- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kornelcia05
Moderatorka
Ja trochę rano posprzatalam a teraz idziemy na spacerek i jak wrócimy to naleśniki zrobię [emoji4]
Merenka
Zaciekawiona BB
Nalesniki [emoji173]Ja trochę rano posprzatalam a teraz idziemy na spacerek i jak wrócimy to naleśniki zrobię [emoji4]
Mój na szczęście jest wyrozumiały i nigdy o takie rzeczy nie był zły
Dziewczyny piszecie o tym co macie na obiad a ja po 4 dniach nie jedzenia zjadłabym dzisiaj wszystko już się lepiej poczułam i jem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Beczulinda
Fanka BB :)
No i całe szczęście dużo dzisiaj o Tobie myślałam. Cieszę się że już lepiejMój na szczęście jest wyrozumiały i nigdy o takie rzeczy nie był zły
Dziewczyny piszecie o tym co macie na obiad a ja po 4 dniach nie jedzenia zjadłabym dzisiaj wszystko już się lepiej poczułam i jem
Beczulinda
Fanka BB :)
A mnie dzisiaj taaaaak naszlo na kiwi... A ładnych kilka lat nie jadłam
No i całe szczęście dużo dzisiaj o Tobie myślałam. Cieszę się że już lepiej
O, miło mi No cudownie nie jest ale coraz lepiej
Uff, my posprzątaliśmy mieszkanie, zostało tylko rozwiesić pranie. Byliśmy na dłuższych zakupach,większy spacer, a P. poleciał jeszcze teraz do innego sklepu, bo tylko tam mają jego ulubione napoje.
U nas na obiad dziś był pieczony kurczak i rosół z wczoraj,ale rosół tylko dla dzieci,my nie mieliśmy ochoty. A na jutro planuję pulpety z ziemniakami i do tego mam ogórki konserwowe.
No i w końcu zakupiłam sobie - chodzi za mną od trzech dni- Kinder Maxi King!!!! Uwielbiam,mogłabym jeść tonami,chociaż ostatnio coś ochoty na słodkie nie mam.
Mnie coś nachodzi,żeby zrobić sałatkę owocową z bitą śmietaną,ale poczekam z tym do poniedziałku. I koniecznie pastę jajeczną,bo obydwoje uwielbiamy z P., młody też lubi,tylko córka jakaś anty-jajeczna jest,chociaż ostatnio zjadła całe jajko na miękko.
Aaa, o jedzeniu się rozpisałam. Za chwilkę kolacja dla dzieci, kąpiel i wieczór dla nas.
U nas na obiad dziś był pieczony kurczak i rosół z wczoraj,ale rosół tylko dla dzieci,my nie mieliśmy ochoty. A na jutro planuję pulpety z ziemniakami i do tego mam ogórki konserwowe.
No i w końcu zakupiłam sobie - chodzi za mną od trzech dni- Kinder Maxi King!!!! Uwielbiam,mogłabym jeść tonami,chociaż ostatnio coś ochoty na słodkie nie mam.
Mnie coś nachodzi,żeby zrobić sałatkę owocową z bitą śmietaną,ale poczekam z tym do poniedziałku. I koniecznie pastę jajeczną,bo obydwoje uwielbiamy z P., młody też lubi,tylko córka jakaś anty-jajeczna jest,chociaż ostatnio zjadła całe jajko na miękko.
Aaa, o jedzeniu się rozpisałam. Za chwilkę kolacja dla dzieci, kąpiel i wieczór dla nas.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.