- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Widzę, że nie jestem sama... No miejmy nadzieję, że już nas nie dopadna te ataki...Ewka jeśli masz kamice nerkowa to witaj w klubie
Ja w tamtym roku w grudniu i marcu 'urodzilam' kamienie. Bol jest tak okropny ze w moim przypadku nawet morfina nie pomogła. Mam jeszcze jeden kamień i boje sie ze zaatakuje mnie w ciąży. Mam nadzieje ze żadna z nas nie bedzie miała ataku.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
JustaKacper1986
Fanka BB :)
Witajcie laski. Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne. Widzę, że pojawiły się nowe mamy na październiku Im nas więcej tym weselej Tymczasem ja dziś byłam u gina i chwałę się moim fasolem
Fajny fasolek...
Beczulinda
Ja też mam ciągle smak na coś niezdrowego...A ja bym non stop fast foody jadła. Właśnie wmucilam hamburgera ale domowego. Już nawet kupiłam spody do pizzy w razie wu
A dzisiaj to już apogeum... do maca albo do KFC... A najbardziej to mam ochotę na zapiekanke z sosem czosnkowym która jadłam przeszło 5 lat temu. Najlepsza w mieście... masakra
Jutro może ma wolne to gdzieś zaszalejemy ♡
JustaKacper1986
Widzę, że nie jestem sama... No miejmy nadzieję, że już nas nie dopadna te ataki...
Ewka trzymaj sie i mam nadzieje ze rzeczywiscie niedlugo cie wypuszcza...
Zdrowka kochana...
Ale cudowny :-)Witajcie laski. Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne. Widzę, że pojawiły się nowe mamy na październiku Im nas więcej tym weselej Tymczasem ja dziś byłam u gina i chwałę się moim fasolem
Beczulinda
Ale cudo ♡Witajcie laski. Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne. Widzę, że pojawiły się nowe mamy na październiku Im nas więcej tym weselej Tymczasem ja dziś byłam u gina i chwałę się moim fasolem
Jestem strasznie ciekawa jak moje maleństwo wygląda teraz.. najchętniej codziennie bym sprawdzała. Ciekawe czy u mnie też będzie takie wyraźne zdjęcie. Moja ginka nie ma aż takiego super nowoczesnego sprzętu. Ale zna się i jej ufam.
JustaKacper1986
Ja opiero ide 30 marca i tez mam nadzieje zobaczyc fasolka...to bedzie 11 tydz. Wiec juz bedzie wiecej widac
reklama
Dziękuję dziewczyny <3 Mogłam dziś też przez chwilę posłuchać serduszka. Już zapomniałam jakie to cudowne uczucie usłyszeć to po raz pierwszy A tak w ogóle, to powiem Wam, że o pierwszą ciążę martwiłam się dużo bardziej. Teraz mam jakieś takie przeczucie, że ten fasol sam się zdecydował na istnienie, na przekór wszystkim i wszystkiemu i że nie ma opcji, żeby coś poszło nie tak. Musi być dobrze Trzymam mocno kciuki, żeby tak było u nas wszystkich.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.