reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tak mi przykro Pixie [emoji17]

85993e3ku39nhfu2.png

ja mam dopiero 27 marca usg myślę czy nie iść gdzieś wczesniej zobaczyć co tam w bebzonie słychać. Ostatnio usg miałam 20 wiec to ponad miesiąc czekania. Nie mam żadnych objawów (nic a nic) a maleństwo było malutkie bo w 6 tyg 3mm. Martwię sie czy wszystko ok... A Wy? Co byście zrobiły? Czekały czy tez poszły wczesniej?
Cześć dziewczyny ,nie było mnie kilka dni "online "w ostatnich dniach przechodzę silny stres i stad nie udzielałam się ,widzę że dołączyło do nas kilka mam :)witam serdecznie oraz gratuluję udanych wizyt [emoji4]
Ja moja mam dopiero 9 marca...rok temu 7 marca poronilam i bardzo się boje tej daty. W związku z tym ze mam stresowa sytuacje przestałam czuć ze jestem w ciąży...mam nadzieje ze wszytsko ok u mojej dzidzi i dzielnie się trzyma mimo że mama się trochę denerwowała.
Do ja89...nie martw się ,ja również stresowalam się brakiem obajow i nadal troszkę się steruje ale już mniej.Do 8 tygodnia mialam robione 3 usg bo swirowalam nie potrzebnie .
Jeśli się stresujesz zrób sobie badanie dla spokoju.
I dziewczyny które jak ja miały trochę stresu jak ja w ostatnich dniach...pamiętajcie "super girl don't cry".Sprawcie sobie trochę relaksu i odprężenia.
Pozdrawiam [emoji6]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, czy Wam też się robi tak słabo? Dzisiaj mam jakąś masakrę. Kręci mi się w głowie, mam wrażenie jakbym miała zemdleć. A dzisiaj jeszcze 7 h pracy przede mną :(
Ja już drugi dzień jestem jakaś słaba, kręci mi się w głowie i robi się ciemno przed oczami jak za szybko wstanę [emoji53]

w57v3e3kfucyl84a.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry