- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam nowe mamusie możecie śmiało do nas dołączyć im nas więcej tym lepiej.
Ja jutro mam wizytę na 15 u ginekologa i trochę stres jest bo to jednak pierwsza wizyta od miesiąca. To już 12 tydzień i liczę że tak jak niektóre z was zobaczę takiego slicznego bąbelka i obejdzie się bez złych niespodzianek
Dziewczyny wiecie może czy w ciąży można zażywać furagine czy coś innego na pęcherz bo czuję że zaczyna się mi jakąś infekcja robić i chce to wyleczyć za wczasu
Kup sobie Żurawit i herbatę żurawinowa z Herbapolu. Zurawit stosuj tak jak zalecają na opakowaniu. Możesz też jeść suszoną żurawinę. Podmywaj się szarym mydłem kilka razy dziennie.
igusiad
Fanka BB :)
Ale dzisiaj dużo nowy mam przybyło. Witam wszystkie.
Zobaczymy czy się potwierdzi, że dziewczynka. Niby według chińskiego i umiejscowienia zarodka też dziewczynka :-) bardzo bym chciała
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczymy czy się potwierdzi, że dziewczynka. Niby według chińskiego i umiejscowienia zarodka też dziewczynka :-) bardzo bym chciała
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem od początku ciąży na l4 ponieważ mam ciężka fizyczna prace na magazynie i raczej przerzucanie po kilka ton towaru dziennie nie jest w ciąży wskazane heW wolnym czasie chciałaby doczytać forum od początku.
Póki co, pracuje na pełnych obrotach, myślę, że do końca czerwca.
A Wy pracujecie czy L4?
Ja w sumie jeszcze w pracy nie powiedziałam, zamierzam jutro
Beczulinda
Fanka BB :)
Ja na l4 od 5 tygodnia zdjęcia z usg nie widać w aplikacji :<W wolnym czasie chciałaby doczytać forum od początku.
Póki co, pracuje na pełnych obrotach, myślę, że do końca czerwca.
A Wy pracujecie czy L4?
Ja w sumie jeszcze w pracy nie powiedziałam, zamierzam jutro
Cześć Izabel!
Sporo nas tu ;-)
Sunday wejdź na suwaczki.pl, postępuj zgodnie ze wskazówkami, po zatwierdzeniu suwaczka będziesz miała kilka linków do wyboru. Wybierz pierwszy- polecany dla BB i wklej go w sygnature. Zapisz i gotowe. Czasem ich nie widać, Ja mam ustawione wszystko tak jak trzeba i to nie widzę: -/
Sporo nas tu ;-)
Sunday wejdź na suwaczki.pl, postępuj zgodnie ze wskazówkami, po zatwierdzeniu suwaczka będziesz miała kilka linków do wyboru. Wybierz pierwszy- polecany dla BB i wklej go w sygnature. Zapisz i gotowe. Czasem ich nie widać, Ja mam ustawione wszystko tak jak trzeba i to nie widzę: -/
reklama
Ja na l4 od początku, ale pracuje u siebie, więc nie miałabym nieprzyjemności z "szefem", bo jest nim mój teść i mąż :-) haha
Do czwartku miałam zalecane leżenie plackiem. Trochę sie poprawiło, mogę spacerować, ale jakikolwiek wysiłek fizyczny mam zabroniony.
Do czwartku miałam zalecane leżenie plackiem. Trochę sie poprawiło, mogę spacerować, ale jakikolwiek wysiłek fizyczny mam zabroniony.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.