reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczynki..
Ja to dopiero wstalam....bardzo fajnie mi sie dzis spalo..
Unas dzis piekne sloneczko woec pewnie z zaproszeniami dalejbedziemy krazyc...
U mnie tez dzis rosolek..
Wlasnie sie gotuje
Paulinka to widze ze nie tylno ja mam problem z tesciowa..nie potrafie sie z nia dogadac od poczatku..
Ona uwaza ze jej synus mogl lepiej trafic a ja jestem zla i niedobra...zreszta takjak druga synowa i ziec...
Milej niedzielikochane i duzo slonka

reklama
Dzień dobry kochane!

Fajnej niedzieli nam życzę [emoji2]

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Dzień dobry wszystkim :)
Ja wyjątkowo juz nie śpię bo obudził mnie chłopak koleżanki z informacją że kumpela urodziła dziś zdrowego chłopca :)
Biedna męczyła się od drugiej w nocy aż w końcu jej o 8 rano cesarke zrobili... Kurde no koszmar poprostu. Juz bym wolała od razu wiedzieć że będzie cesarka żeby się poprostu nie męczyć.

O matko co za ludzie!!!tez mamy kota znajdę, stal taki mały na środku drogi 2 lata temu;-) ;)
Ja juz dzis 3 prania zrobiłam, pogoda cudowna. Bratki wsadzilam do donic, młoda biega po podworku.
Ja wczoraj schody odkurzyłam, należało im się, chyba od początku ciąży ich nie odkurzałam :) I tez mam bratki, dziś w sadze do ogrodu :)

Kurcze juz kolejny raz slysze ze wozki 2w1 czy 3w1 to nie jest dobry wybor.... Ja tez myslalam o opcji 3w1...bo mysle ze jest najbardziej oplacalna...a przeciez ludzie waza dzieci w tych spacerowkach i znam wiele matek co nie narzeka...
Tez wybrałam 3 w 1... drogi jest, ale może znajde na Allegro używany, strasznie mi się podoba. Lekki, gondola przekładana, świetne pompowane kółka, wygodny hamulec. No i ładny...

Ja mialam wózek 3w1 Tutek Grander, ogolnie ok ale za duzo miejsca w aucie. Przed roczkiem kupiliśmy lekka aluminiową spacerowke, którą mamy do tej pory. Teraz tez 3w1 dostanę ale jak to się mówi... Darowanemu koniowi...:-)
Tez właśnie wybrałam Tutek Grander, bardzo mi się podoba! Chciałabym go mieć, nawet, jeśli tyle miejsca w aucie.

Ja tez wczoraj poplakiwalam, ale mąż mnie potrafi zdenerwować do łez, wcześniej byłam bardziej twarda :) a dzisiaj w nocy obudziłam się z takim biciem serca i oddechu aż nie mogłam zlapac, śniło mi się że tak z teściowa się kłócę a w śnie ostro ja pojechałam, szkoda ze w realu tak nie potrafię
Teściowa mi się nie śni na szczęście. Mieszkają pod nami. Niby osobne wejście i w ogóle, ale potrafi wejść do ans jak do siebie, z papierochem w ręku, bez pukania. No i nawet, jak się przed nią i tym jej śmierdzącym dymem chowam w sypialni, to idzie za mną coś powiedzieć i mi smrodzi. Jak jestem sama, to wymyślam różne riposty, ale nie umiem jej tego powiedzieć: "Nie życzę sobie palenia tytoniu przy mnie" albo: "Proszę palić u siebie, a do nas wchodzić bez papierosa". No nie potrafię! :(

Na wakacje to planujemy jak co roku: w lipcu na Grunwald, bo jesteśmy rekonstruktorami historycznymi i co roku bierzemy udział w tej imprezie i tam się poznaliśmy, dla nas to jak taka rocznica ;) Z kilku wyjazdów musiałam zrezygnować, trudno jeździć gdzieś daleko za granice w tym stanie. Ale na cały sierpień planuję jechać nad morze, rodzice mają tam domek letniskowy. M będzie do mnie dojeżdżał na weekendy, w sumie od Gdańska to niewiele ponad godzinkę drogi.

A wczoraj piękny dzień, odwiedziła mnie koleżanka, pojechałyśmy do Sopotu, zwiedziłyśmy grodzisko i pierwszy raz byłam na molo, bo był wstęp wolny ;)

Hejka w tak piekna u mnie niedziele [emoji4]

ewkap popijam jak sie przebudze na siku , tak zeby usta zmoczyc bo im więcej pije tym nie mam śliny ... W dzień to gumę pozuje i sie naprodukuje [emoji4]

paulinka bierz, mi siostrzenica sie pomyliła jakoś po 10tc i biore juz 2.

Miłej niedzieli [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t4d [emoji271]

Hej piękna niedziela u nas już 21 stopni [emoji4] ciekawe do ilu dobije dzisiaj. [emoji4]

A ja muszę sie przyznac że ciągle zapominam o tych witaminach tylko acard i kwas foliowy codziennie biorę a witaminy co 2, 3 dzień.[emoji53]
Wylatuje mi to z głowy bo synowi i córce też różne witaminy podaję i inne leki i już o sobie niepamietam.

Miłego dnia [emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Hej piękna niedziela u nas już 21 stopni [emoji4] ciekawe do ilu dobije dzisiaj. [emoji4]

A ja muszę sie przyznac że ciągle zapominam o tych witaminach tylko acard i kwas foliowy codziennie biorę a witaminy co 2, 3 dzień.[emoji53]
Wylatuje mi to z głowy bo synowi i córce też różne witaminy podaję i inne leki i już o sobie niepamietam.

Miłego dnia [emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Poloz sobie witaminy gdzies w lazience albo kuchni na widoku wtedy napewno nie zapomnisz wziac...ja tak zrobilam bo tez na poczatku zapominalam albo ustaw sobie przypomnienie w tel. O takiej godzinie o ktotej zawsze jestes w domu...tez pomaga...
Ja juz po obiedzie..tak sie najadlam ze ruszyc sie nie moge...a u mnie juz w sloncu 26 stopni...pieknie...zaraz wyjezdzamy dalej z zaproszeniami...
Milego popoludnia...i duzi duzo sloneczka

Alraris ajo to bym jej powiedziala zeby nie palila przy mniebojej wnuczek to wdycha...moze zrozumie...
Ale powiem ci ze jakby byla kumata to sama by nie wchodzila z fajkiem do ciebie...przeciez wiadomo ze bierne palenie szkodzi bardziej...ja wczoraj zwrocilam uwage tesciowej ze dym na mnie leci...mimo ze bylam u niej w domu..a w dupie mam niech sie obraza...

Ja wczoraj schody odkurzyłam, należało im się, chyba od początku ciąży ich nie odkurzałam :) I tez mam bratki, dziś w sadze do ogrodu :)

Tez wybrałam 3 w 1... drogi jest, ale może znajde na Allegro używany, strasznie mi się podoba. Lekki, gondola przekładana, świetne pompowane kółka, wygodny hamulec. No i ładny...

Tez właśnie wybrałam Tutek Grander, bardzo mi się podoba! Chciałabym go mieć, nawet, jeśli tyle miejsca w aucie.

Teściowa mi się nie śni na szczęście. Mieszkają pod nami. Niby osobne wejście i w ogóle, ale potrafi wejść do ans jak do siebie, z papierochem w ręku, bez pukania. No i nawet, jak się przed nią i tym jej śmierdzącym dymem chowam w sypialni, to idzie za mną coś powiedzieć i mi smrodzi. Jak jestem sama, to wymyślam różne riposty, ale nie umiem jej tego powiedzieć: "Nie życzę sobie palenia tytoniu przy mnie" albo: "Proszę palić u siebie, a do nas wchodzić bez papierosa". No nie potrafię! :(

Na wakacje to planujemy jak co roku: w lipcu na Grunwald, bo jesteśmy rekonstruktorami historycznymi i co roku bierzemy udział w tej imprezie i tam się poznaliśmy, dla nas to jak taka rocznica ;) Z kilku wyjazdów musiałam zrezygnować, trudno jeździć gdzieś daleko za granice w tym stanie. Ale na cały sierpień planuję jechać nad morze, rodzice mają tam domek letniskowy. M będzie do mnie dojeżdżał na weekendy, w sumie od Gdańska to niewiele ponad godzinkę drogi.

A wczoraj piękny dzień, odwiedziła mnie koleżanka, pojechałyśmy do Sopotu, zwiedziłyśmy grodzisko i pierwszy raz byłam na molo, bo był wstęp wolny ;)
O ja też jestem rekonstruktorką, na Grunwaldzie w tym roku nie będę bo daleko i w kieckę się nie zmieszczę a w samym gieźle to głupio:p W Bractwie jesteś?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry