reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak o 15 45. Ja mieszkam w Holandii i tu wizyta u gin to tylko jak coś się dzieje ( ja mam to szczęście że mam takie). Dzisiaj mam usg które oni nazywają termin usg. Czyli wyliczają termin porodu. Usg prenatalne będę miała dopiero w 20 tyg. Teraz musiałabym zapłacić kosmiczne pieniądze. A i tak nic by to nie wniosło dla mnie. Co do zęba mam nadzieję że wytrzyma do wizyty w Polsce bo tu wolałabym nie leczyć.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz po wizycie [emoji4] dzidziuś w stadium Gumisia. Ma 2 cm. Dobry sprzęt, wiec było super widać jak bije serduszko.
Pobrali mi tez chyba 10 litrów krwi na wszelkie badania. Usg genetyczne mam za 3 tyg. [emoji4] bardzo jestem zadowolona. Termin tez narazie zostaje na 16.10. Jeszcze ktoś w tym terminie?
I sweet focia:
197a87af1a17dd5ea7fc352ec551a5c2.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super dzidzie widać [emoji4] ja mam termin na 15.10. ale nastepne usg dopiero 04.04. w 13 tc

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Hej dziewczyny. Chwile mnie nie było a teraz niestety nie mam czasu nadrobić. Chciałam tylko powiedzieć ze trzymam kciuki za wizyty, wiem ze zaczynają się powoli prenatalne, sama mam jutro i stres... Myśle o was i ściskam mocno!

Właśnie kompletnie przypadkiem kupiłam w ROSSMANIE ciążowe majtki, koszulkę i uważam że GENIALNE getry. Jak jeszcze nie odkryłyście to polecam!!! Wbiłam sie w nie wlasnie i jestem zachwycona. Wracam do ogarniania mieszkania bo ciężki czas był ostatnio, wczoraj widziałam na muszli jak jeszcze nigdy. Pózniej zajrzę, buziaki!

Cześć dziewczyny,
Czytam was od dawna, ale dopiero teraz zdecydowałam się założyć konto i dołączyć do Was. Mam 29 lat, to moja druga ciąża. Jestem majowa mama 2016, synek ma prawie 10 miesięcy.
Druga ciąża była dla nas niemałym zaskoczeniem i początkowo byłam pełna obaw jak sobie dam rade z 2 takich maluszkow;) lecz widzę ze nie jestem jedyna i podxziwiam kobietki które czekają juz na 3 szkraba;) wasze pozytywne podejście dodaje sił

Ja jeszcze mam jedne dzinsy ktore mnie nie pija...takie niskie biodrowki...zapinaja sie pod brzuchem i mysle ze jeszcz beda mi dlugo sluzyly...
W szafie jeszcze mam legginsy ciazowe ktore kupilam w zeszlym roku niestety nie dane mi bylo dlygo w nich chodzic...
Niedlugo przyjdzie lato wiec zarzuci sie hakas kiecke i bedziemy smigac
A teraz doradzcie mi 14 maja moje dziecko ma komunie...i nie wiem zupelnie co mam sobie kupic...bede wtedy w 18 tyg ciazy...chce cos takuego co pozniejbede mogla zalozyc i latac...poradzcie...moze jakies foto...bo ja pomyslu zadnego nie mam
Mam ten sam problem. Tez mam komunie 14.05 ibedzie to 19tc takze niewiadomo jaki bedzie wtedy brzuch. Ty chcesz typową ciążową?bo ja myslałam nad jakąś luźniejsza sukienką i tyle.

Hej dziewczyny. Chwile mnie nie było a teraz niestety nie mam czasu nadrobić. Chciałam tylko powiedzieć ze trzymam kciuki za wizyty, wiem ze zaczynają się powoli prenatalne, sama mam jutro i stres... Myśle o was i ściskam mocno!

Właśnie kompletnie przypadkiem kupiłam w ROSSMANIE ciążowe majtki, koszulkę i uważam że GENIALNE getry. Jak jeszcze nie odkryłyście to polecam!!! Wbiłam sie w nie wlasnie i jestem zachwycona. Wracam do ogarniania mieszkania bo ciężki czas był ostatnio, wczoraj widziałam na muszli jak jeszcze nigdy. Pózniej zajrzę, buziaki!

No właśnie tez mnie intetesowały te rzecxy ciążowe.chciałam tą koszulke ale niewiadomo jak z rozmiarem bo było zapakowane w pudełko a nie bede rozrywać przecież.Niby noszę L,ale niewiem czy M jako ciążowa nie jest duża...

Ja juz po wizycie [emoji4] dzidziuś w stadium Gumisia. Ma 2 cm. Dobry sprzęt, wiec było super widać jak bije serduszko.
Pobrali mi tez chyba 10 litrów krwi na wszelkie badania. Usg genetyczne mam za 3 tyg. [emoji4] bardzo jestem zadowolona. Termin tez narazie zostaje na 16.10. Jeszcze ktoś w tym terminie?
I sweet focia:
197a87af1a17dd5ea7fc352ec551a5c2.jpg

Piekny dzidzius. Ja 17.10

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry