reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bulbasek widzę że odliczasz dni i godziny :)
Pixie-dixie witaj kochana kiedy wizyta?
Róża21 u mnie jest spokój. Zero objawów.
Dziewczyny ja was podziwiam. Macie już dzieci i to małe. Nie wiem czy dała bym radę z 2 :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Atam :) człowiek sie szybko przyzwyczaja:) pozatym dizecko rekompensuje wszystko.
No i ja jestem zdania ze dzieci sa jak tatuaże - nigdy ba jednym sie nie konczy [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emenems wybacz ze się wtrącę, podziwiam że chcecie 4 :) Ja pracuje jako opiekunka do dziecka z dwójką bliźniaków 2,5 roku i jednym maleństwem 14 dni i szczerze powiem że nie wyobrażam sobie nawet 3 dzieci :-D Ja jestem za jednym, a mój mąż chciałby 2

U mnie dziś 4t6d 35 dc. Test facelle 25 z rana a do wizyty 11 dni :D

ja już nie wiem jak mi mój dzienniczek liczy pisze ze 36dc a 5t1d trzymak kciuki za wizytę :) no i piękny teścik.

Dziś rano policzyłam od pierwszego pozytywnego testu zrobiłam ich wszystkich w sumie 9 - to 90 zł prawie - mężowi nie powiem :)

Ostatnia edycja:
ja już nie wiem jak mi mój dzienniczek liczy pisze ze 36dc a 5t1d trzymak kciuki za wizytę :) no i piękny teścik.

Dziś rano policzyłam od pierwszego pozytywnego testu zrobiłam ich wszystkich w sumie 9 - to 90 zł prawie - mężowi nie powiem :)

Daj spokój, ja testy robiłam jak głupia mniej wiecej od połowy cyklu prawie codziennie :-D

Emenems wybacz ze się wtrącę, podziwiam że chcecie 4 :) Ja pracuje jako opiekunka do dziecka z dwójką bliźniaków 2,5 roku i jednym maleństwem 14 dni i szczerze powiem że nie wyobrażam sobie nawet 3 dzieci :-D Ja jestem za jednym, a mój mąż chciałby 2

Podziwiam ! Z cudzymi tez nie wytrzymałabym ;) swoje to swoje hahahah

Bulbasek widzę że odliczasz dni i godziny :)
Pixie-dixie witaj kochana kiedy wizyta?
Róża21 u mnie jest spokój. Zero objawów.
Dziewczyny ja was podziwiam. Macie już dzieci i to małe. Nie wiem czy dała bym radę z 2 :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

14.02 pierwsze Usg [emoji6]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

reklama
Może tak, ja jeszcze nie mam dzieci :) może jak fasolinka się urodzi to zapragnę 6 :-D

Ja z tych co dzieci nigdy nie rozumiałam i nie lubiłam za bardzo - teraz ststystka sie poprawiła u mnie - mam jedno za ktorym przepadam Haahaha ale fakt, od kiedy mam dziecko potrafię w innych dostrzec osobowość i człowieka - wczesniej to było DZIECKO i tyle :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry