- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AnScarlett
Fanka BB :)
ja89
ja mam dopiero 27 marca usg myślę czy nie iść gdzieś wczesniej zobaczyć co tam w bebzonie słychać. Ostatnio usg miałam 20 wiec to ponad miesiąc czekania. Nie mam żadnych objawów (nic a nic) a maleństwo było malutkie bo w 6 tyg 3mm. Martwię sie czy wszystko ok... A Wy? Co byście zrobiły? Czekały czy tez poszły wczesniej?
evi55
Czesc. Własnie sie umówiłam na 15.03 na usg prenatalne do sonomedica. Bardzo nie miła pani w rejestracji...masakra. Bedę ze skierowaniem więc bezpłatnie.Akurat to bedzie 11tc. Mam nadzieję że babka od usg bedzie w porządku bo jak mnie na dzień dobry wkurzy to wyjdę od razu.
Acha, na następnej wizycie u mojego gin 13.03 mam mu odpowiedzieć czy bede u niego robić test Nifty. Mam 2tyg na przemyslenie no i uzbieranie kasy.
Acha, na następnej wizycie u mojego gin 13.03 mam mu odpowiedzieć czy bede u niego robić test Nifty. Mam 2tyg na przemyslenie no i uzbieranie kasy.
campari0202
Ja też idę w poniedziałek na drugą wizytę, również zastanawiam się czy będzie ponownie wykonane usg.. mocno wierzę że tak, bo ostatnio był tylko pęcherzyk. Fasolki jeszcze nie widziałam na którą wizyta?
Rano na 9 A Ty? też bym chciała już widzieć takiego ładnego dzidziusia jak tu dziewczyny dodaja [emoji7] ostatnio była kropeczka [emoji6] No właśnie jak to u was wygląda? Na każdej wizycie badanie czy jakoś raz na tymestr? Z NFZ
Beczulinda
Ja na 16:45Rano na 9 A Ty? też bym chciała już widzieć takiego ładnego dzidziusia jak tu dziewczyny dodaja [emoji7] ostatnio była kropeczka [emoji6] No właśnie jak to u was wygląda? Na każdej wizycie badanie czy jakoś raz na tymestr? Z NFZ
Rano na 9 A Ty? też bym chciała już widzieć takiego ładnego dzidziusia jak tu dziewczyny dodaja [emoji7] ostatnio była kropeczka [emoji6] No właśnie jak to u was wygląda? Na każdej wizycie badanie czy jakoś raz na tymestr? Z NFZ
Na NFZ robi się standardowo 3 usg na cała ciaze z czego pierwsze w 12 tc. Jeśli Twój gin zrobi Ci wcześniej to jest to jego dobra wola
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A w jakim mieście będziesz robiła to badanie? Ja również idę do sonomedici tylko ze mam termin na 29goCzesc. Własnie sie umówiłam na 15.03 na usg prenatalne do sonomedica. Bardzo nie miła pani w rejestracji...masakra. Bedę ze skierowaniem więc bezpłatnie.Akurat to bedzie 11tc. Mam nadzieję że babka od usg bedzie w porządku bo jak mnie na dzień dobry wkurzy to wyjdę od razu.
reklama
Ja juz po wizycie, maluch ma 3cm i starsznie sie wiercil termin z usg wychodzi na 27.09, ostatnio byl 29.09 niby dzis jest 10 + 0 tyg. prenatalne za 3tygodnie, akurat mam lekarza ktory robi sam wiec nie musze nigdzie sie dodatkowo umawiac
Przed wizyta bylam zielona ze stresu, az sie lekarz martwil czy sie dobrze czuje, ale jak zobaczylam usg to zaraz spokojniej
Przed wizyta bylam zielona ze stresu, az sie lekarz martwil czy sie dobrze czuje, ale jak zobaczylam usg to zaraz spokojniej
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.