reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To sie okarze. Ja sie na razie nie dopytuje Jas to tez miala byc dziewczynka a mu siusiak zostal :). Na chlopca mam juz patent. Jak myc, wychowywac. Zas z dziewczynka musiala bym sie uczyc od nowa. Zapytam na polowkowych. Wtedy bedzie pewniejsze.
Ja juz po spaniu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde to ty masz na właściwym miejscu :) boje się bo jak tak zostanie to tylko cesarka i pewnie zaraz przytulania do końca :(
A co do tego wzrostu to ja o tyle jestem w szoku ze u mnie na początku usg się pokrywało z terminem om, a teraz już jest tydzień większy niż z om :D chyba będę miała wielkiego bobasa :D
Podobno rosnąca macica czasami wyciąga łożysko w górę ale nie znam szczegółów tylko kiedyś o tym czytałam

[emoji127] 28.10.2017

Ja już po wizycie :) wszystko Ok, nasz prawdopodobnie chłopiec (ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu) ma prawie 5 cm i wg usg jestem w 11 tc 5 dniu :)
Dziecko ruchawe, śmiesznie się odbijało od ścianki pęcherza płodowego :D raz było widać dziewczynkę a raz chłopca ale częściej jednak chłopca :)
0582412e1267cc63f976e3f1e9fb70a3.jpg
7b1211c6af94a6617aa9d98e7d3359c4.jpg

Om 12 tc 1 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 11 tc 0 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]
Ooo zdecydowanie Chłopiec! [emoji7] Śliczny, gratuluję [emoji173]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Cześć dziewczyny!
Po 8 wyjeżdżam na prenatalne, teoretycznie mam wejść o 10, ale różnie to może być :-)
Zaczyna mnie łapać lekki stres...
Odezwę się po powrocie do domu, mam nadzieje, że z dobrymi wejściami :-)

Trzymam kciuki za Wasze wizyty, bo zdaje się, że nie tylko ja dziś jadę :-)

Cześć dziewczyny!
Po 8 wyjeżdżam na prenatalne, teoretycznie mam wejść o 10, ale różnie to może być :-)
Zaczyna mnie łapać lekki stres...
Odezwę się po powrocie do domu, mam nadzieje, że z dobrymi wejściami :-)

Trzymam kciuki za Wasze wizyty, bo zdaje się, że nie tylko ja dziś jadę :-)
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] Ja dziś o 8 usg Ale to jeszcze nie prenatalne, chcę sprawdzić czy krwiak się zmniejsza [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Dzień dobry:)
Ja tez juz wstalam i oglądam te śliczne zdjęcia i filmiki. Całą drużynę piłkarską już chyba mamy.
Sąsiadka wczoraj byla na polowkowym i tez chłopak, a tak chciała Basię.
Musze się do pracy szykować, dzis tylko 3 godzinki, lubię wtorki:)
Milego dnia:)

Witam się dzisiaj :) piękny dzień a ja od 7-19 w pracy :(
Jak się dzisiaj czujecie? Któraś dzisiaj wizytuje? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny...widze ze wy spac nie mozecie...
Bumm super filmiki...
Hajmal fajne imie syn wymyslil..oryginalne nikt takiego nie bedzie mial...
To u nas rzeczywiscie sami faceci sie szykuja...to ja tez nie nastawiam sie na corke...choc bardzo bym chciala...
Ewkaa trzymam kciuki za wizyte...bedzie wszystko ok nie stresuj sie...
Duzo wypisalyscie od wczoraj...jak ktoras jeszcze ma dzis wizyte to sorki za pominiecie i tez trzymam kciuki...
Ale filmik jest zajebisty....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry