My juz nawet przed ciążą wstępnie ustaliliśmy imiona ha ha dla dziewczynki Ewa a chłopca Dominik chyba że się nam coś odmieni ale wątpięW sumie, to co by nam się nie trafiło to i tak nie możemy się dogadać w kwestii imion :-)
A Wy już macie wybrane imiona? :-)
Wiem, że jeszcze za wcześnie, ale co tam :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JustaKacper1986
Fanka BB :)
Wiem że jest dużo fajnych rzeczy, ale zawsze marzyłam o takiej kochanej dziewczynce nawet koleżance zazdrościlam że ma taką swoją małą córeczkę
Moja Hania teraz mialaby 9 miesiecy...ale niestety....
Beczulinda
My wczoraj ustaliliśmy Marcelina lub Michał ♡W sumie, to co by nam się nie trafiło to i tak nie możemy się dogadać w kwestii imion :-)
A Wy już macie wybrane imiona? :-)
Wiem, że jeszcze za wcześnie, ale co tam :-)
My jesteśmy na etapie wojen o imiona :-)My juz nawet przed ciążą wstępnie ustaliliśmy imiona ha ha dla dziewczynki Ewa a chłopca Dominik chyba że się nam coś odmieni ale wątpię
Strasznie mi przykro...Moja Hania teraz mialaby 9 miesiecy...ale niestety....
JustaKacper1986
My jesteśmy na etapie wojen o imiona :-)
My narazie boimy sie nawet myslec o imionach...
Bardzo współczuję... A możesz powiedzieć co się stało ze nie ma jej z TobąMoja Hania teraz mialaby 9 miesiecy...ale niestety....
JustaKacper1986
Strasznie mi przykro...
Dzieki tak mnie teraz naszlo...
Moja Hania urodzila sie w 22 tyg. Ciazy ...miala bardzo chore serduszko...i teraz jest Aniolkiem.
Powiem szczerze że mój mąż był dość zgodny ze mną o dziwoMy jesteśmy na etapie wojen o imiona :-)
reklama
Coś poprostu strasznego... Współczuję tak okropnych przeżyć. Jednak musimy być dobrej myśli, że tym razem będzie dobrze, ja też jednego aniołka straciłam i wiem że ciężko jest wierzyć w cokolwiek... Jednak staram się myśleć pozytywnie żeby się dodatkowo nie nakręcac, tym bardziej że jak narazie wszystko jest okDzieki tak mnie teraz naszlo...
Moja Hania urodzila sie w 22 tyg. Ciazy ...miala bardzo chore serduszko...i teraz jest Aniolkiem.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.