reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Służę pomocą.:) Pamiętaj,żeby mąż cię ubezpieczyl,to tutaj bardzo ważne,tym bardziej przy ciąży,porodzie itp.

O,to,to!!!!!! Ja też,ja też!!! :D Chyba jutro się wybiorę...
Ja chyba jeszcze dzisiaj po tych postach i maku, aaaaa!!! Póki co na pocieszenie maam marsa, choć to mi big maca ani nic innego z mc nie zastąpi :p

reklama
Weźcie przestańcie z tym Mackiem bo mam chęć :D Ale może jutro się do Piza Hut wybiorę na jakąś dobrą pizzę, bo też bym zjadła :)

Witajcie. Widzę, że pojawiły się zachcianki ciążowe :-) ja raczej mam nie chęć do jedzenia. Chociaż jest już z tym lepiej. Wczoraj miałam wielkiego stresa, że coś jest nie tak. Minęło mi już większość objawów. Ale myślę, że wynikało to z tego że moja siostra dzisiaj miała pierwsze usg. I wszystko jest ok. Serduszko bije. To 8t3d czyli mamy 6 dni różnicy:-) No i dzisiaj wróciły mi mdłosci ale chwilowo i nie mocne. Jak ja już bym chciała 14.03. Po tym usg może już odetchnę bo to będzie 12 tydz

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Pochwalę się Wam swoim Króliczkiem <3
176 uderzeń serduszka na minutę ;)
Jeej jak fajnie, gratuluję [emoji7][emoji173] Już nie mogę się doczekać kiedy ja zobaczę swoje Serduszko [emoji173][emoji173][emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

Jestem i JA :D
Ogólnie czuje się dobrze , do 12 leżę w łóżku by ominąć mdłości , śpię i śpię :) Dzisiaj coś mi łeb pęka....
Wszystkie fasolinki cudowne <3

Wzięłam się za aktualizacje ! :D jeżeli ktoś chce się dodać to na priv dane , przy następnej aktualizacji dodam :) - ogólnie tabelka znajduje się na 1 stronie ;)
PAZ1.jpg

paz2.jpg

Załączniki

• PAZ1.jpg
    PAZ1.jpg
    74,9 KB · Wyświetleń: 211
  • paz2.jpg
    paz2.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 215
Ja już po maku :D ♡ wpadliśmy na herbatę do babci mojego męża i się wygadała że w sklepie komuś powiedziała o ciąży.. jestem taka zła że ciężko mi tu usiedzieć!!! To my przyjaciołom jeszcze nic nie powiedzieliśmy a jakieś babsko wie i na pewno puści dalej :////

reklama
Na razie mam leżeć barć leki. zobaczymy czy krwawienie ustanie z dzieckiem jak na razie jest wszystko dobrze serce bije itd ogólnie powstał mały krwiak przez którego może być te krawienie

To leż i nic absolutnie nie rób. Żadnego dźwigania. Teraz Twój M niech biega wokół Ciebie. Ty leż jak księżniczka :) Będzie dobrze.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry