reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny :-)
Ja jak zwykle od switu nie mogę spać, a Wy pewnie się przekrecacie na drugi bok :-D
Cały tydzień męża nie ma od rana i dziś tak samo... obiecał pracownikom, że zawiezie ich na giełdę... ciekawe, czy zdąży wrócić, żeby mnie zawieźć do Kościoła na 11.40...
Zaraz wstawiam rosół, niech się gotuje powoli i chyba wezmę psa na krótki spacer... Ale tak mi się nie chce... ;-)
Miłej niedzieli Wam życzę, a tymczasem idę do rosołu i muszę trochę ogarnąć, bo po południu mam mieć gości... zdążę posprzątać i wpadną dzieciaki zrobić pierdolnik :-) więc nie będę przesadzać z tymi porzadkami.

Będę zaglądać :-)

BUM, a w nocy też popijasz wodę??

reklama
Ja też już nie śpię od godziny prawie :) ogarniam się i zabieram się z mężem do rodziców, tzn on do pracy, a ja do rodziców, ale chcę jechać z nim, bo to drugi koniec miasta

Dziewczęta jestem w 12 tyg i 3 dni. Skończył mi się femibion 1 a mąż w aptece kupił już 2. Więc czy ja mogę brać ten femibion 2 od 12 tyg ? W ulotce jest napisane ze od 13 się bierze, ale ja na dzień dzisiejszy oprócz tych witamin żadnych innych nie mam i się zastanawiam :)

Wczoraj miałam zły humor, znowu popłakiwałam popołudniu. Często mi się to zdarza. Ciekawe z czego to wynika, chyba tylko z hormonów, bo nie przychodzi mi na myśl żaden inny powód.. Pogoda piękna a ja w lozku z płaczem..
Miłego dnia mamusie:*

Dziewczęta jestem w 12 tyg i 3 dni. Skończył mi się femibion 1 a mąż w aptece kupił już 2. Więc czy ja mogę brać ten femibion 2 od 12 tyg ? W ulotce jest napisane ze od 13 się bierze, ale ja na dzień dzisiejszy oprócz tych witamin żadnych innych nie mam i się zastanawiam :)
Bierz już 2. Ten tydzień już pewnie nic nie zmieni. Dzieciaczki i tak mogą być większe niż z om :)

Wczoraj miałam zły humor, znowu popłakiwałam popołudniu. Często mi się to zdarza. Ciekawe z czego to wynika, chyba tylko z hormonów, bo nie przychodzi mi na myśl żaden inny powód.. Pogoda piękna a ja w lozku z płaczem..
Miłego dnia mamusie:*
Ja tez wczoraj poplakiwalam, ale mąż mnie potrafi zdenerwować do łez, wcześniej byłam bardziej twarda :) a dzisiaj w nocy obudziłam się z takim biciem serca i oddechu aż nie mogłam zlapac, śniło mi się że tak z teściowa się kłócę a w śnie ostro ja pojechałam, szkoda ze w realu tak nie potrafię

Dzień dobry w ten sloneczny poranek:-)
Obudzilam się o 6.30 i zasnac nie moglam...
Ok.poludnia mam gości na obiad, upieklam szarlotkę i podam z lodami na ciepło. Jeszcze jakas sałatkę zrobię, planuje z brokulem, zobaczymy co wyjdzie.
Glodna sie zrobilam, ide na śniadanko:-)
Miłego, leniwego dnia

Witam w poranek niedzielny
Tydzien mialam nerwowy ,wszystko mnie doprowadza do placzu krzycze zwracam uwage I pomoc meza ten wraca pozno I nie chce mu sie mi pomagac,mam w domu czterolatka ,w dodatku pracuje jeszcze fizycznie.
Mieszkamy daleko od naszej ukochanej Warszawy tesknie bardzo za rodzina moze mnie odwiedzi mama choc na kilka dni.Do Pl wybieramy sie w wakacje jak lekarz pozwoli.
Wogole mam plan wrocic do Warszawy moze na przyszlą wiosnę maz szybciej by zjechal tez,no robi juz plany aby zostac I brac kredyt na mieszkanie Jak tu zyc naokolo muzulmanie w swoich sukienkach chodza niewiadomo czy ktorys to nie terrorysta.
W pon.idziemy na usg do szpitala
Milej niedzieli odpoczywacie ,lapcie promyki slonce pozdrawiam.

Ja tez wczoraj poplakiwalam, ale mąż mnie potrafi zdenerwować do łez, wcześniej byłam bardziej twarda :) a dzisiaj w nocy obudziłam się z takim biciem serca i oddechu aż nie mogłam zlapac, śniło mi się że tak z teściowa się kłócę a w śnie ostro ja pojechałam, szkoda ze w realu tak nie potrafię

reklama

Haha :-) ale masz koszmary :-) na szczęście mi teściowa się nie sni, bo chyba bym zwariowala. Codziennie się z nią widzę, tylko się mijamy właściwie i jeszcze jakby miała mnie w nocy nekac, to chyba bym tego nie przeżyła ;-)
Swoją drogą to nie mam złej teściowej, ale przykro mi że względu na mojego męża, bo on wiele ma jej do zarzucenia.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry