reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzieki tak mnie teraz naszlo...
Moja Hania urodzila sie w 22 tyg. Ciazy ...miala bardzo chore serduszko...i teraz jest Aniolkiem.

Tym razem wszystko będzie w porządku!
Niedługo będziecie miec cudowna nagrodę za wszystkie cierpienia :-)
Wymyślajcie imiona i nie myślcie o najgorszym!
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :-)

reklama
Wiem dziewczyny ze nie mozna miec takiego pecha znowu...ale za kazdym razem gdy wchodze do lekarza gdy robi mi usg czekam z dusza na ramieniu zeby powiedzial ze wszystko ok...
A imiona to moj M usral sie na Maje...podobalo mi sie wczesniej ale teraz jakos tak nie lezy mi...a dla chlopca mysle Antos...ale to tylko narazie tak wstepnie..pewnie bedzie tak ze zobacze dziecko i wtedy imie samo przyjdzie...
Hania tez miala miec na imie Maja ale dzien przed porodem przysnila mi sie Hania i tak zostalo

JustaKacper to już duży chłopak :)

Nadal nie wiem co na obiad zrobić .... mam ochotę na ser feta. Macie jakieś pomysły z serem feta? :D

Om 10 tc 6 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 9 tc 5 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]
Mix salat, pomidorki koktajlowe, kukurydza, oliwa z oliwek, feta, ziola prowansalskie, sol, pieprz i prazone ziarna słonecznika ( jak mi sie nie chce prazyc do daje takie zwykle) uwielbiam :)

My mamy dylemat, bo dla dziewczynki ja chciałabym Nadia, a mąż Wiktoria.
Dla chłopca ja chce Kubuś albo Mikołaj, a Krzysiek dla odmiany chce Dawida :-)
Nie wiem jak się dogadamy, bo żadne nie chce ustapic :-)

Czesc kochane , dawno mnie u was nie bylo , ale jak zdycham to zdycham a jak lepiej sie czuje to musze ponadrabiac domowe obowiązki ...

U nas na chłopczyka Mikołaj a na dziewczynkę Alicja [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t4d [emoji235]

My mamy kilka imion wybranych dla dziewc z ynki i dla chłopca ale nie możemy sie zdecydowac ktore ostatecznie wybrac :-p

My z Mężem na początku marzyliśmy o synku i już mamy wybrane imię,zanim jeszcze zdecydowaliśmy się na dzidzię . Ale teraz jedyne czego pragniemy to żeby było zdrowe. Jak będzie Córcia to będziemy kochać tak samo [emoji6]

Ale ale zdanie mojego męża "i tak będę zabierał ją do garażu i nie będzie nosić różowego koloru "[emoji23]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem dziewczyny ze nie mozna miec takiego pecha znowu...ale za kazdym razem gdy wchodze do lekarza gdy robi mi usg czekam z dusza na ramieniu zeby powiedzial ze wszystko ok...
A imiona to moj M usral sie na Maje...podobalo mi sie wczesniej ale teraz jakos tak nie lezy mi...a dla chlopca mysle Antos...ale to tylko narazie tak wstepnie..pewnie bedzie tak ze zobacze dziecko i wtedy imie samo przyjdzie...
Hania tez miala miec na imie Maja ale dzien przed porodem przysnila mi sie Hania i tak zostalo
Kochana myślę że Wasz Aniołek nad wami czuwa i będzie wszystko dobrze [emoji6] tego wam życzę z całego serca

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry