reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja musze teraz wziac sie do roboty bo po 18 to na nic nie mam siły.

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

reklama
Mąż by umarł chyba :p on i tak zły, że mi się nie chce

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój na szczęście jest wyrozumiały i nigdy o takie rzeczy nie był zły :)

Dziewczyny piszecie o tym co macie na obiad a ja po 4 dniach nie jedzenia zjadłabym dzisiaj wszystko :D już się lepiej poczułam i jem :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój na szczęście jest wyrozumiały i nigdy o takie rzeczy nie był zły :)

Dziewczyny piszecie o tym co macie na obiad a ja po 4 dniach nie jedzenia zjadłabym dzisiaj wszystko :D już się lepiej poczułam i jem :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No i całe szczęście :) dużo dzisiaj o Tobie myślałam. Cieszę się że już lepiej :)

f2w33e3k6xruo8ov.png

Zazdroszczę wam że możecie normalnie obiad zrobić. Ja to nie daje rady z tym zapachem potem wiec wolę nie robić obiadu i jem powiem szczerze byle co :( myślałam że tydzień i mi to przejdzie a już leci chyba 4 :(

Uff, my posprzątaliśmy mieszkanie, zostało tylko rozwiesić pranie. ;) Byliśmy na dłuższych zakupach,większy spacer, a P. poleciał jeszcze teraz do innego sklepu, bo tylko tam mają jego ulubione napoje. :-D:-D
U nas na obiad dziś był pieczony kurczak i rosół z wczoraj,ale rosół tylko dla dzieci,my nie mieliśmy ochoty. A na jutro planuję pulpety z ziemniakami i do tego mam ogórki konserwowe. :-p
No i w końcu zakupiłam sobie - chodzi za mną od trzech dni- Kinder Maxi King!!!! :-D:-D:-D Uwielbiam,mogłabym jeść tonami,chociaż ostatnio coś ochoty na słodkie nie mam.
Mnie coś nachodzi,żeby zrobić sałatkę owocową z bitą śmietaną,ale poczekam z tym do poniedziałku. I koniecznie pastę jajeczną,bo obydwoje uwielbiamy z P., młody też lubi,tylko córka jakaś anty-jajeczna jest,chociaż ostatnio zjadła całe jajko na miękko. :-) :)
Aaa, o jedzeniu się rozpisałam. Za chwilkę kolacja dla dzieci, kąpiel i wieczór dla nas.;-) ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry