Z mdlosciami to chyba różnie bywa ja przez ostatnie dwa tygodnie ciągle je miałam, nic jeść nie mogłam poprostu koszmar, a od trzech dni jest dobrze mdłości nie mam. Być może ma to związek z tym ze ginekolog kazała mi odstawić duphoston bo nie jest już konieczny plus właśnie on zwiększa mdłości itd
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Merenka
Zaciekawiona BB
Ja w pierwszej ciazy wcale mdlosci nie mialam syn zdrowy w 38 tyg urodzonyKochane byłam na USG. Jestem na przełomie 7/8 tygodnia, z badania usg wynika, że to tydzień 8. Widzieliśmy z narzeczonym naszą dzidzię i słyszeliśmy serduszko <3 Cudnie. 30 marca idę na badania genetyczne, niby strachu nie ma ale wiadomo różnie bywa.
Nie mam mdłości i moja pani doktor mówi, że to o niczym nie świadczy. Gadałam z koleżankami mamami i wiele z nich nie miało mdłości, moja mama również nie miała mdłości. Ale wiadomo każdy organizm jest inny.
niby mówiła,że nie trzeba jeszcze,ale ja chyba jutro kupię... Wiem,że to ważne,chociaż o ciąży z młodym dowiedziałam się dopiero w 12 tc i wcześniej nic nie brałam,ale lepiej jednak o to zadbać.
Beczulinda
Fanka BB :)
A pewnie. Kwasu foliowego nie da się przedawkować. W sytuacjach gdy w rodzinie zdarzają się choroby cewy nerwowej dawkę zwiększa się 10-krotnieniby mówiła,że nie trzeba jeszcze,ale ja chyba jutro kupię... Wiem,że to ważne,chociaż o ciąży z młodym dowiedziałam się dopiero w 12 tc i wcześniej nic nie brałam,ale lepiej jednak o to zadbać.
KaSia86
Gratuluję [emoji173]Kochane byłam na USG. Jestem na przełomie 7/8 tygodnia, z badania usg wynika, że to tydzień 8. Widzieliśmy z narzeczonym naszą dzidzię i słyszeliśmy serduszko <3 Cudnie. 30 marca idę na badania genetyczne, niby strachu nie ma ale wiadomo różnie bywa.
Nie mam mdłości i moja pani doktor mówi, że to o niczym nie świadczy. Gadałam z koleżankami mamami i wiele z nich nie miało mdłości, moja mama również nie miała mdłości. Ale wiadomo każdy organizm jest inny.
anetka303
Jak nie brać? Brać, bo to właśnie teraz zamyka się cewa nerwowaA mi babka powiedziała w czwartek,że dopóki nie potwierdzimy serduszka,to mam nic nie brać. Czyli czekam do 10 marca...też dalej będzie wtedy ona na zastępstwie,moja ginka wraca dopiero w kwietniu.
Poszalalam dziś na zakupach spożywczych...cała lodówka w jedzeniu,a jeszcze trzeba iść do polskiego sklepu po majonez kielecki - najlepszy!!! Te niemieckie są ohydne....
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
anetka303
Wow, pokaźne rozmiary [emoji6]Zobacz załącznik 797090
Moja dzidzia
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.