reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bulbasek widzę że odliczasz dni i godziny :)
Pixie-dixie witaj kochana kiedy wizyta?
Róża21 u mnie jest spokój. Zero objawów.
Dziewczyny ja was podziwiam. Macie już dzieci i to małe. Nie wiem czy dała bym radę z 2 :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Atam :) człowiek sie szybko przyzwyczaja:) pozatym dizecko rekompensuje wszystko.
No i ja jestem zdania ze dzieci sa jak tatuaże - nigdy ba jednym sie nie konczy [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emenems wybacz ze się wtrącę, podziwiam że chcecie 4 :) Ja pracuje jako opiekunka do dziecka z dwójką bliźniaków 2,5 roku i jednym maleństwem 14 dni i szczerze powiem że nie wyobrażam sobie nawet 3 dzieci :-D Ja jestem za jednym, a mój mąż chciałby 2

U mnie dziś 4t6d 35 dc. Test facelle 25 z rana a do wizyty 11 dni :D

ja już nie wiem jak mi mój dzienniczek liczy pisze ze 36dc a 5t1d trzymak kciuki za wizytę :) no i piękny teścik.

Dziś rano policzyłam od pierwszego pozytywnego testu zrobiłam ich wszystkich w sumie 9 - to 90 zł prawie - mężowi nie powiem :)

Ostatnia edycja:
ja już nie wiem jak mi mój dzienniczek liczy pisze ze 36dc a 5t1d trzymak kciuki za wizytę :) no i piękny teścik.

Dziś rano policzyłam od pierwszego pozytywnego testu zrobiłam ich wszystkich w sumie 9 - to 90 zł prawie - mężowi nie powiem :)

Daj spokój, ja testy robiłam jak głupia mniej wiecej od połowy cyklu prawie codziennie :-D

Emenems wybacz ze się wtrącę, podziwiam że chcecie 4 :) Ja pracuje jako opiekunka do dziecka z dwójką bliźniaków 2,5 roku i jednym maleństwem 14 dni i szczerze powiem że nie wyobrażam sobie nawet 3 dzieci :-D Ja jestem za jednym, a mój mąż chciałby 2

Podziwiam ! Z cudzymi tez nie wytrzymałabym ;) swoje to swoje hahahah

Bulbasek widzę że odliczasz dni i godziny :)
Pixie-dixie witaj kochana kiedy wizyta?
Róża21 u mnie jest spokój. Zero objawów.
Dziewczyny ja was podziwiam. Macie już dzieci i to małe. Nie wiem czy dała bym radę z 2 :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

14.02 pierwsze Usg [emoji6]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

reklama
Może tak, ja jeszcze nie mam dzieci :) może jak fasolinka się urodzi to zapragnę 6 :-D

Ja z tych co dzieci nigdy nie rozumiałam i nie lubiłam za bardzo - teraz ststystka sie poprawiła u mnie - mam jedno za ktorym przepadam Haahaha ale fakt, od kiedy mam dziecko potrafię w innych dostrzec osobowość i człowieka - wczesniej to było DZIECKO i tyle :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry