reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Smakowita ta zupka :)

Ewka mam nadzieje ze szybko pozbedziesz sie infekcji.

A z tymi badaniami to korby mozna dostac- kazdy lekarz powinien wszystko wyjasniac a nie ze badania genetyczne to raz samo usg a raz to i krew- to ja sie musze sama o wszystko pytac :/ ehh.. ciekawe gdzie sie robi to i to razem w krk?

Co do "gownoburzy" to uwazam ze niemozliwe jest odpisac kazdemu, wiec wybaczcie ale ja odpisuje raczej na watki przewodnie danego dnia i nie cytuje kazdego, mam nadzieje ze sie nie pogniewacie :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde zapomnialam zapytac sie swojego gina czy mozemy juz wrocic do seksu...mielismy zakaz przez to odklejanie kosmowki...a terax jak juz wszystko ok...sama nie wiem...
Na wizyte ide dopiero 30.03 ciezko bedzie wytrzymac do tego czasu...tym bardziej ze ochota u mnie caly czas...

Aaale zupka! :3 mój tez dzisiaj robi naleśniki i zupkę z soczewica :)

Dziewczyny nie przejmujcie się tym co napisała Disneyowa. Dziewczyna ma jakie problem ze sobą i co zrobisz?! Najlepiej by było jak u nikt jej na te żale nie odpisał [emoji23]

Swoją drogą ciekawe czy cały czas tu wchodzi żeby sie dowartościować widząc że nadal o niej piszemy [emoji23] bez komentarza [emoji23]

f2w33e3kdumnxai7.png

Justa drogie masz te badanie [emoji52]

Ella no smakowita az w szoku bylam ze wyszła [emoji38]
Ten suwaczek w apce czy na laptopie?

Justa moze sie jeszcze wstrzymajcie do wizyty [emoji6]

Roza naleśniki tez bym zjadła , ale ja jak sobie zrobię to mi nie smakuja a moj nie umie [emoji38]

[emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
[emoji701][emoji782][emoji702]2 październik 2017 [emoji271]
10t3d [emoji235]

reklama
U mnie te suwaczki wogole sie nie zmieniały wlasnie w aplikacji więc je skasowalam i wpisałem termin jak widac[emoji38]
Któraś z Was wczesniej pisala o rybie, u nas też dzisiaj na obiad rybka smażona mniam [emoji39]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry