrówki zapieprzaja, a ja cały wczorajszy dzień się opieprzalam ;-)
Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko dodać, że źle się wczoraj czułam, bardzo mnie ciągnęło w pachwinach, co to może być?

Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na piękne zdjecia maluszków :-)

Miłego dnia Wam życzę ;-)
Ten ból w pachwinach to pewnie więzadła, mi też nie dają żyć... A przy kichnięciu to masakra jaki ból [emoji33] Ale to samo miałam w pierwszej ciąży...

w57v3e3kdnfl41ek.png

Dziewczyny wyskoczylo mi coś ustach, jakby małe pęknięcie... czy jeśli okaże się, że to opryszczka to muszę iść do lekarza albo gina, czy nie? Bo słyszałam, że może być groźna w ciąży. Póki co wygląda jak zwykłe pęknięcie ale będę obserwować

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wyskoczylo mi coś ustach, jakby małe pęknięcie... czy jeśli okaże się, że to opryszczka to muszę iść do lekarza albo gina, czy nie? Bo słyszałam, że może być groźna w ciąży. Póki co wygląda jak zwykłe pęknięcie ale będę obserwować

Jak się rozwinie to musisz iść. Dostaniesz Heviran i po sprawie :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli zrobiło Ci się pęknięcie w kąciku, to pewnie zajad. Chyba nie jest groźny tak jak opryszczka. Opryszczka jest groźna jeśli nigdy jej nie miałaś i po raz pierwszy w życiu zrobi Ci się w ciąży.

Jeśli zrobiło Ci się pęknięcie w kąciku, to pewnie zajad. Chyba nie jest groźny tak jak opryszczka. Opryszczka jest groźna jeśli nigdy jej nie miałaś i po raz pierwszy w życiu zrobi Ci się w ciąży.
To pęknięcie na środku wargi :) właśnie z badań wynika, że już miałam wirusa

reklama
Dzień dobry:)
ja dziś od rana odpoczywam bo do pracy dopiero na 12.40, już 2 pranie robię.
Na śniadanko zachciało mi się kiełbaski z cebulką podsmażaną, po ostatnim kęsie był bieg do toalety...matko jak mnie wszystkie wnętrzności bolą;/

Powiem Wam że te ubrania z H&M ciążowe są super, na brzuchu jest rozciągliwy materiał. Legginsy mają pas pod sam biust, dziś dojdą jeszcze spodnie jeansowe:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry