reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczyny...kurde musze sie wam wyzalic...
Dzieci w klasie mojego syna...a zwlaszcza chlopcy strasznie mu dokuczaja juz nie wiem co robic...jakis czas byl spokoj bo wychowawczyni intetweniowala a dzis znowu przyszedl ze szkoly i mowi ze chlopaki mu dokuczali i od dziewczyny go przezywali...moje dziecko jest cich..spokojne moze za ciche...dobrze sie uczy i juz naprawde nie wiem co mam z tym zrobic... Sorry ze tak z innej beczki ale przykro mi jak przychodzi ze szkoly i sie zali...
A jak tam u was dzien mija...
Może na jakiś sport go zapisz. Piłka nożna?

reklama
1490700937-aaaaaa.jpeg

Mój Robak nadrobił już różnicę i idealnie się pokrywa z terminem om [emoji4] Mamy już ponad 3cm [emoji16] Wszystko jest w porządku Ale krwiaczek nie zmniejszył się od soboty w ogóle. Mój lekarz mnie pocieszył że jest malutki i niegroźny więc mogę się nie martwić, tylko utrzymać Duphaston do 12tc [emoji4]

Tak w ogóle się zastanawiam- Wasze Maluszki sobie ładnie na pleckach leżą na zdjęciach a mój to jakiś Akrobata podwieszony "pod sufitem" [emoji23][emoji23][emoji23]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Mój bąbelek w 8 tygodniu wisial w poprzek ;)

Madagos naprawde wspolczuje. Nie chciala bym sie zamienic.

Kornelcia jaki problem jak macie kawalek dzialki :). Mi tu u mnie tylko lasow brakuje bo mieszkalam pod lasem, tu zas same pola.
AnScarlet tez masz ladny widok.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Chapicha w ciazy tsh powinno byc nie wieksze niz 2,5 inaczej mozna nawet poronic. Poczytaj o niedoczynnosci trochę

Hajmal, czytałam, ale wiesz, wole się nie nakręcać, bo to nie służy :). Dostałam Letrox 25mg przez 7 dni a potem do następnej wizyty (11 maja) 50mg.

No wlasnie problem w tym ze moje dziecko jest bardziej mozgowcem niz sportowcem...uwielbia rozwiazywac zadania z matmy jest swietny w ortografii...i woli czytac ksiazki niz grac w pilke...
U mnie w pracy koleżanka miała podobny problem. Synek uczył się wspaniale, również bardziej mózgowiec i problem ten sam, chłopcy z kasy się z niego śmiali. Wysłała go na basen, na treningi. Najpierw trochę na siłę, a potem mu się spodobało, a żarty i śmiechy się skończyły :) może warto spróbować

1490700937-aaaaaa.jpeg

Mój Robak nadrobił już różnicę i idealnie się pokrywa z terminem om [emoji4] Mamy już ponad 3cm [emoji16] Wszystko jest w porządku Ale krwiaczek nie zmniejszył się od soboty w ogóle. Mój lekarz mnie pocieszył że jest malutki i niegroźny więc mogę się nie martwić, tylko utrzymać Duphaston do 12tc [emoji4]

Tak w ogóle się zastanawiam- Wasze Maluszki sobie ładnie na pleckach leżą na zdjęciach a mój to jakiś Akrobata podwieszony "pod sufitem" [emoji23][emoji23][emoji23]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Superrr [emoji9][emoji7] rosnijcie , rosnijcie [emoji171]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 13t0d [emoji235]

A co Maz o tym sądzi? W takich sprawach często dobrze się faceta doradzić. Ja np byłam noga z wfu całe zycie, ale wiadomo, że z kobiet się aż tak nie śmieją.

Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
No wlasnie problem w tym ze moje dziecko jest bardziej mozgowcem niz sportowcem...uwielbia rozwiazywac zadania z matmy jest swietny w ortografii...i woli czytac ksiazki niz grac w pilke...
Niestety dzieci są podłe bardzo... Mój mąż miał takie wielkie odstajace uszy jak był mały, teraz totalnie tefo nie widać. Jegk wspomnienia i opowieści z czasow szkolnych to jakaś masakra. Jak go zapytałam co kedynie mu pomagało to powiedział, że bardzo celne i zlosliwe komentarze do tych ktorzy sie z niego smiali. "Wole miec duze uszy niz takie kompleksy jak Ty masz", "Ja chociaz jestem madry a ty juz z glupoty nie wyrosniesz". No i bił sie na potege...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry