reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurczę, zaczynam się denerwować, bo u mnie ostatnio żadnych objawów!
paulinkamalinka, to pewnie macica :-) jeśli nie masz żadnych plamień, krwawień, to nic się nie martw :-)

Dziewczyny! Właśnie zamówiłam sobie zestaw #jestemwciąży od mamyginekolog i już nie mogę się doczekać kuriera :-)
widziałyście? Co o tym sądzicie? :-)

https://mamaginekolog.pl/produkt/jestem-w-ciazy/

reklama
Zapisałam się do nowego lekarza na wtorek. Już nie mogę się doczekać ! Mam nadzieję że ten lekarz okaże się zupełnie inny niż ten pierwszy [emoji4]
Od razu mam lepszy humor [emoji1] [emoji295] [emoji255] [emoji255] [emoji255]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Marcia szukaj, aż znajdziesz swój ideał :-)
W końcu będziesz się z nim widywać przez najbliższych kilka miesięcy, a może lat :-)

Kurczę, zaczynam się denerwować, bo u mnie ostatnio żadnych objawów!
paulinkamalinka, to pewnie macica :-) jeśli nie masz żadnych plamień, krwawień, to nic się nie martw :-)

Dziewczyny! Właśnie zamówiłam sobie zestaw #jestemwciąży od mamyginekolog i już nie mogę się doczekać kuriera :-)
widziałyście? Co o tym sądzicie? :-)

https://mamaginekolog.pl/produkt/jestem-w-ciazy/
Zestaw jest naprawdę słodki [emoji517] [emoji517] [emoji517] Ale myślę że zależy kto jak lubi.
Ja nie lubię się chwalić w taki sposób [emoji4] u mnie w otoczeniu o ciąży wiedzą tylko współpracownicy bo jak poszłam na zwolnienie to dyrka im powiedziała i najbliższa rodzina [emoji2] nikt więcej. Nawet koleżanki nie wiedzą. Tylko mąż nie wytrzymał i musiał się w pracy pochwalić ale mu wybaczyłam bo jest taki dumny [emoji23]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć!
Udanych wizyt życzę [emoji4]
Ostatnio nie nadaję się do życia. Ciągłe mdłości, zmęczenie, nieprzespane noce. Do tego jestem opuchnięta i wzdęta. Brzuch czasami mam jak w połowie ciąży. Dobrze, że to trzecie dziecko, bo wiem, że ciąża na szczęście nie zawsze tak wygląda [emoji23][emoji23][emoji23] Niecierpliwie czekam na koniec pierwszego trymestru. Jeszcze miesiąc
Ewka patrzyłam na ten zestaw. Podoba mi się,ale ja przynajmniej na razie nie skorzystam. Nie chwalę się jeszcze ciążą, nawet moi synowie jeszcze nie wiedzą [emoji87][emoji87][emoji87]
Miłego dnia życzę nam wszystkim [emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Justa, tylko pamiętaj, żeby się nie przemęczać, nigdzie nie ganiać, idźcie powoli, spacerkiem :-)
U mnie też deszcz od rana :-(
Ale o dziwo mam dobry humor od rana i nic mi nie dolega :-)
W planach u mnie cały dzień leżenia :-)

Kochana nie martw sie ja mam dentyste na dole pod blokiem...wiec tylko dlatego nie przekladam z dzieckiem wizyty...

reklama
Marciaaa ja też brzuch mam płaski jak przed ciążą :-)
Stwierdziłam jednak, że wysyłka dopiero 10.04-16.04, a wtedy już pewnie będzie coś widać :-)
Zresztą u mnie i tak wszyscy wiedzą, bo nagle ja - energiczna, ciągle gdzieś pędząca, zostałam przykuta do łóżka :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry