reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie trochę ciągną Jajniki Dlatrgo zorbilam test bo tylko mnie e ciazy ciągnęły ale tak jest ok ale wiem ze te migreny mnie nie ominą tylko przyjda pozniej

No wiec zaraz po pierwszych urodzinach zaczela sama robic kroczki ale to ciezko nazwac samodzielnym chodzeniem :) lubi poki co bezpiecznie od mamy do taty albo od stolika do kanapy to pare kroczków.
Ale uwielbia łazic za reke i ciąga mnie po całym domu :)
Włazi wszedzie na kanape na stol ... To ten typ wspinaczkowy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to juz lada dzień będzie sama chodzić, moja ma rok i 3 m-ce i od miesiąca sama chodzi cieszę się bo wolę jej za dużo nie dźwigać bo to niezły 11 kg klocek. A wiadomo teraz trzeba będzie się oszczędzać dla nastepnego malenstwa.
Boje się tylko jak to będzie jak brzuch urośnie bo jestem pól roku po operacji i nie wiem czy te świeże blizny sie nie porozchodza.

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to juz lada dzień będzie sama chodzić, moja ma rok i 3 m-ce i od miesiąca sama chodzi cieszę się bo wolę jej za dużo nie dźwigać bo to niezły 11 kg klocek. A wiadomo teraz trzeba będzie się oszczędzać dla nastepnego malenstwa.
Boje się tylko jak to będzie jak brzuch urośnie bo jestem pól roku po operacji i nie wiem czy te świeże blizny sie nie porozchodza.

Ja mam to samo a tera najgorszy moment bo biega na czworaka wszedzie włazi jest nerwus trseba non stop odbiegać podbiegać łapać podnosić .... Ja z nia pol nocy sama musze rano wstac ja ogarnac siebie spakować sie do samochodu i zawiezc ja do przedszkola i zamieść bo sama by szła za reke godizne, i do prscy pojechac wiec rano sie nadzeigam jej i mam wąski garaz to zeby ja zapakować ... Jak rumuny wychodzimy ja torba moja jej plecak ona ubrana jak bałwan nie ma jak jej złapać no mowie ci az ciezko było uwierzyć ze jest ciaza

A je ci s nocy ? Ja probuje odzwyczaić ale nie ma opcji zrobi mi awanturę zacznie sie wierzgać wiec przerażona jestem jak ja z dwoma takimi szogunami zostane na noc sama po porodzie

@hajmal trzymam kciuki za wynik.

U mnie dziś 4t6d 35 dc. Test facelle 25 z rana a do wizyty 11 dni :D

Załączniki

• 20170203_071549-1.jpg
    20170203_071549-1.jpg
    156,6 KB · Wyświetleń: 70
Ja w poprzedniej ciazy pracowałam do 3 tygodni przed porodem tersz zobaczymy jal bedzie wtedy nie miałam roczniaka co żarł 3 razy e nocy albo kręcił afery [emoji23]

Emenems gratulacje, nic nie mówiłaś [emoji846] ja jeszcze czekam do usg zanim dołączę ale podczytuje Was dziewczyny, gratulacje i [emoji1307] kciuki za zdrowe ciąże [emoji6]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Emenems gratulacje, nic nie mówiłaś [emoji846] ja jeszcze czekam do usg zanim dołączę ale podczytuje Was dziewczyny, gratulacje i [emoji1307] kciuki za zdrowe ciąże [emoji6]

A cześć kochana - no jakos tak ci powiem przetrawiam cały czas i co ci bede mowic... Troche trwa proces przyswajania .. Pomimo ze to druga stare urazy i doswiadczenia sie odbijają na człowieku i boje sie chwalić zeby nie zapeszyć ... Daj mi szanse po południu sie przyznam :)
Widziałam za to twoje gratki to jeszcze ode mnie - GASTULACJE !!!!

A cześć kochana - no jakos tak ci powiem przetrawiam cały czas i co ci bede mowic... Troche trwa proces przyswajania .. Pomimo ze to druga stare urazy i doswiadczenia sie odbijają na człowieku i boje sie chwalić zeby nie zapeszyć ... Daj mi szanse po południu sie przyznam :)
Widziałam za to twoje gratki to jeszcze ode mnie - GASTULACJE !!!!

No jasne [emoji850][emoji6]

Bulbasek widzę że odliczasz dni i godziny :)
Pixie-dixie witaj kochana kiedy wizyta?
Róża21 u mnie jest spokój. Zero objawów.
Dziewczyny ja was podziwiam. Macie już dzieci i to małe. Nie wiem czy dała bym radę z 2 :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam to samo a tera najgorszy moment bo biega na czworaka wszedzie włazi jest nerwus trseba non stop odbiegać podbiegać łapać podnosić .... Ja z nia pol nocy sama musze rano wstac ja ogarnac siebie spakować sie do samochodu i zawiezc ja do przedszkola i zamieść bo sama by szła za reke godizne, i do prscy pojechac wiec rano sie nadzeigam jej i mam wąski garaz to zeby ja zapakować ... Jak rumuny wychodzimy ja torba moja jej plecak ona ubrana jak bałwan nie ma jak jej złapać no mowie ci az ciezko było uwierzyć ze jest ciaza

A je ci s nocy ? Ja probuje odzwyczaić ale nie ma opcji zrobi mi awanturę zacznie sie wierzgać wiec przerażona jestem jak ja z dwoma takimi szogunami zostane na noc sama po porodzie

U nas w nocy w miarę dobrze śpi teraz trochę zeby jej dokuczaja bo 4 idą i ciągle na cycu by wisiała a wydaje mi się ze lepiej byłoby ja pomału odzwyczajac bo z mlekiem zabiera witaminy małej fasolce.
Ja mam jeszcze 7 letniego synka.
O ciąży jeszcze nikt nie wie oprócz was nawet mój mąż boję się mu powiedzieć bo on już nie chciał więcej dzieci parka mówił ze wystarczy a mi zawsze się 3 marzyła[emoji6].

U nas w nocy w miarę dobrze śpi teraz trochę zeby jej dokuczaja bo 4 idą i ciągle na cycu by wisiała a wydaje mi się ze lepiej byłoby ja pomału odzwyczajac bo z mlekiem zabiera witaminy małej fasolce.
O ciąży jeszcze nikt nie wie oprócz was nawet mój mąż boję się mu powiedzieć bo on już nie chciał więcej dzieci parka mówił ze wystarczy a mi zawsze się 3 marzyła[emoji6].

Ale to będzie niespodzianka :) powiedz mu w jakiś piękny sposób :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nam sie czwórka marzyła :)
Moze uda sie 3.

Ja mam butelkowa pannę - spi ładnie sle zjesc musi o 22 i o 5 i chyba od kilku nocy przestaje jesc koło 2 budzi sie ale małp pije moze ze smoczkiem sprobuje.
Ja sie boje powodziec bo okazji nie ma a tylko mnie denerwuje hahahahah
Wytłumacz mu ze kazde to skarb a zeby zrobic dziecko potrzeba dwojki:)

Tak u nas tez czwórki regularnie od pazdzienika co 2/3 tygodnie daja znsc o sobie nieprzespana nocą - dziąsła napuchniete ale nic nie przebija sie.

To masz fajna gromadkę :):) [emoji173]️

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry