reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja codziennie czekam zaglądam sprawdzam kiedy zacznie mi się powiększać brzuszek .... No i jak już mysle ze coś rośnie [emoji16] to pójdę do toalety i gdy z niej wrócę już nic nie ma :) brzuszek znika [emoji57]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam apetyt na wszystko, i na zdrowe i nie zdrowe, a wieczorami pokutuje za moje obrzarstwo mdlosciami.[emoji26] 10 tc i 2 kg na plusie

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Ja mam wrażenie ze zaczyna mi sie delikatnie brzusio powiększać, mój tak stwierdził i sie przyglądam co chwile czy faktycznie :biggrin2: ale kg jeszcze nie przybyło. Tyle ze ja apetyt mam znikomy i duzo mniej jem.

Witajcie laski. Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne. Widzę, że pojawiły się nowe mamy na październiku :) Im nas więcej tym weselej :) Tymczasem ja dziś byłam u gina i chwałę się moim fasolem ;)
1489690150-aaaaaa.jpeg
Ale słodki Gumiś [emoji7] Gratuluję [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Hej dziewczyny! Aaale się nie wyspałam... Co 4 godziny mi dawali antybiotyk...

Jakie macie plany na Dziś?
Które dziś jadą obejrzeć swoje dzieci?
Trzymam kciuki za wizyty :-)

Hej dziewczyny! Aaale się nie wyspałam... Co 4 godziny mi dawali antybiotyk...

Jakie macie plany na Dziś?
Które dziś jadą obejrzeć swoje dzieci?
Trzymam kciuki za wizyty :-)
Biedulka [emoji20] To Cię wymęczą w tym szpitalu... Wracaj szybko do zdrowia [emoji173]

Ja planuję się zwlec z łóżka i zbierać się do pracy [emoji23] Ale coś słabo mi to wychodzi [emoji12]

w57v3e3kfucyl84a.png

Dzień dobry :)
Ja dzisiaj mam w planie iść jeszcze raz oddać krew do badań, na pewno do urzędu skarbowego musimy podejść i trochę innych spraw do załatwienia. Ale mąż ma w końcu dzisiaj wolne wiec jestem szczęśliwa :)
Miłego dnia :)

f2w33e3kfykug7m1.png

reklama
Dzień dobry :)
Ja dzisiaj mam w planie iść jeszcze raz oddać krew do badań, na pewno do urzędu skarbowego musimy podejść i trochę innych spraw do załatwienia. Ale mąż ma w końcu dzisiaj wolne wiec jestem szczęśliwa :)
Miłego dnia :)

f2w33e3kfykug7m1.png
Korzystaj z męża póki możesz:-)
Niedługo będziesz musiała się nim dzielić: -)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry