reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Z mdlosciami to chyba różnie bywa ja przez ostatnie dwa tygodnie ciągle je miałam, nic jeść nie mogłam poprostu koszmar, a od trzech dni jest dobrze mdłości nie mam. Być może ma to związek z tym ze ginekolog kazała mi odstawić duphoston bo nie jest już konieczny plus właśnie on zwiększa mdłości itd

reklama
@Agatki może masz racje, bo ja do zeszłego tygodnia go brałam i czasami miałam lekkie mdłości. Ale nie wymiotowałam tylko mnie mdliło.

Ja miałam podobnie, wymioty były tylko 3 razy. Teraz na szczęście czuje się już dobrze:) chociaż ponoć mdłości to dobry znak bo świadczą o wysokim poziomie progesteronu

Kochane byłam na USG. Jestem na przełomie 7/8 tygodnia, z badania usg wynika, że to tydzień 8. Widzieliśmy z narzeczonym naszą dzidzię i słyszeliśmy serduszko <3 Cudnie. 30 marca idę na badania genetyczne, niby strachu nie ma ale wiadomo różnie bywa.
Nie mam mdłości i moja pani doktor mówi, że to o niczym nie świadczy. Gadałam z koleżankami mamami i wiele z nich nie miało mdłości, moja mama również nie miała mdłości. Ale wiadomo każdy organizm jest inny.
Ja w pierwszej ciazy wcale mdlosci nie mialam :) syn zdrowy w 38 tyg urodzony

niby mówiła,że nie trzeba jeszcze,ale ja chyba jutro kupię...:baffled: Wiem,że to ważne,chociaż o ciąży z młodym dowiedziałam się dopiero w 12 tc i wcześniej nic nie brałam,ale lepiej jednak o to zadbać.
A pewnie. Kwasu foliowego nie da się przedawkować. W sytuacjach gdy w rodzinie zdarzają się choroby cewy nerwowej dawkę zwiększa się 10-krotnie

Ja nie miałam mdłości w pierwszej ciąży,w drugiej też nie. Teraz też się nie zapowiada...

Kochane byłam na USG. Jestem na przełomie 7/8 tygodnia, z badania usg wynika, że to tydzień 8. Widzieliśmy z narzeczonym naszą dzidzię i słyszeliśmy serduszko <3 Cudnie. 30 marca idę na badania genetyczne, niby strachu nie ma ale wiadomo różnie bywa.
Nie mam mdłości i moja pani doktor mówi, że to o niczym nie świadczy. Gadałam z koleżankami mamami i wiele z nich nie miało mdłości, moja mama również nie miała mdłości. Ale wiadomo każdy organizm jest inny.
Gratuluję [emoji173]

w57v3e3kfucyl84a.png

A mi babka powiedziała w czwartek,że dopóki nie potwierdzimy serduszka,to mam nic nie brać.:confused: Czyli czekam do 10 marca...też dalej będzie wtedy ona na zastępstwie,moja ginka wraca dopiero w kwietniu.:dry:
Poszalalam dziś na zakupach spożywczych...cała lodówka w jedzeniu,a jeszcze trzeba iść do polskiego sklepu po majonez kielecki - najlepszy!!! :D Te niemieckie są ohydne....:baffled:
Jak nie brać? Brać, bo to właśnie teraz zamyka się cewa nerwowa

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry