reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak dobrze zacząć weekend, chociaż i on będzie pracowity bo syn skończył w środę 10 lat i robię mu małą imprezkę.
Dzisiaj ten jajnik już mnie tak nie boli, jest wyczuwalny ale może dlatego, że ciągle myślę o nim. Czytałam, że przy ciąży pozamacicznej ból nie ustępuje tylko narasta więc po cichu cieszę się z tego.
Wczoraj z siostrą policzyłyśmy, że terminy porodu mamy z różnicą 5 dniu, ale było by fajnie urodzić w tym samym dniu hehe.
Mi zawsze marzyła się 3 ale w tej sytuacji chciałabym chociaż 2 :-)

A kto dzisiaj miał wizytę??

reklama
Iga ja urodziłam w styczniu siostra w marcu co prawda wcześniaka ale fajnie było byc " razem" w ciazy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak dobrze zacząć weekend, chociaż i on będzie pracowity bo syn skończył w środę 10 lat i robię mu małą imprezkę.
Dzisiaj ten jajnik już mnie tak nie boli, jest wyczuwalny ale może dlatego, że ciągle myślę o nim. Czytałam, że przy ciąży pozamacicznej ból nie ustępuje tylko narasta więc po cichu cieszę się z tego.
Wczoraj z siostrą policzyłyśmy, że terminy porodu mamy z różnicą 5 dniu, ale było by fajnie urodzić w tym samym dniu hehe.
Mi zawsze marzyła się 3 ale w tej sytuacji chciałabym chociaż 2 :-)

A kto dzisiaj miał wizytę??
Ja tez poprzednie dwie ciąże chodzilam razem z siostrą mojego męża w ciazy i dzieci tej samej płci urodzilysmy, porownywalysmy wymiary dzieciaczkow nawet raz na usg się wybralysmy razem [emoji38]
100 lat dla synka

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom

ja już nie wiem jak mi mój dzienniczek liczy pisze ze 36dc a 5t1d trzymak kciuki za wizytę :) no i piękny teścik.

Dziś rano policzyłam od pierwszego pozytywnego testu zrobiłam ich wszystkich w sumie 9 - to 90 zł prawie - mężowi nie powiem :)
To mój 5 test, ale że 4 pewnie jeszcze będą :D doskonale Cię rozumiem :) mąż wie tylko o 2 :D

Kornelia mi sie marzyła czwórka ale niestety max 3 mi sie uda takze po cichu zazdroszcze :) ale oczywiscie jestem ucieszona ze udało sie drugi raz

EDIT : doczytalam ze Mialas poronienie - to czwarta ciaza a ktore dziecko ??

Z gory przepraszam za moją ciekawosc. A dlaczego nie mozecie mieć czwórki? To juz pewne? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj...

Z gory przepraszam za moją ciekawosc. A dlaczego nie mozecie mieć czwórki? To juz pewne? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj...

Nie ma problemu - ja mam dzieci z pierwszej prodecudury in vitro ( znamy sie z pixie dixie z watku in vitro ) pobrano mi 7 komórek powstały 4 zarodki. Przechowują je 5 lat, pierwszy skończył roczek, drugi sie mam nadzieje na dobre rozgościł, miałam jeszcze dwa i hodowali je do 6 doby i jeden przestał sie rozwijać i został mi jeszcze jeden zamrożony.
Mam czas do 2020 zeby go zabrac. Nie chce robic kolejnej procedury bo ja z tych co kazdy zarodek zabierają wiec jakby mi znowu wyszły 4 slbo wiecej nie dam rady ich wziac, Dlatrgo bede miec tyle dzieci ile sie uda z tych co mam- licze ze juz nie stracę zadnego malucha.
Smutno mi sie zrobiło jak laboratorium zadzwoniło ze jeden sie zatrzymał sle takie zycie - w naturze bym dostała okres i nawet nie wiedziała ze był.

Nie ma problemu - ja mam dzieci z pierwszej prodecudury in vitro ( znamy sie z pixie dixie z watku in vitro ) pobrano mi 7 komórek powstały 4 zarodki. Przechowują je 5 lat, pierwszy skończył roczek, drugi sie mam nadzieje na dobre rozgościł, miałam jeszcze dwa i hodowali je do 6 doby i jeden przestał sie rozwijać i został mi jeszcze jeden zamrożony.
Mam czas do 2020 zeby go zabrac. Nie chce robic kolejnej procedury bo ja z tych co kazdy zarodek zabierają wiec jakby mi znowu wyszły 4 slbo wiecej nie dam rady ich wziac, Dlatrgo bede miec tyle dzieci ile sie uda z tych co mam- licze ze juz nie stracę zadnego malucha.
Smutno mi sie zrobiło jak laboratorium zadzwoniło ze jeden sie zatrzymał sle takie zycie - w naturze bym dostała okres i nawet nie wiedziała ze był.

Aha rozumiem wlasnie tak przypuszczalam [emoji5]
Fajne że już dwa razy Wam się udało.[emoji4]
No to teraz niech te nasze dzieciaczki grzecznie rosna przez 9 miesięcy bo już wystarczy tych aniołków tam w niebie. [emoji5]

Ostatnia edycja:
reklama
Aha rozumiem wlasnie tak przypuszczalam [emoji5]
Fajne że już dwa razy Wam się udało.[emoji4]
No to teraz niech te nasze dzieciaczki grzecznie rosna przez 9 miesięcy bo już wystarczy tych aniołków tam w niebie. [emoji5]

Wystarczy :)
Ja dopiero mam za 4 tygodnie usg poki co test musi starczyć.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry