reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
karotka tule mocno [emoji17][emoji8]

Dziewczyna od którego tygodnia zaczyna się II trymestr oraz 4msc ciąży? [emoji50]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t5d [emoji271]

reklama
Karotka, tak mi przykro [emoji52][emoji52][emoji52][emoji52]

[emoji192] 29/10/2017 [emoji252]
Synek Listopad 2011 [emoji173]

karotka tule mocno [emoji17][emoji8]

Dziewczyna od którego tygodnia zaczyna się II trymestr oraz 4msc ciąży? [emoji50]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Od 13 , tak zawsze liczyłam z lekarzem

[emoji127] 28.10.2017

A ten przelicznik jest ok?
-1 msc ciąży- 1- 4 tc,
- 2 msc ciąży -5 - 8 tc,
- 3 msc ciąży - 9 -13 tc,
- 4 msc ciąży - 14 -17 tc,
- 5 msc ciąży- 18- 22 tc,
- 6 msc ciąży- 23-27 tc,
- 7 msc ciąży -28 -31 tc,
- 8 msc ciąży - 32-35 tc,
- 9 msc ciąży- 36-40 tc.

Witajcie kochane. Wybaczcie,że się nie odzywałam... nie zostanę z wami niestety, poroniłam. :( Nie chcę opisywać szczegółów, bo dochodzę do siebie,choć zawsze myślałam,że na wczesnym etapie jakoś niby łatwiej jest...nieprawda. :( Życzę wam spokojnych i nudnych ciąż oraz bezbolesnych porodów i zdrowych dzieciaczków. Ogromne buziaki dla was,kochane. :*
Tak mi przykro, kochana [emoji29]
Wracaj do zdrowia jak najszybciej!
Tulę mocno!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

karotka, bardzo bardzo mi przykro :-(
xbumx jedni mówią że od 14 tyg inni od 15

Karotka bardzo bardzo mi przykro :(
Wg mnie drugi trymestr ciąży zaczyna się od 13 tygodnia ciąży
Cały weekend spędziłam poza domem :) pogoda rewelacyjna, ja zreszta wole wiosnę od lata bo wszystko kwitnie, jest cieplutko ale nie za gorąco, ptaszki od rana ćwierkają; uwielbiam to!!
Jutro popołudniu mam zadzwonić i zapytać o wyniki Pappa, mam nadzieje ze wszystko będzie OK
Życzę Wam miłego wieczorku

Witajcie kochane. Wybaczcie,że się nie odzywałam... nie zostanę z wami niestety, poroniłam. :( Nie chcę opisywać szczegółów, bo dochodzę do siebie,choć zawsze myślałam,że na wczesnym etapie jakoś niby łatwiej jest...nieprawda. :( Życzę wam spokojnych i nudnych ciąż oraz bezbolesnych porodów i zdrowych dzieciaczków. Ogromne buziaki dla was,kochane. :*

Karotka, bardzo mi przykro... trzymaj się jakoś...

Joanna na pewno będzie w porządku ;-)

Powiem Wam, że jedni goście pojechali, drudzy przyjechali, dopiero się zrobiło trochę ciszej, a ja jestem wykończona. Mam straszne wyrzuty sumienia, że dziś prawie nic nie polezalam i jednocześnie bardzo się boję. Właśnie dlatego nie bylo mi na rękę to goszczenie. Wiedziałam, zawsze tak jest, że obiecuje sobie, że nic nie będę szykować a potem stoję w garach... tu podaj, tu sprzatnij, tu podgrzej, tu coś dostaw... masakra jakaś... niby mąż na początku pomagał, ale jak sobie trochę wypił, to juz nie pamiętał ze że ma żonę w zagrożonej ciąży... niech się jutro męczy z kacem i sprzątaniem. Dobrze mu tak.

Przepraszam, musiałam się wyzalic.
Już mi trochę lepiej ;-)
Ja dziś prawie wcale nie skorzystałam z tej pięknej pogody. Tyle tylko co w Kościele byłam, a tak to w domu w garach...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry