reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja na guloze ide dopiero w środę , morfologie i mocz.

Witam nowe mamusie.

Ella będzie zapewne [emoji110][emoji110]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 10t6d [emoji235]

reklama
Witam nowa mame!

Agatki ja tak mam- 3suwaczki w sygnaturze a zadnego nie widzicie jak dodaje posty :/ tez nie wiem o co chodzi? :(

Śluz musztardowy...do konsultacji z ginem na bank! Normany jest przezroczysty.

Milego wieczoru kobitki...ja jutro do gina. Oby byla fasolka z serduchem...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Już myślałam że tylko ja mam taki problem. Kurde może to wina tej stronki z której mamy suwaczki hm :)

Witamy nową Mamusię! Trzymam kciuki za Fasolkę- tym razem musi się trzymać bo jest z nami [emoji16]

Kinga - 4.04.2015

Mam pytanie, od kilku h mega kiepsko się czuję, kompletniw bez sił, kręci się w głowie, ogólnie jest słabo...
Rano pobierana krew, więc to raczej niemożliwe, że teraz dopiero objawy...
Temp. Spadła z 37.4 (tak zwykle wieczorem) do 36.9... nie wiem czy to ma teraz znaczenie... jestem przerażona, nie mam siły się podnieść...

Mam pytanie, od kilku h mega kiepsko się czuję, kompletniw bez sił, kręci się w głowie, ogólnie jest słabo...
Rano pobierana krew, więc to raczej niemożliwe, że teraz dopiero objawy...
Temp. Spadła z 37.4 (tak zwykle wieczorem) do 36.9... nie wiem czy to ma teraz znaczenie... jestem przerażona, nie mam siły się podnieść...

Może jakiś wirus Cię dopadł... Wbrew powszechnym opiniom - ciąża to jest choroba. Organizm całą moc przelewa na ciąże, dlatego ma mało siły, by walczyć z infekcjami.
Jeżeli będziesz gorzej się czuła to jedź do szpitala. W naszym stanie niczego nie można bagatelizować

Witam nowe mamusie :)

Dzień dobry we wtorek [emoji4] Chyba wszystkie dobrze spałyśmy bo w nocy cisza.
Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Hej dziewczyny :) Co prawda rzadko piszę, ale jestem z Wami na bieżąco.
Gratuluję udanych wizyt i witam nowe październikowe mamy :)
Spark po nocy już lepiej?
Dziewczyny też macie takie schizy, że coś jest nie tak, że serduszko przestanie bić albo że dziecko urodzi się bardzo chore? Mnie strasznie męczą takie myśli :( Boję się bardzo. Umówiłam się dzisiaj prywatnie na wizytę, żeby się trochę uspokoić. Może to dlatego, że większość objawów już minęła? Ale to chyba normalne w 11 tc?

Hej dziewczyny :) Co prawda rzadko piszę, ale jestem z Wami na bieżąco.
Gratuluję udanych wizyt i witam nowe październikowe mamy :)
Spark po nocy już lepiej?
Dziewczyny też macie takie schizy, że coś jest nie tak, że serduszko przestanie bić albo że dziecko urodzi się bardzo chore? Mnie strasznie męczą takie myśli :( Boję się bardzo. Umówiłam się dzisiaj prywatnie na wizytę, żeby się trochę uspokoić. Może to dlatego, że większość objawów już minęła? Ale to chyba normalne w 11 tc?
Też tak mam, mimo że widziałam, że jest ok w zeszłym tyg, to brak kontroli nad tym czasem mnie przeraża;) Ale staram się myśleć pozytywnie i ufać intuicji, że jest dobrze. Ostatnio serce biło jak dzwon, czemu by miało przestać? Tak sobie tłumaczę a wizyta kontrolna w czwartek...

Co do śluzu, jeśli nie jest przezroczysty/biały lub lekko żółtawy to koniecznie do ginekologa!

Ja wczoraj dostałam pierwszą ciążową sukienkę, nie mogę doczekać się lata^^

Jak się czujecie po nocy? Ja miałam apogeum bólu krzyża, nie mogłam się wcale a wcale przekręcić, tak mnie bolało... Zapytam znów: polecacie coś na taki ból? A tak to wszystko ok, nowy dzień nowe siły!

Witamy nową mamę!

reklama
Oj tak, schizy mam tez niestety :( wkurzam sie na siebie wtedy ale i tak sie boje zeby maluch zdrowy byl.

Dzien dobry. Ja dzis do gina na 11. Pewnie opoznienie bedzie i zejde z nerwow w tej kolejce :( do tego brzuch mnie wczoraj bolal wieczorem.

Spark jak tam? To wyglada na infekcje jakas. Przejdz sie do lekarza.

Milego dnia dziewczyny!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry