Bardzo mi przykro Trzymaj się kochana.Ja sie niestety żegnam, mój kropek nic nie urósł i brak tętna [emoji17]pozdrawiam i powodzenia
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
igusiad
Fanka BB :)
Ja sie niestety żegnam, mój kropek nic nie urósł i brak tętna [emoji17]pozdrawiam i powodzenia
Straszne! Bardzo mi przykro
natasza_intro
Ja sie niestety żegnam, mój kropek nic nie urósł i brak tętna [emoji17]pozdrawiam i powodzenia
Przykro mi
Cześć dziewczyny ,nie było mnie kilka dni "online "w ostatnich dniach przechodzę silny stres i stad nie udzielałam się ,widzę że dołączyło do nas kilka mam witam serdecznie oraz gratuluję udanych wizyt [emoji4]ja mam dopiero 27 marca usg myślę czy nie iść gdzieś wczesniej zobaczyć co tam w bebzonie słychać. Ostatnio usg miałam 20 wiec to ponad miesiąc czekania. Nie mam żadnych objawów (nic a nic) a maleństwo było malutkie bo w 6 tyg 3mm. Martwię sie czy wszystko ok... A Wy? Co byście zrobiły? Czekały czy tez poszły wczesniej?
Ja moja mam dopiero 9 marca...rok temu 7 marca poronilam i bardzo się boje tej daty. W związku z tym ze mam stresowa sytuacje przestałam czuć ze jestem w ciąży...mam nadzieje ze wszytsko ok u mojej dzidzi i dzielnie się trzyma mimo że mama się trochę denerwowała.
Do ja89...nie martw się ,ja również stresowalam się brakiem obajow i nadal troszkę się steruje ale już mniej.Do 8 tygodnia mialam robione 3 usg bo swirowalam nie potrzebnie .
Jeśli się stresujesz zrób sobie badanie dla spokoju.
I dziewczyny które jak ja miały trochę stresu jak ja w ostatnich dniach...pamiętajcie "super girl don't cry".Sprawcie sobie trochę relaksu i odprężenia.
Pozdrawiam [emoji6]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
W którym tygodniu ? Przykro mi bardzo ;(Ja sie niestety żegnam, mój kropek nic nie urósł i brak tętna [emoji17]pozdrawiam i powodzenia
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
KaSia86
Ja już drugi dzień jestem jakaś słaba, kręci mi się w głowie i robi się ciemno przed oczami jak za szybko wstanę [emoji53]Dziewczyny, czy Wam też się robi tak słabo? Dzisiaj mam jakąś masakrę. Kręci mi się w głowie, mam wrażenie jakbym miała zemdleć. A dzisiaj jeszcze 7 h pracy przede mną
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.