reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie martw się. Ja w poprzednich dwóch ciążach też nie czułam, że jestem w ciąży i wszystko było ok. Ciesz się, że ciążowe objawy Cię omijają. A brzuszek w pierwszej ciąży było u mnie widać dopiero w 5 miesiącu.
Uszy do góry! Kiedy masz wizytę?

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Dzięki za wsparcie [emoji8] wizytę mam za Ok 2 tygodnie . Widzę ze nas tu więcej takich martwiących się , chyba to właśnie natura mamy [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
BUM super dzidziołek :) gratuluje!

Om 10 tc 3 dz [emoji255][emoji254][emoji258][emoji272]
Usg 9 tc 2 dz [emoji175][emoji166][emoji322][emoji323][emoji307]

Żyję i mam się dobrze [emoji6] Podczytuję Was w wolnych chwilach, Ale częściej udzielam się na Listopadowych mamach bo w sumie jestem daaaaleko za Wami [emoji12] Mdłości ostatnio żyć mi nie dają, Ale pocieszam się że to po prostu zdrowy objaw ciąży [emoji23] W poniedziałek będę podglądać mojego Lokatora i przy okazji będzie to pierwsza wizyta u lekarza który będzie prowadził mi ciążę [emoji4] Brzuch mam wydęty i twardy, wypchnęło mi go dużo szybciej niż w poprzedniej ciąży [emoji20] I już mam 2kg na plusie [emoji33]

w57v3e3kfucyl84a.png

Bum super maluszek :)

z tymi ciuchami to jest tak ze potrzeba takich wygodnych ciuszków trochę a takie wyjściowe to po pare sztuk, dla młodego mój brat przywiózł z Angli 2 pudla ciuszków, część założyłam raz, może dwa. Bo ile koszul z kołnierzykiem potrzebne 2-3 miesięcznemu dziecku? spodni jeansowych lub kurtek?. Dziecku najwygodniej jest w body, pajacach, śpiochach otwieranych w kroku. Oczywiście królewny żądza sie na wyjściowo swoimi prawami wiec i tule potrzebne :)

Ja głupia tak sie bałam cała noc co z moim maluszkiem że postanowiłam pojechać do jednej pani doktor zapłacić jej za usg, żeby sie uspokoić, a ta mnie tylko wq.... mówiąc że nie ma sie czym emocjonować bo 11 tydzień to wcześnie i zawsze moge jeszcze poronić.

Kasia wcale nie tak daleko :)

Ostatnia edycja:
Jest i serduszko pika [emoji171]
Tydzień nadgonil misiaczek, wiec mamy 10t1d
1489597316-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]
Ojej jakie słodkości [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

z tymi ciuchami to jest tak ze potrzeba takich wygodnych ciuszków trochę a takie wyjściowe to po pare sztuk, dla młodego mój brat przywiózł z Angli 2 pudla ciuszków, część założyłam raz, może dwa. Bo ile koszul z kołnierzykiem potrzebne 2-3 miesięcznemu dziecku? spodni jeansowych lub kurtek?. Dziecku najwygodniej jest w body, pajacach, śpiochach otwieranych w kroku. Oczywiście królewny żądza sie na wyjściowo swoimi prawami wiec i tule potrzebne :)

Ja głupia tak sie bałam cała noc co z moim maluszkiem że postanowiłam pojechać do jednej pani doktor zapłacić jej za usg, żeby sie uspokoić, a ta mnie tylko wq.... mówiąc że nie ma sie czym emocjonować bo 11 tydzień to wcześnie i zawsze moge jeszcze poronić.

Pieprzona konowałka!

Ale glupia baba..ale bym jej pojecjala jakby mi tak powiedziala...i jeszcze za usg kase wziela..pi.da jedna..

reklama

Fakt, od serduszkowego usg czas szybko zapierdziela i już zaraz trzeba będzie się umawiać na prenatalne [emoji16][emoji16][emoji16]

w57v3e3kfucyl84a.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry