reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:biggrin2:
Ja ogolilam bobra , moge jutro na wizytę iść haha [emoji38] dzisiaj taki len we mnie jest , ze nawet nie pozmywlam z całego dnia , moj P tego nie lubi [emoji28][emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 12t0d [emoji235]

U mnie tez by sie przydalo...ale juz wczoraj na szybko nie dalam rady...az wstyd co sobie ten lekarz pomyslal...:szok:
Ciekawe jak za 5 miesiecy bedziemy sie golic...nie to bedzie wyzwanie...

reklama
Ja ogolilam bobra , moge jutro na wizytę iść haha [emoji38] dzisiaj taki len we mnie jest , ze nawet nie pozmywlam z całego dnia , moj P tego nie lubi [emoji28][emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

U nas był podział - ja gotuję, mój M zmywa. Układ trwał tydzień i pojawiła się w domu zmywarka :p

O której masz jutro wizytę? To już prenatalne?

Justa mnie mąż golil jak juz nie umiałam i dawał radę [emoji4]

natasza no mój zmywa w weekend bo jak pracuje teraz na 2 zmianę to zbytnio czasu nie ma przychodzi z pracy po 2 w nocy a wychodzi z domu po 13 - więc zanim pospi, zje , pobawi się z mala , wykapie to mija szybko , a on nie cierpi brudnych naczyń jak leżą...
Jutro mam wizytę u gina na NFZ , badania robilam - wiec jest ciekawa wyników.
Powiem mu o tych moich bolach nocnych i mam nadzieje , ze sprawdzi czy z dzidzia wszystko ok, poprosze go o te usg.
A prenatalne mam w poniedziałek [emoji4]

Justa mnie mąż golil jak juz nie umiałam i dawał radę [emoji4]

natasza no mój zmywa w weekend bo jak pracuje teraz na 2 zmianę to zbytnio czasu nie ma przychodzi z pracy po 2 w nocy a wychodzi z domu po 13 - więc zanim pospi, zje , pobawi się z mala , wykapie to mija szybko , a on nie cierpi brudnych naczyń jak leżą...
Jutro mam wizytę u gina na NFZ , badania robilam - wiec jest ciekawa wyników.
Powiem mu o tych moich bolach nocnych i mam nadzieje , ze sprawdzi czy z dzidzia wszystko ok, poprosze go o te usg.
A prenatalne mam w poniedziałek [emoji4]

Teraz wszystkie po kolei będziemy miały prenatalne. Oby wszystko było dobrze. :)
I może więcej dziewczyn pozna płeć swoich maluszków :D

Ostatnia edycja:
Pewnie ktos w perfidny sposob wykozystal dane osobowe tych dziewczyn z fb. Choć by. sprzedajac je. Ja sie boje podac je gdziekolwiek ze beda potem dzwonic i namawiac na cokolwiek.
Ewka Twojego suwaczka na telefonie nie widze.

Vanja czyli nie ja sama, choc u mnie to brzuch boli. Ja odczuwam nawet parcia jako pobolewanie.
Taki renont to nic fajnego, my rez . kupiliśmy farbe w pazdzierniku zeby w domu pomalowac ale w koncu maz pomalowal tylko kuchnie i korytarz i czekamy na wiosne. Te farby choc maja nie smierdziec to jednak je czuć.

Ja przy poprzednich ciazach jak sie golilam na zero to dostawalam infekcje. Ot dziwne ale tak bylo. Teraz gole sie tylko wtedy kiedy musze i kiedy mnie wkurza. Poprostu sie boje, zawsze na wizycie przepraszam za bobra i mowie jak jest.
Wstalam do wc i prosze nie spie juz godzine. Jeszcze mlody mi sie wkocil do lozka wiecie jak to jest z dzieckiem spac. Jedyny plus to ze nie chrapie :)
Ma prawie 8 lat cieszy sie bardzo z rodzenstwa ale zrobil sie teraz taki mamusin, mamusiu, mamusiu o byle pierdole.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
1490147847-aaaaaa.jpeg

Wczoraj mialam wam pokazac jak spi moj kot. Zmeczony po marcowaniu. Mieszkamy w domu nie widywalam go przez ostatnie 2 tygodnie. Wrocil zmordowany, wychudzony tak dbal o przedluzenie kociego rodu.

1490147847-aaaaaa.jpeg

Wczoraj mialam wam pokazac jak spi moj kot. Zmeczony po marcowaniu. Mieszkamy w domu nie widywalam go przez ostatnie 2 tygodnie. Wrocil zmordowany, wychudzony tak dbal o przedluzenie kociego rodu.

Polecam kastrcje , za dużo jest niechcianych, bezdomnych chorych kociąt . [emoji6]

U nas był podział - ja gotuję, mój M zmywa. Układ trwał tydzień i pojawiła się w domu zmywarka :p

I U nas dopóki ja codziennie odkurzalam i zmywalam podłogi, to było w porządku: -) jak chciałam kupić iRobota odkurzajacego, to mąż twierdził, że ze po co, przecież mamy porządny odkurzacz. Teraz jak jemy przyszlo sprzątać to już oglądał i te, które odkurzaja i te mopujące :-) CWANIACZEK! Jak dla mnie to mógłby kupić, codziennie byloby czysto, a on odkurza tylko 2× w tygodniu, podłogę z wielka łaska co niedzielę umyje...

Polecam kastrcje , za dużo jest niechcianych, bezdomnych chorych kociąt . [emoji6]
Popieram. Ja z moim Frankiem niedługo jadę na kastracje. Biedny- trochę to poboli , ale uważam, że wszyscy powinni kastrowac i sterylizowac swoich pupili.

Cześć Dziewczyny!
Ale się wyspałam... wreszcie w swoim łóżeczku... ;-)
No i przede wszystkim nie biegam już co chwilę do łazienki, już zapomniałam jak to było wstawać w nocy tylko 2 razy :-)
Mąż już szykuje śniadanko- zapiekane kanapki z pieczarkami i serem :-)
Franek cały czas ze mną w łóżku.
Ale sielanka, dopiero teraz docenilam to co mam :-)
Jakie macie plany na Dziś?
Która podrzucił nam fotkę swojego maleństwa? :-)
Jeśli macie jakieś wizyty, to trzymam kciuki :-)

reklama
Hej
Ja dziś drugi dzień mimo deszczowej pogody czuje się dobrze. Jedynie co to strasznie cycki bolą, nieraz tak zakuje...
A jak Wasze samopoczucie?
Trzymam.kciuki za dzisiejsze wizyty

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry