reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt i cudnych fasolek! :)
Jeśli chodzi o mdłości i inne tego typu dolegliwości, to mnie w pierwszej ciąży nic nie dolegało, a chłop się urodził jak dąb ;) Teraz też nic mi nie jest i mam nadzy, że tak zostanie, choć czasem myślę sobie, że gdyby mnie ciążowe mdłości dopadły, to byłabym spokojniejsza, że wszystko jest ok ;)
Następną wizytę mam dopiero w połowie marca, więc jeszcze sobie poczekam w niepewności czy wszystko jest dobrze...
Co do ilości dzieci, to zgadzam się z dziewczynami, nie ma się co przejmować opinią innych, choć na pewno nie jest ani łatwo, ani przyjemnie tego słuchać...
Uściski dla wszystkich.

reklama
Mleko, czosnek, imbir, miód, wit c. syrop z porzeczki i dużo gumy do żucia bo nie idzie wytrzymać:( i nie czuje poprawy.

Na sie równy tydzień męczyłam z przeziębieniem i dalej mam katar ale juz dużo mniejszy, ze mogę funkcjonować :) Pije też syrop z aceroli bo ma dużo witaminy C ponoć..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki byłam dziś u gin. wszystko jest w porządku serduszko bije prawidłowo jupi

Załączniki

• 20170228_202853.jpg
    20170228_202853.jpg
    833,6 KB · Wyświetleń: 148
Dzień dobry wszystkim mamusiom:)Chciałam zapytać czy jest tu jakaś przyszła mamuśka w wieku takim jak ja czyli koło 40-stki;) Mam 39 lat i też na teście zobaczyłam dwie kreseczki, Mam już 3dzieci,a To maleństwo również było planowane, starliśmy się o Nie 3 msc w końcu się udało i.....przeraziłam się ,że w takim wieku itd.,itd. Dodatkowo poleciałam na USG był 6tc,niestety nie było jeszcze serduszka i jeszcze bardziej " wkręcam" sobie różne filmy....Może jak porozmawiam z innymi przyszłymi mamami będzie mi lepiej:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry