xBUMx ale pysznie wygląda
Co to za zupka? Prześlij trochę do Niemiec kurierem hihi.
My będziemy pizzę zamawiać, namówiłam mojego ćwoka. [emoji14] Poczekamy tylko,aż Sara wróci z polskiego i możemy zamawiać, tym bardziej,że ostatnio wygraliśmy 2 kupony zniżkowe po 4 euro,więc w sumie prawie za darmo zjemy.
ewka666 dokładnie, nie ma co zwlekać.
Miejmy nadzieję,że to nic poważnego.
A, jeszcze od siebie chciałam tylko wtrącić słówko odnośnie Disneyowej i jej postu z wczoraj.
Nie można oczekiwać,że się dostanie odpowiedź na każdy post, tym bardziej jak nas jest tutaj tak dużo. Ja się nigdy nie czułam pominięta,a argument ,że dołączyła "nie od początku" jest słaby; przykładowo ja z drugim dzieckiem dowiedziałam się o ciąży dopiero w 12 tygodniu i jakoś nie miałam problemu na czerwcówkach 2015. Dziewczyny,jak zwykle na tym forum,były miłe i pomocne.
Odnoszę wrażenie,że to robienie afery z niczego. A któraś z dziewczyn tutaj na BB pisała kiedyś w zupełnie innym wątku,że była w ciąży,ale poroniła i w tym momencie moderatorka/administratorka grupy (na zupełnie innym forum)zwyczajnie ją wyrzuciła z tej grupy.
No więc jeśli koleżanka Disneyowa moderowała tego typu fora, to rzeczywiście był "ład i porządek".
Już nie wspominając o tym,że to oczywiste,że na każdym forum powinny być jakieś zasady,ale każdy wątek jest wyjątkowy i spontaniczny,i jakoś nie wyobrażam sobie upominać kogoś typu : "Ty, Xgfsf ,weź się ogarnij,bo wczoraj nie skomentowałaś 3 postów."
Nie potrzeba nam negatywnej energii na tym wątku i może lepiej,że tak się stało.