Najbardziej lubię sałatkę z pomidorów koktajlowych, sałaty lodowej, ogórka, oliwek zielonych i właśnie fety z dodatkiem jogurtu naturalnego prosta i smacznaJustaKacper to już duży chłopak
Nadal nie wiem co na obiad zrobić .... mam ochotę na ser feta. Macie jakieś pomysły z serem feta?
Om 10 tc 6 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272][emoji294]️
Usg 9 tc 5 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Beczulinda
Fanka BB :)
U mnie to gdyby nie to że nie mam @ i gdybym nie widziała fasoleczki na usg to bym w życiu nie powiedziała że jestem w ciąży. Wymiotowalam dwa razy w tym na pewno raz ze stresu, mdłości miałam dosłownie kilka razy, ani żadnej zgagi, zmiany smaków... jedyne do czego mogę się przyczepić to senność Poza tym czuje się super
Beczulinda
Wiadomo że najważniejsze aby dzidzia była zdrowa ciekawe czy instynkt nam dobrze podpowiada ^^ ja jak okaże się że to faktycznie syn nie będę załamana czy coś, ale pewnie lekki smutek będzie że nie będą mogła kupić tych wszystkich pięknych sukienek
JustaKacper1986
Zginął mój suwaczek??
Zginal...
A ja to nie umiem tego zrobic...
Moj tez się nie pokazuje kiedyś był codziennie a teraz mimo że jest to go nie ma heZginął mój suwaczek??
JustaKacper1986
Wiadomo że najważniejsze aby dzidzia była zdrowa ciekawe czy instynkt nam dobrze podpowiada ^^ ja jak okaże się że to faktycznie syn nie będę załamana czy coś, ale pewnie lekki smutek będzie że nie będą mogła kupić tych wszystkich pięknych sukienek
Dla chlopcow tez mozna teraz piekne rzeczy kupic...ale sukienki tez chcialabym zakladac takiej malutkiej i kucyki robic....
Wiem że jest dużo fajnych rzeczy, ale zawsze marzyłam o takiej kochanej dziewczynce nawet koleżance zazdrościlam że ma taką swoją małą córeczkęDla chlopcow tez mozna teraz piekne rzeczy kupic...ale sukienki tez chcialabym zakladac takiej malutkiej i kucyki robic....
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.