reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie martw się. Ja w poprzednich dwóch ciążach też nie czułam, że jestem w ciąży i wszystko było ok. Ciesz się, że ciążowe objawy Cię omijają. A brzuszek w pierwszej ciąży było u mnie widać dopiero w 5 miesiącu.
Uszy do góry! Kiedy masz wizytę?

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Dzięki za wsparcie [emoji8] wizytę mam za Ok 2 tygodnie . Widzę ze nas tu więcej takich martwiących się , chyba to właśnie natura mamy [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
BUM super dzidziołek :) gratuluje!

Om 10 tc 3 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272]
Usg 9 tc 2 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]

Żyję i mam się dobrze [emoji6] Podczytuję Was w wolnych chwilach, Ale częściej udzielam się na Listopadowych mamach bo w sumie jestem daaaaleko za Wami [emoji12] Mdłości ostatnio żyć mi nie dają, Ale pocieszam się że to po prostu zdrowy objaw ciąży [emoji23] W poniedziałek będę podglądać mojego Lokatora i przy okazji będzie to pierwsza wizyta u lekarza który będzie prowadził mi ciążę [emoji4] Brzuch mam wydęty i twardy, wypchnęło mi go dużo szybciej niż w poprzedniej ciąży [emoji20] I już mam 2kg na plusie [emoji33]

w57v3e3kfucyl84a.png

Bum super maluszek :)

z tymi ciuchami to jest tak ze potrzeba takich wygodnych ciuszków trochę a takie wyjściowe to po pare sztuk, dla młodego mój brat przywiózł z Angli 2 pudla ciuszków, część założyłam raz, może dwa. Bo ile koszul z kołnierzykiem potrzebne 2-3 miesięcznemu dziecku? spodni jeansowych lub kurtek?. Dziecku najwygodniej jest w body, pajacach, śpiochach otwieranych w kroku. Oczywiście królewny żądza sie na wyjściowo swoimi prawami wiec i tule potrzebne :)

Ja głupia tak sie bałam cała noc co z moim maluszkiem że postanowiłam pojechać do jednej pani doktor zapłacić jej za usg, żeby sie uspokoić, a ta mnie tylko wq.... mówiąc że nie ma sie czym emocjonować bo 11 tydzień to wcześnie i zawsze moge jeszcze poronić.

Kasia wcale nie tak daleko :)

Ostatnia edycja:
Jest i serduszko pika [emoji171]
Tydzień nadgonil misiaczek, wiec mamy 10t1d
1489597316-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]
Ojej jakie słodkości [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

z tymi ciuchami to jest tak ze potrzeba takich wygodnych ciuszków trochę a takie wyjściowe to po pare sztuk, dla młodego mój brat przywiózł z Angli 2 pudla ciuszków, część założyłam raz, może dwa. Bo ile koszul z kołnierzykiem potrzebne 2-3 miesięcznemu dziecku? spodni jeansowych lub kurtek?. Dziecku najwygodniej jest w body, pajacach, śpiochach otwieranych w kroku. Oczywiście królewny żądza sie na wyjściowo swoimi prawami wiec i tule potrzebne :)

Ja głupia tak sie bałam cała noc co z moim maluszkiem że postanowiłam pojechać do jednej pani doktor zapłacić jej za usg, żeby sie uspokoić, a ta mnie tylko wq.... mówiąc że nie ma sie czym emocjonować bo 11 tydzień to wcześnie i zawsze moge jeszcze poronić.

Pieprzona konowałka!

Ale glupia baba..ale bym jej pojecjala jakby mi tak powiedziala...i jeszcze za usg kase wziela..pi.da jedna..

reklama

Fakt, od serduszkowego usg czas szybko zapierdziela i już zaraz trzeba będzie się umawiać na prenatalne [emoji16][emoji16][emoji16]

w57v3e3kfucyl84a.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry