reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej [emoji4]

Ja sie czuje spoko nawet od poczatku , ale sa dni okropne niekiedy...

Dzis znow obudzilam sie z bólem podbrzusza [emoji52] jakis tydzień tu tez mialam taki dziwny bol.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t4d [emoji235]

reklama
Hej u mnie jest lepsze samopoczucie od tygodnia, dzisiaj zaczynam 11 tc

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Dzień dobry mamusie :)
Dzisiaj mi się śniło że mam tam w środku mała dziewczynkę, ciekawe czy się sprawdzi :)
ja dzisiaj kolejny samotny dzień pewnie na kanapie spędzę... Ale za to potem dwa dni z mężem.
Miłego dnia !

f2w33e3kjodo0fr5.png

Dzień dobry mamusie :)
Dzisiaj mi się śniło że mam tam w środku mała dziewczynkę, ciekawe czy się sprawdzi :)
ja dzisiaj kolejny samotny dzień pewnie na kanapie spędzę... Ale za to potem dwa dni z mężem.
Miłego dnia !

f2w33e3kjodo0fr5.png
Moze sen proroczy [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Króliczek 2.10.2017 - 11t5d [emoji235]

Moze sen proroczy [emoji5]

Króliczek 2.10.2017 - 11t5d [emoji235]
Oby [emoji14]
Ale raczej to przez to że wczoraj pisałyśmy o tym i tak w głowie utkwilo i się przyśniło [emoji14]

f2w33e3kjodo0fr5.png

Czesc dziewczynki...ja dzis spalam jak zabita cala noc nawet nie wstawalam do wc...
A ja wam powiem ze tez od paru dni...czuje sie dobrze wrecz rewelacyjnie...
U mnie pogoda dzis wstretna...wieje malo lba nie urwie...wiec dzis caly dzien spedzimy w domu...
Milej niedzieli kochane

Dzien dobry :)
He he temat płci :) u nas króluje powiedzenie "jak sie ma formę na pustak to cegły nie zrobisz" [emoji28] wiec zgodnie z tym majac dwie cudne córy zakładam, że oczekuję trzeciej. [emoji16] Dodatkowo u nas to wpadka z bardzo żywotną "kijanką" tydzien przed owu wiec jesli to ma jakies znaczenie to tez wskazuje na dziewuchę [emoji6] Wiec jak sie okaże, ze chlopak to bede w nie lada szoku :D a M chyba mnie zacznie na rekach nosic bo marzy o synu.
Tez mega chcialabym wiedziec po tym genet. usg, ale przy obu nie chcieli mi powiedziec w 12tyg a dopiero przy polowkowym [emoji52]

Z innej beczki- w ktorym tygodniu poczulyscie sie troche lepiej? Bo ja od 2dni mam chyba wiecej sily, a koncze 8 tydzien.

Ps. Nie ogarniam tych sowakow- na laptopie widac je pod moim postem a w aplikacji nie (?) Czemu? Ktos cos?

Zycze milego dzionka i zmykam bo dzis u nas ta rodzinna akcja urodziny dzieci ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w apce też suwaczki zginęły [emoji20]
Nie mam pojecia czemu.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez od kilku dni czuje sie rewelacyjnie, bez sennosci, nudnosci, duzo energii i takie pozytywne nastawienie do swiata :) Czuje sie wrecz jakbym sobie wziela jakies fajne kolorowe tableteczki [emoji14]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kochane [emoji4]

Widzę że już prawie wszystkie czujemy się dobrze ! Cieszę się bardzo.
My dziś poranek mamy leniwy, ale jedziemy jak zwykle do teściów i mojej mamy na wieś. Jakoś tak nas tam ciągnie i jak mamy czas to staramy się jeździć do nich jak najczęściej. Kocham polską wieś,nie ma co ukrywać tam się wychowałam i tego spokoju i klimatu nic mi nie zastąpi. A w mieście mieszkamy bo praca bo wszędzie blisko i tu można wynająć mieszkanie ale w przyszłości jak się uda to chcemy kupić stary dom na wsi z podworkiem,działka i ogródkiem [emoji1] co by dzieci miały gdzie szaleć [emoji23]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze ze wy tez sie juz dobrze czujecie bo juz sie balam ze to za szybko zeby tak sie czuć i zaczelam miec stresa czy napewno wszystko w porządku;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry