Beczulinda
Fanka BB :)
8t0d?Zobacz załącznik 797090
Moja dzidzia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8t0d?Zobacz załącznik 797090
Moja dzidzia
A mi babka powiedziała w czwartek,że dopóki nie potwierdzimy serduszka,to mam nic nie brać. Czyli czekam do 10 marca...też dalej będzie wtedy ona na zastępstwie,moja ginka wraca dopiero w kwietniu.
Poszalalam dziś na zakupach spożywczych...cała lodówka w jedzeniu,a jeszcze trzeba iść do polskiego sklepu po majonez kielecki - najlepszy!!! Te niemieckie są ohydne....
Zobacz załącznik 797090
Moja dzidzia
Dziewczyny zmartwił mnie dziś mój lekarz... Zapytał czy mam mdłości, powiedziałam że na szczęście nie mam...a on że to nie dobrze...dopiero jak powiedziałam o bolesnych piersiach i częstym siusianiu to mówił że dobrze.. I ogólnie stwierdził że te nieprzyjemne objawy dobrze wróżą... Zastanawiam się jak to jest-w donoszonej ciąży nie miałam objawów prawie wcale, za to w tej straconej całe mnóstwo... I weź tu bądź mądry co jest lepsze- zgłupiałam [emoji32]
No właśnie... Ja jestem o tyle spokojna że właśnie w tej zdrowej ciąży objawów też nie miałam [emoji5] Oby to był dobry znak [emoji6]Ja w ostatnim czasie byłam u 5 różnych lekarzy i każdy mi mówił, że jak są te objawy "to dobrze, tak ma być" ale tez mam sporo znajomych, które na początku w ogóle nie miały tych objawów i zdrowe, bezproblemowe ciąże donosiły. Dlatego z resztą jestem taka zaskoczona, że sie tak męczę bo żadna mi o tym nie mówiła. I dziwią się ze tak ledwo żyję. Każdy co innego...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ktory tydzien.Zobacz załącznik 797090
Moja dzidzia
Tak z om wychodzi dzień mniej ale według usg to 8 tydzień8t0d?
Dziś mam 8t1d, zdjęcie jest ze wczorajKtory tydzien.