reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie :)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
U mnie samopoczucie już o niebo lepsze,pogoda piękna...;-) ;)
A ja tak sobie pomyślałam,że nikt mi życia układać nie będzie i wychowam moja trojeczke najlepiej jak potrafię. Sąsiadka wychowała 4 córki,teraz używa życia i kontakt z dziećmi ma świetny. Więc da się.
Myślę co na obiad...chyba kotlety z cyckow...:confused:

Pogoda jest cudowna, aż się w pracy siedzieć nie chce. Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty

85993e3ku39nhfu2.png

Hejka kciukam za wizyty !

U mnie z OM wychodzi 9t1d , a z usg dzidzia z 7t4d różnica spora.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t3d [emoji188]

U mnie też pewnie będzie różnica,bo z OM mi wychodzi 6t4d,ale cykle nieregularne byly,wiec przypuszczam,że ciąża jest młodsza,ale myślę,że nie więcej jak tydzień.
P.ma dziś kaca,bardzo dobrze mu tak,niech cierpi.:D Śmiał się,czy nie da się terminu na listopad przestawić,bo on listopadowy.
W sumie zobaczymy 10 marca jaki termin mi wyliczy z usg.:tak:

Ja na 10:00 idę z wynikami progesteronu na konsultację. Mam nadzieję że mnie ta wizyta uspokoi.
możesz napisac o co chodzi z tym progesteronem u Ciebie ?

Boje sie co sie tam u mnie w brzuszku dzieje, dlatego dziś podjadę do ośrodka i poproszę ze by lokalna ginka mnie przyjęła.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry dziewczyny! Ja przed chwilą zjadłam śniadanie, poszłam myć żeby i oczywiście zwróciłam sniadanie :( macie jakaś pastę, która nie jest mocno miętowa i się mało pieni? Bo ja przez pastę prawie za każdym razem wymiotuje

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry