reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
xBUMx mnie tez mdlosci dopadly, a do tego zapalenie zatok wiec jest cudownie... :(
Do tego internista wypisal mi ciazowe l4, nie chcialam sie jeszcze w pracy przyznawac, od tygodnia nosze zaswiadczenie o ciazy w portfelu i jakos sie boje, teraz juz nie mam wyjscia ;)

reklama
xBUMx mnie tez mdlosci dopadly, a do tego zapalenie zatok wiec jest cudownie... :(
Do tego internista wypisal mi ciazowe l4, nie chcialam sie jeszcze w pracy przyznawac, od tygodnia nosze zaswiadczenie o ciazy w portfelu i jakos sie boje, teraz juz nie mam wyjscia ;)
A co ja mam powiedzieć byłam na urlopie. W zeszły poniedziałek byłam u gin obrazu daj zwolnienie i zostawiłam swoje dziewczyny z dnia na dzień same. Jest mi z tego powodu bardzo przykro ale tu muszę myśleć o swoim groszku.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi mój gin chciał dac zwolnienie ale nie chciałam dopóki nie bede wiedziała ze jest dobrze. Nie chce zapeszać, bo sie boję. No i nie chce żeby patrzyli na mnie jak na takiego zbitego zmokłego kota wzrokiem pełnym pożałowania lub niezrozumienia jeśli by sie nie udało. Pracuje przy kompie prawie 90% czasu więc siedzę tyle też czasu.
Pójdę na L4 jesli lekarz sie uprze, lub coś sie zacznie dziać. Plamić plamię, leki biorę, oprócz zmęczenia czuje sie dobrze, trochę mnie podbolewa podbrzusze ale nie dużo. Czekam dalej by było dobrze :)

To ja mam szkodliwe warunki z każdej możliwej strony w pracy, promieniowanie, dźwiganie, bardzo duzy stres a mi nie dał L4 ginekolog :D co za dziad! Obecnie mam L4 na zapalenie płuc bo ja nawet nie miałabym co ze sobą w tej pracy zrobić!

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w poprzedniej ciazy pracowałam do 3 tygodni przed porodem tersz zobaczymy jal bedzie wtedy nie miałam roczniaka co żarł 3 razy e nocy albo kręcił afery [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)) jak samopoczucie dzisiaj?

Ja nie mam praktycznie żadnych objawów oprócz wielkiego zmęczenia i przeszkadzają mi zapachy niektóre. Nie mam praktycznie śluzu wgl.

Hej u mnie z objawów lekki ból brzucha, pojawia się co jakiś czas, śluzu też mało.
Emenems a Twoja córa już chodzi?

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej u mnie z objawów lekki ból brzucha, pojawia się co jakiś czas, służy też mało.
Emenems a Twoja córa już chodzi?

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie trochę ciągną Jajniki Dlatrgo zorbilam test bo tylko mnie e ciazy ciągnęły ale tak jest ok ale wiem ze te migreny mnie nie ominą tylko przyjda pozniej

No wiec zaraz po pierwszych urodzinach zaczela sama robic kroczki ale to ciezko nazwac samodzielnym chodzeniem :) lubi poki co bezpiecznie od mamy do taty albo od stolika do kanapy to pare kroczków.
Ale uwielbia łazic za reke i ciąga mnie po całym domu :)
Włazi wszedzie na kanape na stol ... To ten typ wspinaczkowy

Kornelia mi sie marzyła czwórka ale niestety max 3 mi sie uda takze po cichu zazdroszcze :) ale oczywiscie jestem ucieszona ze udało sie drugi raz

EDIT : doczytalam ze Mialas poronienie - to czwarta ciaza a ktore dziecko ??

reklama
Tez chcialam poczekac do 2trym, juz raz wracalam jak ten "zbity pies" i wolalabym tego nie powtarzac po prostu...

Zaczelam brac antybiotyk bo od tych zatok juz mnie tez ucho boli, masakra dawno juz nie bylam taka chora:((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry