- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
U mnie samopoczucie już o niebo lepsze,pogoda piękna...
A ja tak sobie pomyślałam,że nikt mi życia układać nie będzie i wychowam moja trojeczke najlepiej jak potrafię. Sąsiadka wychowała 4 córki,teraz używa życia i kontakt z dziećmi ma świetny. Więc da się.
Myślę co na obiad...chyba kotlety z cyckow...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
U mnie samopoczucie już o niebo lepsze,pogoda piękna...
A ja tak sobie pomyślałam,że nikt mi życia układać nie będzie i wychowam moja trojeczke najlepiej jak potrafię. Sąsiadka wychowała 4 córki,teraz używa życia i kontakt z dziećmi ma świetny. Więc da się.
Myślę co na obiad...chyba kotlety z cyckow...
Sama bym chętnie poszła
Witam dziewczyny któraś ma dzisiaj wizytę?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na 10:00 idę z wynikami progesteronu na konsultację. Mam nadzieję że mnie ta wizyta uspokoi.
Trzymajcie się dziewczyny dzisiaj! U nas jakby wiosna czy coś..
Hejka kciukam za wizyty !
U mnie z OM wychodzi 9t1d , a z usg dzidzia z 7t4d różnica spora.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t3d [emoji188]
U mnie z OM wychodzi 9t1d , a z usg dzidzia z 7t4d różnica spora.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t3d [emoji188]
Kasia powodzenia my postanowiliśmy ze pójdziemy w czwartek gdzieś prywatnie posłuchać serduszka
Karotka dobrze myślisz!
Karotka dobrze myślisz!
U mnie też pewnie będzie różnica,bo z OM mi wychodzi 6t4d,ale cykle nieregularne byly,wiec przypuszczam,że ciąża jest młodsza,ale myślę,że nie więcej jak tydzień.
P.ma dziś kaca,bardzo dobrze mu tak,niech cierpi. Śmiał się,czy nie da się terminu na listopad przestawić,bo on listopadowy.
W sumie zobaczymy 10 marca jaki termin mi wyliczy z usg.
P.ma dziś kaca,bardzo dobrze mu tak,niech cierpi. Śmiał się,czy nie da się terminu na listopad przestawić,bo on listopadowy.
W sumie zobaczymy 10 marca jaki termin mi wyliczy z usg.
hajmal
Fanka BB :)
możesz napisac o co chodzi z tym progesteronem u Ciebie ?Ja na 10:00 idę z wynikami progesteronu na konsultację. Mam nadzieję że mnie ta wizyta uspokoi.
Boje sie co sie tam u mnie w brzuszku dzieje, dlatego dziś podjadę do ośrodka i poproszę ze by lokalna ginka mnie przyjęła.
Ostatnia edycja:
reklama
AnScarlett
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny! Ja przed chwilą zjadłam śniadanie, poszłam myć żeby i oczywiście zwróciłam sniadanie macie jakaś pastę, która nie jest mocno miętowa i się mało pieni? Bo ja przez pastę prawie za każdym razem wymiotuje
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.