reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ha to barwa dla sióstr ! Ja już ze trzy wory ubranek dostałam i to tak jak piszesz różowych [emoji23] a ja tak Kocham ten kolor [emoji23]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23]
1489584009-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]

reklama
Moja siostra na początku też ubierała 90 procent tylko w różowy ale teraz już jej przeszło :-) mi nie przeszkadza ale jak go nie jest za dużo. Wózek dla dziewczynki też mam wybrany z akcentem różowym

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to dla dziewczynki miałabym problem bo nie lubię różowych ubrań dla takich maluszków. Pamiętam jak wychodziłam z Jasiem ze szpitala to moja sąsiadka z sali ubrała swoją kruszynkę calutką w taki perfidny róż. Od body po czapkę, kombinezon i kocyk. Od tej pory mam odrazę. Mój M także [emoji6]

[

Ja moja była mała to ja ubierałam mniej więcej naturalnie. Ale teraz ma te 2,5 roku i jej ulubionym kolorem jest różowy... nie wiem skąd jej sie to wzięło. Potrafi sama wybrać ubrania i jest wszystko na różowo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ha to barwa dla sióstr ! Ja już ze trzy wory ubranek dostałam i to tak jak piszesz różowych [emoji23] a ja tak Kocham ten kolor [emoji23]

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja kuzynka tez dostała ubrania od sióstr i szwagierek, ale w większości po chłopcach. Urodziła dziewczynkę, a że oszczędzali bo chcieli jak najszybciej wykończyć dom i nic jej nie kupili nowego. Dopiero jak kilka razy w przychodni usłyszeli: "Jaki śliczny chłopczyk" kupili coś dziewczyńskiego [emoji4]

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Mój do tej pory był bardzo obojętny. Niby pytał jak się czuje ale głównie po przytulaniu z muszlą. Było mi przykro. Ale po wczorajszym usg gdzie zobaczył tego fikającego malucha odmienił o mu się o 180 stopni. Pyta czy czuje te ruchy. Kiedy je poczuje. Co chwilę z synem rozmawiają o dziecku że duże. Powiem Wam, że jestem w szoku.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to fajnie :) mój też był wczoraj oglądać i też mu sie podobało. Zaczął wczoraj tłumaczyć córce. I mówi do niej: to gdzie mama ma dzidziusia? I myślał chyba, ze nie będzie wiedzieć. A ta jakby było oczywiste "w brzuszku".

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie pomogę bo nigdy nie musiałam badań powtarzać. Dziewczyny ktoś? Coś?

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png
Ja też nie pomoge [emoji17]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t1d [emoji235]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry