reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry piękne przyszłe mamy ^^ Ja znów nieprzespana noc, dość mocne kłucie w podbrzuszu i jęki kota pod drzwiami...Ale kolejny dzień bliżej do USG:D Jaki plan na dziś dziewczyny?:)
Ja dzis o 6 rano mialam bliskie spotkanie z muszlą. Ogólnie czuje sie dobrze. Dziś chyba wybiorę sie do mojego siostrzeńca ( ma rok i 3 mies)

2nn3ikgnywc8en1d.png

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja standardowo... Zamierzam wegetować razem z moim pieskiem i czekać, aż mąż wpadnie podrzucić nam coś do żarełka :-) godzinę temu zjadłam śniadanie i już czuję się głodna... Zapijam wodą, a i tak ciągle za mało piję...

Wy też macie taki wilczy apetyt?
Ja w niedzielę, jak źle się czułam, to prawie nic nie jadłam, a dziś... Opitoliłabym konia z kopytami :D

Ja jem ciągle i na okrągło, najgorzej, że mam na coś ochotę, zaczynam jeść i nagle bum! Już jednak nie chcę tego jeśćxD

Ja standardowo... Zamierzam wegetować razem z moim pieskiem i czekać, aż mąż wpadnie podrzucić nam coś do żarełka :-) godzinę temu zjadłam śniadanie i już czuję się głodna... Zapijam wodą, a i tak ciągle za mało piję...

Wy też macie taki wilczy apetyt?
Ja w niedzielę, jak źle się czułam, to prawie nic nie jadłam, a dziś... Opitoliłabym konia z kopytami :D
Ja nie mam jakiegoś specjalnego apetytu. Jem bo musze cos zjesc. Wczesniej mialam większe pragnienie do picia a teraz mam wrazenie ze im wiecej płynów tym bardziej mi nie dobrze

Ja nie mam jakiegoś specjalnego apetytu. Jem bo musze cos zjesc. Wczesniej mialam większe pragnienie do picia a teraz mam wrazenie ze im wiecej płynów tym bardziej mi nie dobrze

Może pijesz za szybko lub na pusty żołądek? Warto pić małymi łykami, napoje w temp. pokojowej i w trakcie lub po jedzeniu:) Ale u każdego jest inaczej.

Może pijesz za szybko lub na pusty żołądek? Warto pić małymi łykami, napoje w temp. pokojowej i w trakcie lub po jedzeniu:) Ale u każdego jest inaczej.
W sumie coś w tym chyba jest. Bo pije dużo naraz i nieraz wlasnie na pusty żołądek. Musze zwracac na to uwagę. Dzięki za radę. [emoji6]

Dzień dobry piękne przyszłe mamy ^^ Ja znów nieprzespana noc, dość mocne kłucie w podbrzuszu i jęki kota pod drzwiami...Ale kolejny dzień bliżej do USG:D Jaki plan na dziś dziewczyny?:)
Mnie wczoraj wieczorem zmuliło po pierogach z serem i musiałam sobie ulżyć [emoji4] dzis z rana też nie za ciekawe.
Mam dziś ochotę na rzodkiewkę ale kupię dopiero jutro bo w sklepie na naszej wsi nie ma

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Mnie wczoraj wieczorem zmuliło po pierogach z serem i musiałam sobie ulżyć [emoji4] dzis z rana też nie za ciekawe.
Mam dziś ochotę na rzodkiewkę ale kupię dopiero jutro bo w sklepie na naszej wsi nie ma

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png
A skąd jesteś? Dobrze, że masz jak ulżyć, ja choćbym bardzo chciała nie daję rady i potem leżę i zdycham pół dnia..

reklama
Podobno jak dużo się pije, to mdłości mniej męczą :) A jak Tobie przy piciu robi się niedobrze, to nie wiem co Ci doradzić ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry