reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki za odpowiedzi, wytrzymam się do jutra i zapytam lekarza co mogę wziąć tak do pewności :) przecież nie chce dzidzi zaszkodzić :)
Sunday ale duży dzidzius juz u ciebie, super! :]

reklama
W wolnym czasie chciałaby doczytać forum od początku.
Póki co, pracuje na pełnych obrotach, myślę, że do końca czerwca.
A Wy pracujecie czy L4?
Ja w sumie jeszcze w pracy nie powiedziałam, zamierzam jutro;)

Witam nowe mamusie :) możecie śmiało do nas dołączyć im nas więcej tym lepiej.
Ja jutro mam wizytę na 15 u ginekologa i trochę stres jest bo to jednak pierwsza wizyta od miesiąca. To już 12 tydzień i liczę że tak jak niektóre z was zobaczę takiego slicznego bąbelka i obejdzie się bez złych niespodzianek :)
Dziewczyny wiecie może czy w ciąży można zażywać furagine czy coś innego na pęcherz bo czuję że zaczyna się mi jakąś infekcja robić i chce to wyleczyć za wczasu

Kup sobie Żurawit i herbatę żurawinowa z Herbapolu. Zurawit stosuj tak jak zalecają na opakowaniu. Możesz też jeść suszoną żurawinę. Podmywaj się szarym mydłem kilka razy dziennie.

A Wy pracujecie czy L4?
Ja jestem od początku ciąży na l4 ponieważ mam ciężka fizyczna prace na magazynie i raczej przerzucanie po kilka ton towaru dziennie nie jest w ciąży wskazane he :D

A Wy pracujecie czy L4?
Ja na l4 od 5 tygodnia ;) zdjęcia z usg nie widać w aplikacji :<

Cześć Izabel!
Sporo nas tu ;-)

Sunday wejdź na suwaczki.pl, postępuj zgodnie ze wskazówkami, po zatwierdzeniu suwaczka będziesz miała kilka linków do wyboru. Wybierz pierwszy- polecany dla BB i wklej go w sygnature. Zapisz i gotowe. Czasem ich nie widać, Ja mam ustawione wszystko tak jak trzeba i to nie widzę: -/

Ja mam z suwaczkiem problem bo niby mam w sygnaturze ustawiony, na podgladzie działa, a w postach go nie ma ha ha

reklama
Ja na l4 od początku, ale pracuje u siebie, więc nie miałabym nieprzyjemności z "szefem", bo jest nim mój teść i mąż :-) haha :-D
Do czwartku miałam zalecane leżenie plackiem. Trochę sie poprawiło, mogę spacerować, ale jakikolwiek wysiłek fizyczny mam zabroniony.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry