reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Xbumm no drogie ale coz zrobic...zaplace zeby sprawdzic czy wszystko ok..
Ciekawe co moj M na to juz i tak ciezko mu wytrzymac...

reklama
Witam kobity :) widziałam że wcześniej był temat porodów i któraś z was nawet pisała że był kiedyś program o nich na Polsacie czy gdzieś otóż szukałam i znalazłam :D jest taki serial na ipli oczywiście nagrywany w polskich szpitalach wiec moim zdaniem warto zobaczyć ja właśnie oglądam :D

U mnie te suwaczki wogole sie nie zmieniały wlasnie w aplikacji więc je skasowalam i wpisałem termin jak widac[emoji38]
Któraś z Was wczesniej pisala o rybie, u nas też dzisiaj na obiad rybka smażona mniam [emoji39]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Kornelcia wszystko Ok ale przy córeczce masz emotkę chłopca a przy synku dziewczynki [emoji5]

Witam kobity :) widziałam że wcześniej był temat porodów i któraś z was nawet pisała że był kiedyś program o nich na Polsacie czy gdzieś otóż szukałam i znalazłam :D jest taki serial na ipli oczywiście nagrywany w polskich szpitalach wiec moim zdaniem warto zobaczyć ja właśnie oglądam :D
No ja właśnie pisałam jak oglądałam to na każdym odcinku płakałam [emoji24] w jednym odcinku rozpoznalam nawet sąsiada [emoji1]

[emoji142]synek 08/2009.

Hej dziewczyny
Ja właśnie zrobiłam obiadek frytki kiszona plus rybka i czekam na męża.
Sporo dziś napisałyscie.. Widzę że temat badań prenatalnych, też muszę zrobić. One są refundowane powyżej 35 roku a mi wypada termin badania na 2 tyg przez 35 urodzinami... I prawdopodobnie będę musiała zapłacić 370zł
[emoji44]

p19u3e3kvkz8r37a.png

Zmiana planów. Tak mi BUM zrobiła ochotę na boczek ze zamiast zupy z soczewica robimy grochówkę [emoji173]

no zapewne lepsza :D

U mnie te suwaczki wogole sie nie zmieniały wlasnie w aplikacji więc je skasowalam i wpisałem termin jak widac[emoji38]
Któraś z Was wczesniej pisala o rybie, u nas też dzisiaj na obiad rybka smażona mniam [emoji39]

[emoji142]synek 08/2009.
też za mną chodzi rybka smażona z pieczonymi ziemniaczkami i surówką z kapusty kiszonej i marchewki :)

Ja na tych wszystkich serialach o PORODÓWKACH to wyje jak bóbr , nawet jak z małą w ciąży oglądałam a na swoim ani jednej łzy nie przepuściłam :D
He he to chyba zależy od telefonu bo u mnie jest ok [emoji38]
1489157016-aaaaaa.png

[emoji142]synek 08/2009.
ja na tel też mam ok , a na laptopie na odwrót jak roza pisała :p

No ja właśnie pisałam jak oglądałam to na każdym odcinku płakałam [emoji24] w jednym odcinku rozpoznalam nawet sąsiada [emoji1]

[emoji142]synek 08/2009.
No to nieźle:D ja też jakoś dziwnie się rozklejam jak to oglądam ha to chyba wszystko przez hormony ciążowe :D

Co do "gownoburzy" to uwazam ze niemozliwe jest odpisac kazdemu, wiec wybaczcie ale ja odpisuje raczej na watki przewodnie danego dnia i nie cytuje kazdego, mam nadzieje ze sie nie pogniewacie :)

Buahaha ;-) Gównoburza :D:D
Skąd Wam się biorą te pomysły, to ja nie wiem :D
Nie wytrzymię :-)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry