reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Eglentine- a jak to zrobiłaś? Bo moja Zu cała noc będzie ryczeć i nie zaśnie jak cyca nie dostanie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bursztynek ja też już od ponad 2 tygodni nie karmię i u nas było tak samo jak u Eglentine w nocy butla z mm pomogła. W tej chwili wogole mała nie pije mleka bo ma problem z kupkami ale też ząbkuje więc nie wiem czy mleka nie toleruje czy te zęby ale jakoś bardzo sie niedomaga neawet tej butli. Kaszka podawana lyzeczką rano i wieczorem jej wystarcza.
A ile Twoje dzieciątko ma?

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Ja jeszcze mam jedne dzinsy ktore mnie nie pija...takie niskie biodrowki...zapinaja sie pod brzuchem i mysle ze jeszcz beda mi dlugo sluzyly...
W szafie jeszcze mam legginsy ciazowe ktore kupilam w zeszlym roku niestety nie dane mi bylo dlygo w nich chodzic...
Niedlugo przyjdzie lato wiec zarzuci sie hakas kiecke i bedziemy smigac
A teraz doradzcie mi 14 maja moje dziecko ma komunie...i nie wiem zupelnie co mam sobie kupic...bede wtedy w 18 tyg ciazy...chce cos takuego co pozniejbede mogla zalozyc i latac...poradzcie...moze jakies foto...bo ja pomyslu zadnego nie mam

Wejdz na www.pieknamama.pl. jest tu duzy wybór sukienek ciążowych i ceny raczej do przezycia :-) kilka przykładów

Załączniki

• Screenshot_2017-03-13-17-46-17.png
    Screenshot_2017-03-13-17-46-17.png
    186,7 KB · Wyświetleń: 67
  • Screenshot_2017-03-13-17-45-36.png
    Screenshot_2017-03-13-17-45-36.png
    199,9 KB · Wyświetleń: 62
  • Screenshot_2017-03-13-17-45-20.png
    Screenshot_2017-03-13-17-45-20.png
    151,4 KB · Wyświetleń: 67
Cześć dziewczyny. Ostatnio coś weny do pisania mi brak. Ale czytam namiętnie. Nadal jestem zmęczona, mam mdłości i jest mi słabo. Zgaga i zaparcia też w komplecie. Ale i tak się cieszę. Mam do Was pytanie dotyczące śluzu. Jest koloru musztardy, ale nie plamię. Czasami pobolewa mnie brzuch. Któraś z Was też tak ma?

Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia :-)
Jutro mają mnie dalej diagnozowac...

Bursztynek ja też już od ponad 2 tygodni nie karmię i u nas było tak samo jak u Eglentine w nocy butla z mm pomogła. W tej chwili wogole mała nie pije mleka bo ma problem z kupkami ale też ząbkuje więc nie wiem czy mleka nie toleruje czy te zęby ale jakoś bardzo sie niedomaga neawet tej butli. Kaszka podawana lyzeczką rano i wieczorem jej wystarcza.
A ile Twoje dzieciątko ma?

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Niestety na mnie nie działa :( próbowałam wczoraj.

Wiecie dziewczyny ze od początku ciąży zamiast przytyć schudłam ponad 2 kg? :O a bebzon mi wywaliło....

Ewkap666 właśnie doczytałam. To masz przeboje... ja po porodzie zwijałam się z bólu przez nerkę ale to na szczęście był tylko piasek. Współczuje. I duuzo zdrowia życzę!

Kornelcia- moja Zu 29.02 skończyła rok. My lecimy BLW wiec nic łyżka nie zje, tym bardziej, ze konsystencja kaszy itp jej nie odpowiada i ma odruch wymiotny. No i jakieś 4 miesiące temu Zuza się odsmoczkowala. A co za tym idzie mleko w butelce odpada. Próbowałam z bidonem ale kakao. Wypić wypije. Mimo to cyca się domaga. Chociaż pociumkac [emoji23] Ps. Ja póki nie zostałam przymuszona do karmienia mm uważam to mleko za zloooo :p zatem odpada. Chyba muszę swoje zwyczajnie przeczekać. :) ale dziękuje.

Róża- na zgagę spróbuj migdały.

Ja schudłam 5 kg [emoji33] ale brzuch już spory. W poprzedniej ciąży tez szybko mnie wybrzuszylo [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny. Ostatnio coś weny do pisania mi brak. Ale czytam namiętnie. Nadal jestem zmęczona, mam mdłości i jest mi słabo. Zgaga i zaparcia też w komplecie. Ale i tak się cieszę. Mam do Was pytanie dotyczące śluzu. Jest koloru musztardy, ale nie plamię. Czasami pobolewa mnie brzuch. Któraś z Was też tak ma?

Ja tak miałam w 5 tc, pojechałam na sor i dostałam luttagen :)

Bursztynek dzięki, spróbuje! :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry