reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja teraz mam 13 tydzień I mój mąż przyjedzie dopiero na święta, to lekarz nie będzie pracował więc dopiero ok 20 tygodnia byśmy mogli pójść

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1490697232-aaaaaa.jpeg

Taki mam widok z okna salonu. Teraz jeszcze szaro ale jak zboza zaczna rosnac to jest super

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hajmal ale Ci zazdroszczę! U mnie z balkonu widoki takie:
1490699957-aaaaaa.jpeg

I baaardzo chetnie bym sie z Toba zamienila...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

1490697232-aaaaaa.jpeg

Taki mam widok z okna salonu. Teraz jeszcze szaro ale jak zboza zaczna rosnac to jest super

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super zazdroszczę [emoji28] mi też marzy sie domek na wsi, mimo ze jestem urodzona w W-wie i całe życie tu mieszkam. To lubie tam przebywac.
Mój tata urodził się na wsi i zawsze nas tam ciągnął w weekendy i w lato. Mamy trochę ziemi po dziadkach i odkąd dowiedzieliśmy się z mężem ze jestem w ciąży intensywnie myślimy żeby wybudować tam dom. Ziemię mamy przy samym lesie więc za dużo sąsiadów też byśmy nie mieli. Tylko czy ja bym się tam odnalazła tak na stałe? Tu mam wszystko pod nosem szkoła, przedszkola, przychodnia, do marketu 10 minut spacerkiem, do pracy jadę 30 minut.
Ale nawet jak w ten weekend tam byliśmy bo moi rodzice też niedawno się tam pobudowali to aż nie chcialo się wracac do tego blokowiska.

No dziewczyny sami chłopcy w tych waszych brzuszkach, mam nadzieję ze u mnie będzie druga dziewczynka [emoji6]

Ja na 3/4d idę 04.04.[emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

My planujemy zrobić 4 D ale pod koniec ciąży :) teraz jak byłam na tym genetycznym to za darmo dał nam pooglądać w 3D ale na razie nie jest to za fajny widok. Dziecko wyglada jeszcze jak taki alienek :) zdecydowanie na razie miłej mi się patrzy na 2d

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jeśli chodzi o wagę, to nam pierwszej wizycie 5t4d jak mnie zważyli to niby 60 było, przy wzroście 175. Potem spadłam do 58 a teraz od trzech dni waga stoi w miejscu 59.5. Ja cakewalk liceum ważyłam tak około 50 kg, ale byłam wtedy za chuda. Najlepiej jak mam tak 55-57.
Ja z okna sypialni i kuchni widzę główne wejście do szpitala, dzieli nas tylko płot. Ale mieszkam na 7 piętrze to też inaczej niż np na parterze. A z drugiej strony mam małe boisko do kosza i zaraz bloki. Tu u rodziców co prawda z okien oby stron bloki i 2 piętro, ale jest gdzie pójść. Dzisiaj z mamą poszlysny z psem na górki to tam jest taka cisza. Nie słychać miasta, tylko cwierkanie ptaszkow.

Tak zupełnie na wsi raczej nie chciałabym mieszkać. Mogłabym tu na tej dzielnicy obrzeżnej miasta, albo na osiedlach z domkami, ale nadal w mieście. Na studiach mam koleżankę która mieszka na wsi i cała miejscowość ma 160 mieszkańców i jest to jedna ulica z domami po obu stronach drogi. Tak bym mieszkać nie miała, nie umiałabym. Licząc że w moim bloku w każdym mieszkaniu da 2 osoby to jest 288 ludzi. W jednym bloku więcej o 120 osób niż u niej w całej miejscowości

Czesc dziewczyny...kurde musze sie wam wyzalic...
Dzieci w klasie mojego syna...a zwlaszcza chlopcy strasznie mu dokuczaja juz nie wiem co robic...jakis czas byl spokoj bo wychowawczyni intetweniowala a dzis znowu przyszedl ze szkoly i mowi ze chlopaki mu dokuczali i od dziewczyny go przezywali...moje dziecko jest cich..spokojne moze za ciche...dobrze sie uczy i juz naprawde nie wiem co mam z tym zrobic... Sorry ze tak z innej beczki ale przykro mi jak przychodzi ze szkoly i sie zali...
A jak tam u was dzien mija...

reklama
1490700937-aaaaaa.jpeg

Mój Robak nadrobił już różnicę i idealnie się pokrywa z terminem om [emoji4] Mamy już ponad 3cm [emoji16] Wszystko jest w porządku Ale krwiaczek nie zmniejszył się od soboty w ogóle. Mój lekarz mnie pocieszył że jest malutki i niegroźny więc mogę się nie martwić, tylko utrzymać Duphaston do 12tc [emoji4]

Tak w ogóle się zastanawiam- Wasze Maluszki sobie ładnie na pleckach leżą na zdjęciach a mój to jakiś Akrobata podwieszony "pod sufitem" [emoji23][emoji23][emoji23]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry