reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podobne jak do siurka [emoji38]
1490559376-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t5d [emoji235]
Podobne ale chyba u mojego za wielkie:D
widziałam na usg między nogami cos wystającego, lekarz powiedział, że sama wiem co to jest ale potwierdzi na nastepnym usg:)

reklama
Ciekawe czy moj babel pokaże jutro co tam ma [emoji4] pendriva mam juz naszykowanego , więc będziemy dzidziola nagrywać [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Masz termin tak jak ja? na 2.10? to może juz pokazać:) moje tak skakało jak szalone, lekarz stwierdził, że skoczne dziecko mam:)ale najbardziej podobało mi się jak powiedział, że ładne dziecko mam:)

Masz termin tak jak ja? na 2.10? to może juz pokazać:) moje tak skakało jak szalone, lekarz stwierdził, że skoczne dziecko mam:)ale najbardziej podobało mi się jak powiedział, że ładne dziecko mam:)
No u mnie z OM tak wychodzi , z USG troszkę do tyłu, ale goni ładnie [emoji4] obejrzymy jutro [emoji54][emoji6]

Jee ale szybko tu nadajecie...hihi ciężko będzie nadążyć ;)
Ja sie nie moge doczekać kiedy poznam płeć. Przy Lenusi dowiedziałam się w 15 tyg. Teraz mam wizyte na koniec 11 tygodnia więc będzie jeszcze zawcześnie. Zresztą kto to wie...czasem wstydlisie nie chcą pokazać i niespodzianka do końca ciąży. Oby moje sie nie wstydziło bo mnie ciekawość zżera :p

Beczulinda coreczka by sie przydala. Choc patent na wychowywanie chlopca juz mam :)
Ja zaczelam sporadycznie lykac espumisan jak mnie meczy. Aptekarka mowila ze mozna bo sie nie wchlania i ze sama brala.

Witajcie nowe mamy

Na bakterie w moczu moja lekarka przepisala mi neovaginal synergio.
Pije jeszcze wode z cytryna jak polecaly dziewczyny i herbate zurawinowa.

Ja siedze juz chyba 3 tydzien na l4 z tym ze mam trudniejsza ciaze niz standardowe bezproblemowe.
Ja tez wzielam pendriva ale nic nie mowil lekarz o nagrywaniu filmu.. zreszta i tak ze stresu zapomnialam. Wazne ze z maluchem dobrze.

Trzymam kciuki za jutro wizytujace :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No wygraliśmy dziewczynki [emoji460] super oby tak dalej [emoji4]

Witam nowe mamusie [emoji4]

Co do suwaczka to w apce mało której z nas dziala, za to na kompie są wszystkie.

Lecę pooglądać wasze brzuszki, a potem spać [emoji4] dobranoc [emoji287]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Witam nowe mamy.
Co do suwaczkow to jak widziałam jak zmagacie się ze swoimi to ręcznie wpisałam datę porodu i mam z głowy [emoji38]

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Cześć Wam! :-)
Strasznie się dziś nie wyspałam :-/
Na szczęście mdłości dziś odpuscily :-)

Dziewczyny, która ż z Was miała powiedziane, że ma mało wód plodowych??? Już zapomniałam, a za dużo stron musiałabym wertowac, żeby to znaleźć ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry