reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Xbumm no drogie ale coz zrobic...zaplace zeby sprawdzic czy wszystko ok..
Ciekawe co moj M na to juz i tak ciezko mu wytrzymac...

reklama
Witam kobity :) widziałam że wcześniej był temat porodów i któraś z was nawet pisała że był kiedyś program o nich na Polsacie czy gdzieś otóż szukałam i znalazłam :D jest taki serial na ipli oczywiście nagrywany w polskich szpitalach wiec moim zdaniem warto zobaczyć ja właśnie oglądam :D

U mnie te suwaczki wogole sie nie zmieniały wlasnie w aplikacji więc je skasowalam i wpisałem termin jak widac[emoji38]
Któraś z Was wczesniej pisala o rybie, u nas też dzisiaj na obiad rybka smażona mniam [emoji39]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Kornelcia wszystko Ok ale przy córeczce masz emotkę chłopca a przy synku dziewczynki [emoji5]

Witam kobity :) widziałam że wcześniej był temat porodów i któraś z was nawet pisała że był kiedyś program o nich na Polsacie czy gdzieś otóż szukałam i znalazłam :D jest taki serial na ipli oczywiście nagrywany w polskich szpitalach wiec moim zdaniem warto zobaczyć ja właśnie oglądam :D
No ja właśnie pisałam jak oglądałam to na każdym odcinku płakałam [emoji24] w jednym odcinku rozpoznalam nawet sąsiada [emoji1]

[emoji142]synek 08/2009.

Hej dziewczyny
Ja właśnie zrobiłam obiadek frytki kiszona plus rybka i czekam na męża.
Sporo dziś napisałyscie.. Widzę że temat badań prenatalnych, też muszę zrobić. One są refundowane powyżej 35 roku a mi wypada termin badania na 2 tyg przez 35 urodzinami... I prawdopodobnie będę musiała zapłacić 370zł
[emoji44]

p19u3e3kvkz8r37a.png

Zmiana planów. Tak mi BUM zrobiła ochotę na boczek ze zamiast zupy z soczewica robimy grochówkę [emoji173]

no zapewne lepsza :D

U mnie te suwaczki wogole sie nie zmieniały wlasnie w aplikacji więc je skasowalam i wpisałem termin jak widac[emoji38]
Któraś z Was wczesniej pisala o rybie, u nas też dzisiaj na obiad rybka smażona mniam [emoji39]

[emoji142]synek 08/2009.
też za mną chodzi rybka smażona z pieczonymi ziemniaczkami i surówką z kapusty kiszonej i marchewki :)

Ja na tych wszystkich serialach o PORODÓWKACH to wyje jak bóbr , nawet jak z małą w ciąży oglądałam a na swoim ani jednej łzy nie przepuściłam :D
He he to chyba zależy od telefonu bo u mnie jest ok [emoji38]
1489157016-aaaaaa.png

[emoji142]synek 08/2009.
ja na tel też mam ok , a na laptopie na odwrót jak roza pisała :p

No ja właśnie pisałam jak oglądałam to na każdym odcinku płakałam [emoji24] w jednym odcinku rozpoznalam nawet sąsiada [emoji1]

[emoji142]synek 08/2009.
No to nieźle:D ja też jakoś dziwnie się rozklejam jak to oglądam ha to chyba wszystko przez hormony ciążowe :D

Co do "gownoburzy" to uwazam ze niemozliwe jest odpisac kazdemu, wiec wybaczcie ale ja odpisuje raczej na watki przewodnie danego dnia i nie cytuje kazdego, mam nadzieje ze sie nie pogniewacie :)

Buahaha ;-) Gównoburza :D:D
Skąd Wam się biorą te pomysły, to ja nie wiem :D
Nie wytrzymię :-)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry