reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Beczulinda niestety takie są starsze kobiety :) może powiedziała komuś obcemu. Wiesz jak to staruszki lubią obcych ludzi zagadywać

Ja kupiłam sobie kfc i zjadłam 1 kawałek quritto (czy jakoś tak) i wymiotuje do tej pory dalej niż widzę....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To leż i nic absolutnie nie rób. Żadnego dźwigania. Teraz Twój M niech biega wokół Ciebie. Ty leż jak księżniczka :) Będzie dobrze.

Pomaga mi poszedł na urlop żeby zajmować się starszym dzieckiem a później się zobaczy może pojadę do mamy pomoże mi przy młodym

Widze ze dzisiaj temat McDonald's :) i tak sie składa ze ja dzisiaj tez pochłonęłam dwa burgery w CocoChicken. Hehe mamy smake na konkretne mięcho :D i wez tu sie zdrowo odzywiaj i nie przytyj za duzo :p

Beczulinda niestety takie są starsze kobiety :) może powiedziała komuś obcemu. Wiesz jak to staruszki lubią obcych ludzi zagadywać

Ja kupiłam sobie kfc i zjadłam 1 kawałek quritto (czy jakoś tak) i wymiotuje do tej pory dalej niż widzę....

Nieee,no ,następna :-D - KFC mi się marzy od jakiegoś czasu już,a najbliższe mam 25 km od siebie.:dry: I brak auta. Ale przy trójce dzieci już koniecznie trzeba zrobić prawko i kupić coś na 4 kółkach. :no:
Młody coś mi marudzi,chyba go pójdę zaraz położyć, córka jeszcze sobie coś tam maluje,ale o 20 też do mycia i do spania. A ja dzisiaj jakaś bez siły kompletnie jestem, u dentysty młoda na szczęście ok,ale trzeba parę zębów zrobić niestety.:sorry2:

Też kiedyś miałam ochotę na McDonalda, pojechałam, kupiłam, zjadłam, zwymiotowałam - wiecej nie pojadę dziecku nie podchodzi :)

Ja to dziś miałąm ochotę na frytki , ale sama sobie obrałam , usmażyłam , zjadłam z keczupem i jajeczkiem sadzonym a więcej na nic ochoty nie mam.

Dziewczyny ja od wczoraj nic nie jem. Od wszystkiego mnie odrzuca a jak już zjem kawałeczek czegokolwiek to wymiotuje. Jak tak dalej pójdzie to pod kroplówkę będę musiała jechać....

Ja mam dziwna sytuację. Bo generalnie czuje się głodna ale jak idziemy do sklepu to nie dobrze mi jak patrzę na to całe jedzienie i ciężko mi coś kupić... ja mam pieszo do galerii handlowej może 7 minut a tam mam i maka i KFC i inne cudowne miejsca :D

Ja to dziś miałąm ochotę na frytki , ale sama sobie obrałam , usmażyłam , zjadłam z keczupem i jajeczkiem sadzonym a więcej na nic ochoty nie mam.
Mnie tak wczoraj wzięło na jajka z tuńczykiem i majonezem, zjadłam 2 połówki- męczyłam się cały wieczór tak mi było niedobrze [emoji33]

w57v3e3kfucyl84a.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry