reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oo, a jak się czujesz? :D bo ja jakbym nie była w ciąży :D
Ja pomimo lekkich mdłości , od czasu do czasu pawia puszcze , ale kuzwa czuje się świetnie [emoji3] ponoć większe szanse na siurka [emoji41]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]

reklama
Taki zbierany temat jak nasz musi sie dotrzec. Do tego czasu sie cieszylam ze jest tu fajnie i sympatycznie. Bo na innych tematach dzieja sie rozne rzeczy. Powiem wam ze ja bym chciala zeby tak zostalo milo przyjemnie i przyjaznie.
Mysle ze jak sie tu zadomowicie to bedziecie zadowolone. To prawda co piszecie nie da sie na wszystkie posty odpowiedziec, zazwyczaj odpowiada sie na temat przewodni, chyba ze ktos ma problem i potrzebuje wsparcia. Tak jak ja i dziewczyny ktore wczoraj wizytowaly mialay trudny dzien. Dzis kolejne beda mialy wizyty i tez beda potrzebowaly wsparcia, pocieszenia i dobrych fluidow. Tak ze kciuki za dzis wizytujace :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trzeba wrzucić na luz, bez nerwów [emoji6]
To ja dziś idę pewnie na pierwszy ogień- usg o 8 [emoji16][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Oo, a jak się czujesz? :D bo ja jakbym nie była w ciąży :D
Zależy od dnia :-) W niedzielę fatalnie, wczoraj w porządku, dziś od rana całkiem dobrze :-) w nocy się nie wysypiam, bo wstaje po 5-6 razy do łazienki na siku ;/ lekkie mdłości dokuczają mi po południu, muszę się wtedy przespać :-)

Witam, się z rana. Myślę, że każdej z nas jakiś post został bez odpowiedzi, ale tak jak piszą dziewczyny ciężko jest wszystko przeczytać i każdej odpisać. Uciekam zaraz do pracy, a mdłości znowu wróciły i nie wiem czy przetrwam spokojnie te 6 godz. Miłego dnia życzę i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Hej [emoji4]
Ja właśnie czekam w przychodni na pobranie, nawet szybko idzie bo dwie babeczki pobierają.
Kciuki za wizyty, miłego dnia.[emoji4]

zi139jcgzj8086ka.png
3i49df9hqpdnmahp.png
zrz6ha00xexzdiaa.png

reklama
Dzień dobry piękne przyszłe mamy ^^ Ja znów nieprzespana noc, dość mocne kłucie w podbrzuszu i jęki kota pod drzwiami...Ale kolejny dzień bliżej do USG:D Jaki plan na dziś dziewczyny?:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry