- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Eglentine
Fanka BB :)
W mojej przychodni to nie przepuszczaja z brzuchami. Trzeba czekać i już.No takie życie... Dopóki nie ma brzucha to trzeba siedzieć i odczekać swoje.
Ja myślałam nad jedną parą żeby kupić a tak to dresowe czy legginsyDżinsy ciążowe widziałam w promocji na hm.com. Ja zainwestuje w legginsy. Na lato jak znalazł.
W mojej też nie przypuszczają chyba że się grzecznie upomnisz to się ktoś zlituje. W poprzedniej ciąży tylko raz weszłam bez kolejki a to dlatego że zemdlałam na korytarzu. Smutne to jak się traktuje ciężarne w PLW mojej przychodni to nie przepuszczaja z brzuchami. Trzeba czekać i już.
JustaKacper1986
Ja mam straszne problemy z zaparciami... dzisiaj pierwszy raz usiadłam "na toalecie " od 4 dni... masakra, a jaki ból
Masakra a jyz myslalam ze tylko ja mam takie problemy...przed ciaza codziennie do toalety chodzilam...a teraz jak pojde dwa raxy w tygodniu to juz jest sukces...a jeszcze bardziej boje sie ze od tego przesiadywania na kibelku z mizernym skutkiem nabawie sie hemoroidow...mialam w poprzedniej ciazy i az sie boje
Bulbasek
To ja dopiero na 18 już bym chciała wiedzieć i zobaczyć, ze wszystko jest dobrze. Chociaż mi dokucza ten mój dzidziolek to myślę, ze jest ok.
Kciuki za wizyty dzisiejsze i jutrzejsze [emoji110][emoji110]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 10t6d [emoji235]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 10t6d [emoji235]
Bursztynek90
Po suwaczkach itp, widzę ze nie tylko ja mam szkraba w domu. u mnie lekki problem bo zmęczenie nie popuszcza, wymioty wciąż męczą a moja Zu z dnia na dzień co raz bardziej wymusza [emoji23] jak nie cyc to noszenie na rękach a 13 kg potrafi zmęczyć. Czy któraś z Was jeszcze karmi piersią?
Co do tyg ciąży to u mnie 12. Termin na 2.10 wg usg 10t4d myśle, ze na 2gim badaniu, które mam 24.03 coś się wyklaruje. Zreszta termin ostatnim razem tez rozjechany miałam o kilka dni wyjdzie w praniu.
Co do mezowych czułości to mój mi nie popuszcza. [emoji12] chyba, ze wiszę nad wc to wtedy da sobie spokój hehehe
Z jeansami zwyczajnie zaczęło mi być niewygodnie. Ale cóż, jeszcze pizdzi to zakładam. Tez czekam na pożądane słońce i legginsy oraz kiecki.
Jeszcze Was nadrabiam.
To trzymam kciuki za wizyty.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co do tyg ciąży to u mnie 12. Termin na 2.10 wg usg 10t4d myśle, ze na 2gim badaniu, które mam 24.03 coś się wyklaruje. Zreszta termin ostatnim razem tez rozjechany miałam o kilka dni wyjdzie w praniu.
Co do mezowych czułości to mój mi nie popuszcza. [emoji12] chyba, ze wiszę nad wc to wtedy da sobie spokój hehehe
Z jeansami zwyczajnie zaczęło mi być niewygodnie. Ale cóż, jeszcze pizdzi to zakładam. Tez czekam na pożądane słońce i legginsy oraz kiecki.
Jeszcze Was nadrabiam.
reklama
Eglentine
Ja od ponad tygodnia już nie karmię [emoji4] Mamy termin na ten sam dzień[emoji4]Po suwaczkach itp, widzę ze nie tylko ja mam szkraba w domu. u mnie lekki problem bo zmęczenie nie popuszcza, wymioty wciąż męczą a moja Zu z dnia na dzień co raz bardziej wymusza [emoji23] jak nie cyc to noszenie na rękach a 13 kg potrafi zmęczyć. Czy któraś z Was jeszcze karmi piersią?
Jeszcze Was nadrabiam.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.