reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Eglentine- a jak to zrobiłaś? Bo moja Zu cała noc będzie ryczeć i nie zaśnie jak cyca nie dostanie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bursztynek ja też już od ponad 2 tygodni nie karmię i u nas było tak samo jak u Eglentine w nocy butla z mm pomogła. W tej chwili wogole mała nie pije mleka bo ma problem z kupkami ale też ząbkuje więc nie wiem czy mleka nie toleruje czy te zęby ale jakoś bardzo sie niedomaga neawet tej butli. Kaszka podawana lyzeczką rano i wieczorem jej wystarcza.
A ile Twoje dzieciątko ma?

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Ja jeszcze mam jedne dzinsy ktore mnie nie pija...takie niskie biodrowki...zapinaja sie pod brzuchem i mysle ze jeszcz beda mi dlugo sluzyly...
W szafie jeszcze mam legginsy ciazowe ktore kupilam w zeszlym roku niestety nie dane mi bylo dlygo w nich chodzic...
Niedlugo przyjdzie lato wiec zarzuci sie hakas kiecke i bedziemy smigac
A teraz doradzcie mi 14 maja moje dziecko ma komunie...i nie wiem zupelnie co mam sobie kupic...bede wtedy w 18 tyg ciazy...chce cos takuego co pozniejbede mogla zalozyc i latac...poradzcie...moze jakies foto...bo ja pomyslu zadnego nie mam

Wejdz na www.pieknamama.pl. jest tu duzy wybór sukienek ciążowych i ceny raczej do przezycia :-) kilka przykładów

Załączniki

• Screenshot_2017-03-13-17-46-17.png
    Screenshot_2017-03-13-17-46-17.png
    186,7 KB · Wyświetleń: 64
  • Screenshot_2017-03-13-17-45-36.png
    Screenshot_2017-03-13-17-45-36.png
    199,9 KB · Wyświetleń: 55
  • Screenshot_2017-03-13-17-45-20.png
    Screenshot_2017-03-13-17-45-20.png
    151,4 KB · Wyświetleń: 60
Cześć dziewczyny. Ostatnio coś weny do pisania mi brak. Ale czytam namiętnie. Nadal jestem zmęczona, mam mdłości i jest mi słabo. Zgaga i zaparcia też w komplecie. Ale i tak się cieszę. Mam do Was pytanie dotyczące śluzu. Jest koloru musztardy, ale nie plamię. Czasami pobolewa mnie brzuch. Któraś z Was też tak ma?

Dzięki dziewczyny za życzenia zdrowia :-)
Jutro mają mnie dalej diagnozowac...

Bursztynek ja też już od ponad 2 tygodni nie karmię i u nas było tak samo jak u Eglentine w nocy butla z mm pomogła. W tej chwili wogole mała nie pije mleka bo ma problem z kupkami ale też ząbkuje więc nie wiem czy mleka nie toleruje czy te zęby ale jakoś bardzo sie niedomaga neawet tej butli. Kaszka podawana lyzeczką rano i wieczorem jej wystarcza.
A ile Twoje dzieciątko ma?

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Niestety na mnie nie działa :( próbowałam wczoraj.

Wiecie dziewczyny ze od początku ciąży zamiast przytyć schudłam ponad 2 kg? :O a bebzon mi wywaliło....

Ewkap666 właśnie doczytałam. To masz przeboje... ja po porodzie zwijałam się z bólu przez nerkę ale to na szczęście był tylko piasek. Współczuje. I duuzo zdrowia życzę!

Kornelcia- moja Zu 29.02 skończyła rok. My lecimy BLW wiec nic łyżka nie zje, tym bardziej, ze konsystencja kaszy itp jej nie odpowiada i ma odruch wymiotny. No i jakieś 4 miesiące temu Zuza się odsmoczkowala. A co za tym idzie mleko w butelce odpada. Próbowałam z bidonem ale kakao. Wypić wypije. Mimo to cyca się domaga. Chociaż pociumkac [emoji23] Ps. Ja póki nie zostałam przymuszona do karmienia mm uważam to mleko za zloooo :p zatem odpada. Chyba muszę swoje zwyczajnie przeczekać. :) ale dziękuje.

Róża- na zgagę spróbuj migdały.

Ja schudłam 5 kg [emoji33] ale brzuch już spory. W poprzedniej ciąży tez szybko mnie wybrzuszylo [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny. Ostatnio coś weny do pisania mi brak. Ale czytam namiętnie. Nadal jestem zmęczona, mam mdłości i jest mi słabo. Zgaga i zaparcia też w komplecie. Ale i tak się cieszę. Mam do Was pytanie dotyczące śluzu. Jest koloru musztardy, ale nie plamię. Czasami pobolewa mnie brzuch. Któraś z Was też tak ma?

Ja tak miałam w 5 tc, pojechałam na sor i dostałam luttagen :)

Bursztynek dzięki, spróbuje! :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry