reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie laski. Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne. Widzę, że pojawiły się nowe mamy na październiku :) Im nas więcej tym weselej :) Tymczasem ja dziś byłam u gina i chwałę się moim fasolem ;)
1489690150-aaaaaa.jpeg

reklama
Ewka jeśli masz kamice nerkowa to witaj w klubie:(
Ja w tamtym roku w grudniu i marcu 'urodzilam' kamienie. Bol jest tak okropny ze w moim przypadku nawet morfina nie pomogła. Mam jeszcze jeden kamień i boje sie ze zaatakuje mnie w ciąży. Mam nadzieje ze żadna z nas nie bedzie miała ataku.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę, że nie jestem sama... No miejmy nadzieję, że już nas nie dopadna te ataki...

A ja bym non stop fast foody jadła. Właśnie wmucilam hamburgera ale domowego. Już nawet kupiłam spody do pizzy w razie wu
Ja też mam ciągle smak na coś niezdrowego...
A dzisiaj to już apogeum... do maca albo do KFC... A najbardziej to mam ochotę na zapiekanke z sosem czosnkowym która jadłam przeszło 5 lat temu. Najlepsza w mieście... masakra :(
Jutro może ma wolne to gdzieś zaszalejemy ♡

f2w33e3k8non2nb3.png

Witajcie laski. Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne. Widzę, że pojawiły się nowe mamy na październiku :) Im nas więcej tym weselej :) Tymczasem ja dziś byłam u gina i chwałę się moim fasolem ;)
1489690150-aaaaaa.jpeg
Ale cudo ♡
Jestem strasznie ciekawa jak moje maleństwo wygląda teraz.. najchętniej codziennie bym sprawdzała. Ciekawe czy u mnie też będzie takie wyraźne zdjęcie. Moja ginka nie ma aż takiego super nowoczesnego sprzętu. Ale zna się i jej ufam.

f2w33e3k8non2nb3.png

reklama
Dziękuję dziewczyny <3 Mogłam dziś też przez chwilę posłuchać serduszka. Już zapomniałam jakie to cudowne uczucie usłyszeć to po raz pierwszy :) A tak w ogóle, to powiem Wam, że o pierwszą ciążę martwiłam się dużo bardziej. Teraz mam jakieś takie przeczucie, że ten fasol sam się zdecydował na istnienie, na przekór wszystkim i wszystkiemu i że nie ma opcji, żeby coś poszło nie tak. Musi być dobrze :) Trzymam mocno kciuki, żeby tak było u nas wszystkich.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry