reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A czy któraś z was używała takie coś?
1489413085-aaaaaa.png

p19u3e3kvkz8r37a.png

reklama
W mojej przychodni to nie przepuszczaja z brzuchami. Trzeba czekać i już.

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png
W mojej też nie przypuszczają chyba że się grzecznie upomnisz to się ktoś zlituje. W poprzedniej ciąży tylko raz weszłam bez kolejki a to dlatego że zemdlałam na korytarzu. Smutne to jak się traktuje ciężarne w PL

p19u3e3kvkz8r37a.png

Ja mam straszne problemy z zaparciami... dzisiaj pierwszy raz usiadłam "na toalecie " od 4 dni... masakra, a jaki ból:(

Masakra a jyz myslalam ze tylko ja mam takie problemy...przed ciaza codziennie do toalety chodzilam...a teraz jak pojde dwa raxy w tygodniu to juz jest sukces...a jeszcze bardziej boje sie ze od tego przesiadywania na kibelku z mizernym skutkiem nabawie sie hemoroidow...mialam w poprzedniej ciazy i az sie boje

f2w33e3kzxsustym.png

Kciuki za wizyty dzisiejsze i jutrzejsze [emoji110][emoji110]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 10t6d [emoji235]

Po suwaczkach itp, widzę ze nie tylko ja mam szkraba w domu. ;) u mnie lekki problem bo zmęczenie nie popuszcza, wymioty wciąż męczą a moja Zu z dnia na dzień co raz bardziej wymusza [emoji23] jak nie cyc to noszenie na rękach a 13 kg potrafi zmęczyć. Czy któraś z Was jeszcze karmi piersią?

Co do tyg ciąży to u mnie 12. Termin na 2.10 ;) wg usg 10t4d myśle, ze na 2gim badaniu, które mam 24.03 coś się wyklaruje. Zreszta termin ostatnim razem tez rozjechany miałam o kilka dni:) wyjdzie w praniu.

Co do mezowych czułości to mój mi nie popuszcza. [emoji12] chyba, ze wiszę nad wc to wtedy da sobie spokój hehehe

Z jeansami zwyczajnie zaczęło mi być niewygodnie. Ale cóż, jeszcze pizdzi to zakładam. Tez czekam na pożądane słońce i legginsy oraz kiecki.

Jeszcze Was nadrabiam. ;)
To trzymam kciuki za wizyty.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Po suwaczkach itp, widzę ze nie tylko ja mam szkraba w domu. ;) u mnie lekki problem bo zmęczenie nie popuszcza, wymioty wciąż męczą a moja Zu z dnia na dzień co raz bardziej wymusza [emoji23] jak nie cyc to noszenie na rękach a 13 kg potrafi zmęczyć. Czy któraś z Was jeszcze karmi piersią?

Co do tyg ciąży to u mnie 12. Termin na 2.10 ;) wg usg 10t4d myśle, ze na 2gim badaniu, które mam 24.03 coś się wyklaruje. Zreszta termin ostatnim razem tez rozjechany miałam o kilka dni:) wyjdzie w praniu.

Co do mezowych czułości to mój mi nie popuszcza. [emoji12] chyba, ze wiszę nad wc to wtedy da sobie spokój hehehe

Z jeansami zwyczajnie zaczęło mi być niewygodnie. Ale cóż, jeszcze pizdzi to zakładam. Tez czekam na pożądane słońce i legginsy oraz kiecki.

Jeszcze Was nadrabiam. ;)
To trzymam kciuki za wizyty.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od ponad tygodnia już nie karmię [emoji4] Mamy termin na ten sam dzień[emoji4]

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry